Shawn Mendes împărtășește noul single „Heartbeat” din filmul „Lyle, Lyle, Crocodile”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HeartbeatPR

După cum a promis, Shawn Mendes a distribuit noua sa melodie „Heartbeat”, primul single de pe coloana sonoră pentru viitorul său film de familie – „Lyle, Lyle, Crocodile”. Atât filmul, cât și coloana sonoră sosesc pe 7 octombrie.

Mendes dă vocea reptilei titulare în film, din distribuţia căruia mai fac parte Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman și Scoot McNairy, fiind o adaptare după o serie de cărţi pentru copii.

Filmul „Lyle, Lyle, Crocodile” marchează o premieră pentru Shawn; este prima dată când artistul face parte dintr-o distribuție de lungmetraj, dar aspectul muzical l-a încurajat să-și extindă cariera în afara scrierii și înregistrării albumelor. Coloana sonoră a filmului conține o mână de melodii noi, precum „Top of the World”, „Carried Away”, „Take a Look at Us Now” (cu Bardem) și „Rip Up the Recipe” (cu Wu).

 

 

COMA lansează track-ul „IZA”

Streaming Link: https://COMA.lnk.to/IzaPR

De la sfârşitul anului 2021, COMA ne-a condus în povestea materialului „Acordul părinţilor”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei. Dupa piesele „Aurora” şi „NYX”, a venit momentul single-ului „IZA”, pe care îl prezintă publicului astăzi, 30 septembrie 2022 şi care este inspirat de o prietenă a formaţiei.

„Într-o zi am primit de la o prietenă a noastră un scurt video în care ne interpreta la pian una dintre piesele ei preferate COMA. Felul în care o cânta suna ușor diferit de original, dar avea ceva care ne-a inspirat și ne-a dus către piesa pe care o vom auzi. În plus, pentru noi, momentul în care a fost trimis acel video era unul de căutări, în care blocajele începeau să amenințe cu apariția. Iar acel scurt clip primit de la Iza, a oferit, pur și simplu, magie… a adus inspirație și liniște.
Cântecul despre care vorbim astăzi îi poartă numele. Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, caracteristică albumului ACORDUL PARINȚILOR, de această dată gravitând în jurul ideii de împăcare”
COMA. 

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze.
NYX a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.

 

 

 

BoyWithUke face echipă cu Oliver Tree pentru “Sick Of U”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SickOfUPR

BoyWithUke face echipă cu Oliver Tree pentru “Sick Of U”. Despre cântec și colaborarea cu Oliver Tree, artistul a spus: „‘Sick Of U’ înseamnă să-ți dai seama că cineva ar putea să nu fie bun pentru tine și că trebuie să-l scoți din viața ta. A lucra cu Oliver a fost foarte distractiv. Este o persoană cu adevărat copilăroasă, dar foarte profesionistă și admir contrastul personalității sale.”

BoyWithUke a creat anticiparea piesei pe rețelele sociale înainte de sosirea acesteia. El a prezentat melodia pe TikTok cu o serie de postări, generând milioane de vizualizări. În ceea ce privește melodia în sine, este un pop alternativ ce depășește din nou granițele. Între timp, el și Oliver Tree fac schimb de replici atrăgătoare, demne de textul suprem de despărțire.

BoyWithUke continuă să se îndrepte către mainstream. Numărul de următorii a crescut, ajungând la peste 6 milioane pe TikTok, 2,5 milioane pe YouTube și 2,2 milioane pe Spotify. Albumul său de debut, Serotonin Dreams, a alimentat doar această explozie. Serotonin Dreams prezintă colaborări cu diverși artiști, inclusiv blackbear („IDGAF”), mxmtoon („Prairies”) și Powfu („Contigo”). Înainte de lansarea albumului, BoyWithUke a lansat single-urile sale virale „Long Drives” și „IDGAF” feat. blackbear.

Piesele au urmat hit-ul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, „Toxic”, care a strâns peste 1,2 miliarde de stream-uri globale și a ajuns pe locul 1 în Alternative Radio Chart timp de două săptămâni consecutive. Ca să nu mai vorbim de faptul că interpretarea sa live a cântecului pentru seria Open Mic a lui Genius este cel mai vizionat videoclip al platformei, cu peste 86 de milioane de vizualizări.

 

 

 

 

Berre a lansat single-ul „Better Off Alone”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BetterOffAlonePR

Berre a lansat single-ul „Better Off Alone”. Berre Vandenbussche (21 de ani) a început să înregistreze cover-uri ale artiștilor săi preferați în propriul său garaj și într-o parcare de lângă casa părinților săi. Interpretările sale emoționante ale melodiilor îndrăgite l-au făcut remarcat, iar când a postat o versiune a „Lost Without You” (Freya Ridings) pe TikTok, videoclipul a devenit viral, ajungând rapid la peste 1 milion de vizualizări.

