ACRAZE face echipă cu Goodboys pentru piesa „Believe”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Believe

ACRAZE face echipă cu Goodboys pentru „Believe”. Aceasta se inspiră din refrenul piesei „Toca’s Miracle”, o combinație dintre „I Need a Miracle” al lui Coco și „Toca Me” de la Fragma, care a ajuns pe primul loc în UK Official Singles Chart în anul 2000.

„În călătoria către succes este inevitabil să auzi „nu” mai mult decât auzi „da””, spune ACRAZE. „Să cred în mine când nimeni altcineva nu a făcut-o
a fost lucrul pe care am învățat să-l fac cel mai bine. Această piesă este o adevărată reprezentare a ceea ce am simțit în momentele de jos ale vieții mele. Sper să vă placă „Believe” la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă.”

Debutul live al piesei „Believe” a avut loc în timpul turneului lui ACRAZE din această vară, Do It To It – o serie de 50 de concerte care l-au dus în 19 țări, printre care se numără și festivalurile Ultra, Tomorrowland, Sensation și multe altele. De asemenea, artistul a cântat alături de DJ Snake la spectacolul său de la Parc des Princes, Paris, unde au avut un public de 80.000 de spectatori.
Videoclipul piesei „Believe” oferă fanilor o imagine de ansamblu asupra momentelor importante din timpul concertelor. Turneul de toamnă a lui ACRAZE include spectacole la Breakaway Carolina, EDC Orlando și Seismic Dance Festival.

Compus din Joshua Grimmett și Ethan Shore, duo-ul de producători Goodboys, cu vânzări de platină, a avut concerte în fața unor mulțimi numeroase de oameni. Trupa Goodboys este cunoscută pentru hituri internaționale, precum colaborarea lor nominalizată la GRAMMY® cu Meduza, „Piece of Your Heart”, „Lose Control” cu Meduza cu Becky Hill sau „Goodbye” cu Imanbek.

Lansată în august 2021, piesa  „Do It To It” de la ACRAZE (ft. Cherish) a câștigat premiul iHeartRadio Music Award 2022 pentru Piesa Dance al anului. Certificat cu minim discul de aur în 14 țări, inclusiv SUA, cântecul a ocupat fruntea topului Beatport, a apărut în Top 15 al Billboard 200 global și a intrat în primele 20 de poziții în U.S. Top 40 Radio. Videoclipul oficial a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Do It To It” a fost selectată de Pepsi Wild Cherry pentru o campanie publicitară majoră.

ACRAZE a câștigat sprijinul lui Tiësto, Diplo, DJ Snake, The Chainsmokers, Steve Aoki, Chris Lake, Zedd, Martin Garrix și altor artiști. „Do It To It” (More Remixes?!) – lansat în august 2022 – include contribuții de la Hugo Cantarra, YOOKIE, Tom & Collins și ACRAZE însuși, în timp ce Tiësto, Subtronics, Andrew Rayel, Sub Focus și Rated R au fost prezenți pe primul volum de remix-uri.

 

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Dagny a lansat single-ul „High & Lows”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HighsLows

Dagny a lansat single-ul „High & Lows”. Piesa sosește în urma unei veri aglomerate de apariții la festivaluri și a unei serii de spectacole sold-out la Londra, Berlin și Amsterdam. „Highs & Lows” vine în urma celei mai recente lansări, „Brightsider”.
Melodia lansată înainte de a începe să lucreze la albumul ei, „Highs & Lows” este o baladă pop emoționantă, personală, centrată pe ideea de a fi alături de cineva în cele mai dificile momente.

Dagny declară următoarele despre noul single: „Sunt foarte fericită să anunț „Highs & Lows” – una dintre ultimele single-uri înainte de a mă scufunda în procesul de realizare a unui nou album. „Highs & Lows” este una dintre cele mai brute melodii pe care le-am scris vreodată. Ați putea spune că este vorba despre dragoste necondiționată, despre a rămâne constant alături de cineva indiferent de ce se întâmplă. Sper că această melodie va fi o îmbrățișare caldă pentru cei care au nevoie de ea.”

