HALLOWEEN SFÂRȘITUL ( IM18 )

 

PREMIERĂ: 14 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, Horror

DISTRIBUȚIE: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Nick Castle, Rohan Campbell, Andi Matichak, Emily Brinks, McIntyre Stephanie

SINOPSIS

Legendara înfruntare dintre Michael Myers și Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ajunge la un înfiorător climax în această ultimă parte a celebrei francize. La patru ani de la ultima ei întâlnire cu ucigașul mascat Michael Myers, Laurie Strode locuiește cu nepoata ei și încearcă să-și termine cartea. Myers nu a mai fost văzut de atunci, iar Laurie decide în sfârșit să se elibereze de furie și frică și să îmbrățișeze viața. Cu toate acestea, când un tânăr este acuzat că a ucis un băiat pe care îl îngrijea, se aprinde o cascadă de violență și teroare care o obligă pe Laurie să se confrunte cu răul pe care nu îl poate controla.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3emZoov

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3rLiOXc

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3CoBEYP

 

 

 

 

 

 

 

AMSTERDAM ( N15 )

 

PREMIERĂ: 14 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Dramă, Istoric

DISTRIBUȚIE: Christian Bale, Andrea Riseborough, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola

 

SINOPSIS

Plasat în anii ’30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3rKx9Dj

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ehT2Xg

 

 

 

ONE PIECE FILM RED ( AG )

 

PREMIERĂ: 14 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: Yûichi Nagashima, Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Kaori Nazuka

SINOPSIS

Seria anime One Piece are peste 1000 de episoade și se bazează pe seria manga numărul 1 din lume, cu peste 500 milioane de exemplare vândute. Epopeea One Piece are în centru un grup de pirați în căutare de comori, având în frunte un erou special. Luffy și bunii săi prieteni caută legendara comoară „One Piece”, care a aparținut în trecut Regelui Piraților Roger. În acest film, facem cunoștință cu Uta — cea mai iubită cântăreață din lume. Deși își ascunde identitatea reală, vocea ei e considerată a fi „nepământeană”. Acum, va apărea pentru prima dată într-un concert live. Pe măsură ce locul se umple cu fani – pirați neliniștiți, Marina care supraveghează totul, dar și echipajul Straw Hats condus de Luffy— vocea așteptată de toți e pe cale să fie auzită.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3CpZkMv

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3rItWUB

 

 

FĂRĂ PRELUNGIRI ( AP12 )

PREMIERĂ: 14 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama, Comedie

DISTRIBUȚIE: Mihai Mălaimare, Razvan Vasilescu , Nicodim Ungureanu, Cecilia Bârbora, Ion Haiduc, Magda Catone, Demeter Andras, Tache Florescu, Ionuț Popescu

SINOPSIS

Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, e an electoral.

Fără să știe de întregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un nomenclaturist comunist, un paznic de noapte și un mercenar ungur.

În timp ce Directoarea luptă pentru bani și poziție, adevărata miză pentru consilier și primar e mai mare decât voturile celor din azil. Va reuși Dinu să își salveze echipa atunci când află că totul se prăbușește în jurul lor?  Fără Prelungiri este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsa bătut atunci când totul este împotriva ta.

 

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3TjNURz

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3fXcLMA  

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.