După succesul piesei „Lost Without You”, Berre a lansat prima sa piesă originală „Say My Name” pe 6 mai 2021. Piesa a ajuns pe locul 1 in topul Belgian Airplay și a ajuns pe locul 35 in Spotify Daily Top 100 și pe locul 4 în topul din Belgia. Foarte repede, tânărul artist a fost invitat să cânte în direct single-ul său de debut la posturile de radio și de televiziune din țară.

„Noul meu single este despre o relație care este pe cale să se încheie. Punctul de rupere este atunci când realizezi că ești mai bine singur”, a spus Berre despre piesă.

„Say My Name” a atins 10.000 de pre-salvari, a ajuns pe locul 1 în topurile belgiene de difuzare, a intrat în top 50 pe Spotify și este încă în top 10 Shazam, timp de 10 săptămâni consecutiv. Berre a primit o veste grozavă la sfârșitul verii, cand „Say My Name” a obținut discul de aur în Belgia!

 

 

 

 

Ciara face echipă cu Summer Walker pentru “Better Thangs”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BetterThangsPR

Ciara face echipă cu Summer Walker pentru “Better Thangs”. Două regine ale R&B și-au unit forțele săptămâna aceasta pentru un banger dedicat începuturilor.

Cea mai recentă colaborare este un îndemn pentru a închide capitolele vechi și a începe altele noi. „Better Thangs” se mândrește cu producția de la Kevo, Deli Banger, Precision Productions și Theron Thomas. Producția energică întâlnește melodiile emoționale ale artistelor pentru un nou hit.

„Better Thangs” servește drept cea de-a doua lansare din acest an a lui Ciara, după „JUMP”, asistată de Coast Contra. Creșterea numărului de lansări este un semn important că continuarea ei pentru Beauty Marks din 2019 este pe cale să vadă lumina zilei.

Summer Walker încă se mândrește cu Still Over It din 2021. Cu toate acestea, ea a colaborat cu foarte mulți artiști în acest an. S-a alăturat lui The Weeknd în „Best Friends (Remix)” înainte de a face echipă cu Ari Lennox în „Queen Space”. De asemenea, a apărut alături de Kendrick Lamar și Ghostface Killah în „Purple Hearts”.

 

 

Kid Cudi a lansat al zecelea album din cariera – Entergalactic
Prezintă colaborări cu Ty Dolla $ign, 2 Chainz, Don Toliver și alti artisti

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/EntergalacticPR

Astăzi, 30 septembrie 2022, vizionarul sonic premiat cu multiplatină, artist, producător, actor și regizor, Kid Cudi, câștigător al premiului GRAMMY®, își prezintă cu mândrie cel de-al zecelea album de lungă durată – una dintre cele mai așteptate lansări din 2022, Entergalactic. Oferind viziunea sa cea mai stratificată și mai nivelată de până acum, vine în tandem cu proiectul însoțitor – NETFLIX Entergalactic.

Săptămâna trecută, el a deschis calea pentru album cu „Willing To Trust”, feat. Ty Dolla $ign.
Cudi și Ty Dolla $ign au oferit un show live in emisiunea NBC Tonight Show cu Jimmy Fallon.

De asemenea, Entergalactic se mândrește cu alte colaborări cu Ty Dolla $ign, 2 Chainz și Don Toliver.

Cudi a comentat: „Entergalactic este tot ceea ce mi-am dorit întotdeauna să fac, să creez un însoțitor vizual de lungă durată pentru un album. Totul a început cu muzica care a ajutat la aducerea acestei povești și a acestor personaje la viață. Entergalactic este diferit de orice am făcut vreodată, cu siguranță cel mai ambițios proiect al meu de până acum”.

Cudi este, de asemenea, producător executiv la Entergalactic, alături de Kenya Barris, prin companiile lor de producție Mad Solar și Khalabo Ink Society.