Născută în Tromsø, Norvegia, Dagny Norvoll Sandvik este o forță pop. Până în prezent, muzica lui Dagny a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen), are melodii co-scrise pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu numeroase trupe, printre care se numără și eroii indie-rock din Liverpool, The Wombats, super-producătorul american Steve Aoki, alte puteri norvegiene – Astrid S și duo-ul EDM – Seeb și Crystal Fighters.
Albumul de debut al lui Dagny, Strangers / Lovers, lansat în mai 2020, a fost lăudat de The Guardian, The Independent, BBC Music, The Metro și multe altele.

Anul acesta, Dagny a avut un turneu norvegian sold-out care a durat peste două luni, vânzările fiind de peste 16.000 de bilete. De atunci, a revenit pentru a susține 3 spectacole sold-out la Londra, Berlin și Amsterdam, în mijlocul unei veri aglomerate de festivaluri în Norvegia – în special un loc pe scena principală la cel mai mare festival de vară, Øyafestivalen.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Gryffin colaboreză cu Tinashe pentru „Scandalous”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Scandalous

Gryffin colaboreză cu Tinashe pentru „Scandalous”, imnul de dans perfect pentru club. Euforică și amețitoare piesa surprinde genul de pasiune care apare atunci când doi oameni sunt atrași magnetic unul de celălalt pe ringul de dans.

„Scandalous” urmează lansarea recentă a piesei „Woke Up in Love”, colaborarea lui Gryffin cu producătorul Kygo și vocalistul britanic Calum Scott. Piesa se aude în cluburile din întreaga lume și a strâns peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify în mai puțin de o lună. Înainte de aceasta a lansat „Reckless”, cu MØ și „You Were Loved”, asistat de OneRepublic, care a strâns peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify.

În continuare, Gryffin va prezenta piesa „Scandalous” în noul său set live, producătorul pregătindu-se în prezent pentru două dintre cele mai mari spectacole ale sale de până acum la faimosul Red Rocks Amphitheatre din Denver și L.A.’s State Historic Park. Ambele sunt opriri din cadrul turneului său de mare succes din SUA, care va avea loc și în Dallas, Texas și Washington, D.C.. Cu „Scandalous” Gryffin adaugă un alt clasic pentru cluburile de pretutindeni, la discografia sa deja foarte cunoscută.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Olly Murs a lansat single-ul „Die Of A Broken Heart”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DieOfABrokenHeart

Olly Murs a lansat single-ul „Die Of A Broken Heart”. După ce a semnat recent cu EMI Records, starul revine cu lansarea primul său nou album de studio din ultimii 4 ani, „Marry Me” și al 7-lea din cariera, pe 2 decembrie.

Așa cum descrie Olly piesa: „Are toba aceea la introducere, care îți intră imediat în cap. Are o direcție asemănătoare cu Gotye, „Somebody I Used to Know”, cu o notă de The Police, iar acest lucru m-a entuziasmat cu adevărat.”

Olly scrie și înregistrează albumul doar cu David Stewart și Jessica Agombar, care au avut un succes uriaș scriind pentru BTS, ajungând pe primul loc în Billboard și în peste 100 de țări. Un album, trei scriitori și niciun featuring. „Nu am mai făcut asta până acum. Mi s-a părut ciudat să scriu cu aceiași oameni în mod constant, dar mi-a plăcut rutina și consistența, așa că am continuat să scriem piese. Aveau o atmosferă grozavă și un entuziasm debordant.”

Cântărețul, compozitorul și starul pop a fost recent pe toate ecranele. El a fost gazdă la Starstruck de la ITV, apoi s-a întors pe scaunul de la The Voice, dar în lumea artiștilor – lumea care l-a ajutat să ajungă numele care este acum, Olly a fost în afara radarului de peste patru ani. Până acum, muzicianul a avut patru single-uri no.1 și patru albume no. 1.

Bucuria și energia acelui proces creativ se simte în albumul „Marry Me”,  piesa „Go Ghost” fiind un exemplu concret. De asemenea, Murs și-a întâlnit partenera în 2019, o altă schimbare majoră în viata acestuia, iar această schimbare se reflectă și într-o nouă melodie, „I Found Her”, o melodie cu energie și o linie de sintetizatoare impresionantă.

