Aseară, la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură genrala, o concurentă a reușit să ajungă în runda finală și să câștige sub presiunea timpului și a emoțiilor uriașe, suma de 7000 de lei. Ema, de profesie economist și pasionată de dans, și-a demonstrat cunoștințele de cultură generală și și-a gestionat cu brio emoțiile în fața întrebărilor care au curs cu rapiditate.

După un joc antrenant, în care a reușit să îl detroneze pe concurentul anterior, care își adjudecase suma de 205.000 de lei, în prima rundă a game show-ului, Ema a ocupat scaunul campionului și a intrat astfel în runda finală.

Alina Pușcău este celebritatea care a pășit aseară în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, iar Ema a reușit să răspundă corect la întrebările adresate de vedetă, reușind astfel să își adjudece 205.000 de lei, la aceasta adăugându-se și jack pot-ul de 100.000 de lei. Astfel, Ema a intrat în runda finală cu 305.000 de lei.

“Ești o concurentă extraordinară, de nota 10. Venim noi cu un plus, de 100.000 de lei, în clipa asta ai 305.000 de lei, Ema”, i-a spus Dan Negru concurentei, înainte de runda finală.

Mare satisfacție pentru concurentă, dar și pentru gazda show-ului, Dan Negru, care a îmbrățișat-o și felicitat-o pe campioană care a reușit să își adjudece 7.000 de lei.

“Avem un câștigător! E imposibil să gândești altfel, invers. Ai demonstrat că se poate. Sunt 7000 de lei pe care i-ai câștigat”, a spus Dan Negru fericitei câștigătoare.

Nu pierdeţi în fiecare duminică, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.