TRACKLISTING:
1. Tema entergalactică
2. Mod nou
3. Fă ce vreau
4. Înger
5. Aprinde dragostea
6. Îndrăgostit
7. Dispus să aibă încredere în Ft. Ty Dolla $ign
8. Can’t Believe It Ft. 2 Chainz
9. Trăiește-mi adevărul
10. Poate Așa
11. Can’t Shake Her Ft. Ty Dolla $ign
12. Ea mă caută
13. Drogul meu
14. Undeva unde să zbori Ft. Don Toliver
Sos bonus: Burrow Ft. Don Toliver, Steve Aoki și Dot Da Genius

Despre entergalactic:
Scott „Kid Cudi” Mescudi și Kenya Barris își unesc forțele pentru a prezenta evenimentul de televiziune Entergalactic, o poveste originală, captivantă și animată despre un tânăr artist pe nume Jabari – cu vocea lui Mescudi – în timp ce încearcă să echilibreze dragostea și succesul. Găsirea celui din urmă îl aduce pe Jabari cu un pas mai aproape de primul, când mutarea în apartamentul său de vis îi prezintă noua lui vecină, fotografa it-girl, Meadow – cu vocea Jessica Williams. O explozie de artă, muzică și modă, Entergalactic are loc în singurul oraș care se poate descurca pe toate trei: New York. Alături de Mescudi și Williams, Entergalactic se mândrește cu o distribuție de staruri, incluzând Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro și Macaulay Culkin.

 

 

 

Bree Runway a lansat single-ul “That Girl”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ThatGirlPR

Bree Runway a lansat single-ul “That Girl”. Produsă de EASYFUNN (Charli XCX), piesa este o explozie sonoră de ritmuri apocaliptice, sintetizatoare ondulate distorsionate și vocea amenințătoare a lui Bree și te transportă instantaneu de la rave-urile subterane murdare din estul Londrei la scena de bal din New York. Amintește din punct de vedere sonor de materialul ei anterior, dar „THAT GIRL” exemplifică simțul creativ, neclintit și neînfricat al lui Bree.

Vorbind despre piesă, Bree spune: „Am fost într-o mini pauză și nu există o modalitate mai bună de a vă aminti că eu sunt ACEA FATA. Acest cântec mă face să mă simt automat ca personajul principal în mijlocul unui club transpirat și, pur și simplu, exprim sexualitate, farmec și încredere în timp ce toată lumea mă urmărește. Este reamintirea mea de zi cu zi despre cât de fabuloasă sunt și este de asemenea noul tău memento de zi cu zi – ești automat de 10 dacă: pornești asta, la dracu, apasă pe play și te simți liber.”

„THAT GIRL” solidifică pedigree-ul modei al lui Bree. Ea a apărut pe coperta ediției de primăvară/vară a lui Dazed, alăturându-se lui A$AP Rocky. Ea a participat recent la săptămâna modei din New York, unde a fost invitată la premiile Harper’s Bazaar ICON și a fost invitată la spectacolul Coach, unde a fost văzută împreună cu superstarurile globale Lil Nas X și Doja Cat.

„THAT GIRL” marchează începutul următoarei etape a carierei deja stratosferice a lui Bree. Numai în 2022, a ajuns în clasa NME 100 din 2022 și a primit două nominalizări la NME Awards 2022 – Cel mai bun act nou din lume și cel mai bun act nou din Marea Britanie. După un turneu aclamat de critici din Marea Britanie și spectacole sold out în New York și Los Angeles, Bree a fost invitată să urce pe scenă la Wireless Festival alături de Summer Walker și a stat cu Megan Thee Stallion la petrecerea ei de lansare a albumului Traumazine. De asemenea, Bree a petrecut o mare parte din 2022 lucrând la muzică nouă.

Un vizionar muzical incomparabil și de netăgăduit, Bree Runway a colaborat cu Lady Gaga și Missy Elliott și îi numără pe Doja Cat, Megan Thee Stallion, PinkPantheress și Cardi B printre numeroșii ei fani. De la începuturile ei până la crearea propriului drum in industria muzicală, ea a redefinit constant ce înseamnă a fi o vedetă pop, acumulând peste 162 de milioane de stream-uri globale cu catalogul său muzical. De la muzica care sfidează genurile muzicale și flerul spectaculos pentru performanță, până la moda uluitoare și determinarea ei neclintită, Bree Runway este viitorul pentru pop.

 

 

 

 

Oh Wonder a lansat “Can We Always Be Friends?”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/CanWeAlwaysBeFriendsPR

Oh Wonder a lansat “Can We Always Be Friends?”. Piesa vine înaintea noului album al trupei londoneze, 22 Make, care va fi lansat pe 7 octombrie. Acesta a fost previzualizat de piesele „Magnificent”, „Fuck it I Love You” și „True Romance”.

Este o melodie care rezumă totul pentru Oh Wonder, iar albumul completează proiectul lor în două părți, 22 Break; că indiferent de ce legătura au, nu se poate termina niciodată. „Avem prea multă dragoste”, cântă ei.

