Duminică, 09 octombrie, de la 12.30, fanii Naționalei vor trăi emoțiile tragerii la sorți pentru preliminariile EURO 2024.  Evenimentul fotbalistic este reflectat de Prima TV în cadrul unui studio special, moderat de Alex Rădulescu, care îi are invitați pe internaționalul Florin Răducioiu și pe jurnalistul sportiv Costi Mocanu.

În plus, în direct din Frankfurt, echipa Prima TV va transmite primele declarații la cald ale antrenorului Naționalei, Edi Iordănescu, și ale președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după aflarea adversarelor. În urne se vor afla 53 dintre cele 55 de naționale ce vor participa la Euro 2024, din postura de țară organizatoare Germania este deja calificată iar Rusia a fost eliminată.

Duminică, 09 octombrie, România își află traseul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la Euro 2024. În direct va fi și căpitanul Generației de Aur, Gică Popescu, el va comenta grupa României.

Meciurile din grupa din cadrul turnelului de calificare la Euro 2024 încep în primăvara lui 2023 iar România va juca minim 4 partide, în funcție de grupa în care se va afla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.