Atmosfera de petrecere se simte mai ales în piesa „Dancing on Cars”, iar melodia “Pull Up To The Bumper” îți dă o senzație de fericire exuberantă. Și dacă vrei să intri în starea funky, ce poate fi mai potrivit decat Grace Jones? Apoi, după dans și petrecere, Olly ne aduce și într-o stare romantică. Astfel, piesa „Let Me Just Say” vine ca o completare pentru „Marry Me”. Piesa de închidere a albumului este singura baladă și oferă nu doar o oglinda pentru vocea elegantă fără efort a lui Olly, ci și pentru cele mai profunde emoții ale sale.

Cele șase albume lansate pana acum de catre Olly și turneele ulterioare, în întregime sold-out au avut toate un succes enorm. Statisticile vorbesc de la sine: 6 albume multi-platină, 4 albume numărul 1 în Marea Britanie, 4 single-uri numărul 1 în Marea Britanie, 6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 800 de milioane de vizionări pe Youtube și 1,8 milioane de bilete la turnee vândute.

Astfel, Olly este sigur că odata cu intoarcerea de anul viitor în turneu toti oameni prezenti vor avea o atmosfera numai buna de dansat. În ultimul său turneu de pe arenele din Marea Britanie, în 2019, Olly a vândut 180.000 de bilete. Este mai hotărât ca niciodata să devină mai mare, mai bun si mai tare și de aceea va reveni cu douăsprezece spectacole uriașe în arena în Marea Britanie în aprilie și mai, inclusiv o noapte specială la O2 Arena din Londra, pe 29 aprilie.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Surf Mesa și Nat Dunn au lansat „State Of My Heart”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/StateOfMyHeart

Surf Mesa și Nat Dunn au lansat „State Of My Heart”. Cu vocea lui Nat și producția lui Surf, piesa molipsitoare aduce sentimentul de speranță și optimism ascultătorilor. Cei doi artiști au scris piesa împreună cu Eli Teplin, Steph Jones și Phil Scully.

Surf, care vine dintr-o serie de spectacole la numeroase festivaluri de vară, a depășit acum pragul a trei miliarde de stream-uri în carieră. Nat, prezența feminină principală a duo-ului australian NAATIONS și colaboratoare de lungă durată a unor legende de muzica dance precum Duke Dumont, Gorgon City și Hayden James, s-a impus, de asemenea, ca o compozitoare solicitată, ale cărei colaborări includ hitul de 10 ori RIAA Platinum al lui Marshmello și Anne-Marie, „FRIENDS” și „Carry On” de la Kygo, premiat cu discul de platină de 2 ori.

„Nu știi cum mă simt? Nu poți simți starea inimii mele? Nat Dunn și cu mine am intrat în studio și, după ce ne-am încurcat cu acordurile, a fredonat puțin și apoi a spus: „Nu poți simți starea inimii mele?” Am fost imediat atras de asta și am construit piesa în jurul ei!”, spune Surf.

„Unele melodii se scriu singure, iar SOMH a fost una dintre ele – în mare parte datorită combinației energetice perfecte din studio în acea zi”, spune Nat Dunn. „‘State Of My Heart’ este o declarație a emoției umane.”

Surf Mesa își va face debutul în Las Vegas pe 9 octombrie, când preia Wynn Nightlife pentru XS NIGHTSWIM. Datele turneului său de toamnă includ un spectacol pe 21 octombrie cu Gryffin la Red Rocks Amphitheatre din Colorado.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Easy life a lansat albumul „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MAYBEINANOTHERLIFE 

Easy life a lansat albumul „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”. Un proiect captivant și ambițios în ceea ce privește sunetul și povestea lui, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” duce trupa britanică la un nivel cu totul nou. Albumul a fost introdus printr-o serie de single-uri deja lansate – „BEESWAX”, „DEAR MISS HOLLOWAY”, „OTT”, „ANTIFREEZE” și „FORTUNE COOKIE” și include colaborări cu BROCKHAMPTON, Kevin Abstract, BENEE și Gus Dapperton.

Easy life a anunțat recent un turneu uriaș în Marea Britanie, Europa și America de Nord pentru anul 2023, inclusiv cele mai mari concerte ale lor vreodată la Alexandra Palace din Londra și Motorpoint Arena din Nottingham.