Prima sa jumătate, 22 Break, a apărut la sfârșitul anului 2021: aici au fost teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în pandemie. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu ei să se căsătorească – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din 22 Break și toată căutarea sufletească, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în 22 Make: un album cu totul nou, care ilustrează lumina de la capătul unui tunel.

„Când aproape ne-am despărțit în timpul pandemiei, am folosit muzica ca o cale de ieșire”, scrie Oh Wonder, prezentând proiectul în întregime. „Am scris toată durerea, tristețea și confuzia noastră într-o colecție de cântece pe care le-am lansat în cele din urmă ca album, 22 Break. Dar pentru noi, asta a fost doar jumătate din poveste. Am reușit să supraviețuim zonei noastre stâncoase și să ieșim mai puternici ca niciodată și plini de dragoste unul pentru celălalt. S-a simțit corect, așadar, să scrii despre cealaltă parte, unde îți dai seama nu doar că sunteți meniți unul pentru celălalt, ci și că este nevoie de doi oameni pentru a face dragostea să înflorească. Suntem încântați să lansăm „22 Make”, un album plin de dragoste și cântece care confirmă viața, care reflectă soarta, recunoștința și a fi acolo pentru cineva.”

Această perioadă de transformare continuă povestea remarcabilă de succes a lui Oh Wonder. Aclamatul album din 2020, No One Else Can Wear Your Crown a continuat o serie de top 10 albume consecutive ale trupei care au devenit – în termenii lor distincti – una dintre cele mai nebănuite descoperiri ale popului britanic (2,7 miliarde de stream-uri). Oh Wonder chiar a fondat și a construit literalmente de la zero cafeneaua Nola din Peckham. Prin deschiderea față de fanii lor și unul față de celălalt, „Make or Break?”, susținut de „22 Break” și „22 Make” pare nu atât o întrebare, cât o alegere activă – să fii cât mai sincer posibil și să mergi mai departe.

După ce au terminat un turneu mondial uriaș, inclusiv un spectacol sold-out la Academia Brixton din Londra, Oh Wonder este încântată să anunțe și o serie de spectacole în magazin în cadru mult mai intim, pe lângă lansarea albumului. „Suntem atât de încântați să anunțăm o serie de spectacole super intime în Marea Britanie pentru a sărbători lansarea noului nostru album 22 Make! RTE și Kingston sunt alături de trupa noastră uimitoare, iar în celelalte magazine de discuri vom fi doar noi doi cu un pian, chitară și o serie de povești / glume proaste.”

 

 

 

 

Baby Queen a lansat “Lazy”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LAZYPR

Baby Queen a lansat “Lazy”. Setat să devină imnul suprem al leneșului Gen-Z, „Lazy” este continuarea zgomotosului „Nobody Really Cares”, descris de NME drept „oda pop-punk pentru a nu-i păsa de nimic”.

Artista încheie câteva luni agglomerate, dupa ce a susținut-o pe Olivia Rodrigo în etapa europeană a turneului său mondial „SOUR”. Aceasta a susținut o serie de spectacole principale și spectacole la festival în timp ce lucra la debutul ei album. Spectacolul unic al lui Baby Queen la emblematicul Heaven din Londra, pe 1 noiembrie, s-a vândut în câteva ore, ridicându-i și mai mult ascensiunea.

Urmează succesul vertiginos al „Colours Of You”, o piesă scrisă special pentru drama LGBTQ+ de la Netflix, „Heartstopper”, bazată pe seria de cărți pentru tineri adulți a lui Alice Oseman. De la lansare, „Colours Of You” a înregistrat 15,7 milioane de stream-uri și a fost acceptat de comunitatea Heartstopper la nivel global. Baby Queen i-a surprins pe fani la spectacolul ei de la Electric Ballroom din Londra, când a invitat distribuția Heartstopper să se alăture ei pe scenă pentru a cânta refrenul final al piesei „Colours Of You”, spre bucuria publicului.

Baby Queen a fost numită o voce pentru generația underdog și unul dintre cei mai interesanți artiști noi care au apărut în ultima vreme. Cunoscută pentru narațiunile ei lirice, melodiile ei documentează cu sinceritate experiențele și explorează teme care rezonează cu baza ei de fani, The Baby Kingdom, care înregistrează o creștere uriașă a numărului de noi membri.

De la lansarea mixtape-ului ei din 2021, apreciat de critici, The Yearbook, vedeta Baby Queen a continuat să crească, primind aprecieri și recenzii strălucitoare de la publicații cheie din toate domeniile, inclusiv Clash, DORK, DIY, Hunger, Wonderland, Notion, The Evening Standard, GQ, BEAT, The Independent, i-D, Gay Times, Rolling Stone, The Sunday Times și NME.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.