„MAYBE IN ANOTHER LIFE…” este un album cu elemente speciale. Atât în ​​momentele sale haotice, cât și în cele melancolice, producția lui Murray vede noi culmi creative: influențele variază de la energia hip-hop a lui Odd Future până la nostalgia anilor 70 a lui Elton John, cu o paletă vizuală colorată, inspirată de clasicele animații Disney. Dacă albumul de debut „life’s a beache” a fost partea însorită – un studiu realist al Angliei de mijloc, în „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” observațiile ascuțite ale lui Murray despre britanicii moderni sunt mai dure. Cu 2 proiecte în top 10 și zeci de mii de bilete la nivel mondial deja vândute, călătoria incredibilă a grupului continuă.

 

Stream / Download

 

 

 

 

G Herbo a lansat prima parte a albumului „Survivor’s Remorse”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SurvivorsRemorse

G Herbo a lansat prima parte a albumului „Survivor’s Remorse”. După ce a pus fanii pe jar, G Herbo lansează astăzi prima jumătate a noului său album Survivor’s Remorse (A Side).

(A Side) are un single nou-nouț intitulat „Flashbacks”, iar G Herbo sapă mai adânc ca niciodată în propriul său psihic și dezgroapă amintiri intense prin proza ​​sa lirică și dinamică.

Despre album, G Herbo explică: „ În The Survivor Side vorbesc despre supraviețuire și despre instinctul de supraviețuire. Voi duce ascultătorii într-o călătorie alături de muzica mea, iar din acest motiv există două părți. Nu exista nicio posibilitate prin care ar fi putut fi doar 17 piese.”

A pregătit fanii pentru (A Side) cu piesa „Blues” (feat. Future), iar astăzi lansează videoclipul muzical oficial al piesei, care surprinde o spălătorie tranformata în club, în ​​timp ce își încasează bancnotele de o sută de dolari.

Este totusi doar inceputul, iar (B Side) va completa imaginea capodoperei lui G Herbo.

La începutul lunii, a revenit cu „Me, Myself & I” (feat. A Boogie Wit Da Hoodie) și instantaneu a incitat aplauze critice larg răspândite.

Survivor’s Remorse are toate elementele unei declarații monumentale și importante pentru cultură.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Oh Wonder a lansat albumul „22 Make”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/22Make

Oh Wonder lansează albumul „22 Make”. După ce a avut un turneu mondial uriaș anul acesta, inclusiv un spectacol sold out la Brixton Academy, întâlnirile intime ale trupei londoneze unice în magazinele din Marea Britanie continuă.

O lucrare emoționantă, dar în cele din urmă pozitivă, „22 Make” include „Can We Always Be Friends?”, „Magnificent”, imnul „Fuck It I Love You” și „True Romance”. Acesta completează proiectul „22 Break” al lui Oh Wonder, a cărui primă ediție a fost prezentată anul trecut și continuă călătoria remarcabilă a grupului.

„22 Make” reprezintă o perioadă tulbure în povestea incredibilă a lui Oh Wonder. Prima jumătate, „22 Break”, a pregătit scena spre sfârșitul anului 2021: aici au fost teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în timp real, toate aruncate în aer în pandemie. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu căsătoria lor – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din „22 Break” și toată căutarea sufletească pe care i-a forțat să o facă, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în a doua jumătate, „22 Make”: un album cu totul nou, coloană sonoră a luminii de la capătul unui tunel.

Această perioadă de transformare continuă povestea remarcabilă de succes a lui Oh Wonder. Aclamatul album din 2020, No One Else Can Wear Your Crown a continuat o serie de albume impresionante, acumulând peste 2,7 miliarde de streamuri și fani vocali precum Billie Eilish și Griff. Oh Wonder chiar a fondat și a construit literalmente de la zero cafeneaua Nola din Peckham. Prin deschiderea față de fanii lor și unul față de celălalt, „Make or Break?”, pregătit de cele două jumătăți din „22 Break” și „22 Make”, pare nu atât o întrebare, cât o alegere activă – să fii cât mai sincer posibil, să mergi mai departe și să spună povestea lor așa cum doar Oh Wonder poate.

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.