LOREDANA lanseaza single-ul „Cand o zi pare un an”

Streaming link: https://Loredana.lnk.to/cand-o-zi-pare-un-anPR
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UFqDg32HoT4

Exista multe momente in viata fiecaruia dintre noi cand ne dorim fie sa oprim timpul, sa-l comprimam sau sa-l facem sa treaca mai repede, mai usor. Dar ce se intampla „cand o zi pare un an”?! Cum reusim sa ne dam seama de trecerea secundelor, minutelor, anilor?!

LOREDANA, regina muzicii pop din Romania, ne surprinde din nou cu o melodie incarcata de sensibilitate si nostalgia zilelor de vara – „Cand o zi pare un an”.  Piesa este compusa de catre Loredana, cu versuri scrise de catre artista.

LOREDANA a facut un show memorabil la gala de premiere Romanian Music Awards, joi, 22 septembrie, in Ramnicu Valcea, unde a cantat in premiera noul single, „Cand o zi pare un an”. In plus, LOREDANA a primit trofeul „Lifetime Award” pentru intreaga cariera.

Orice vara care trece ne lasa in suflet un dor, o nostalgie a zilelor si noptilor fierbinti, in care timpul pare ca sta in loc, amintiri irepetabile…
Asa s-a nascut “Cand o zi pare un an (Dolce Far Niente). Am scris acest cantec cu gandul ca poate fi un balsam, “a sweet medicine”, pentru toti cei care regreta verile care trec intotdeauna prea repede. “Cand o zi pare un an”, acea zi care pare cat o viata, in care fiecare secunda e traita la maxim, full trottle, o zi in care traiesti cat altii intr-un an! Viteza cu care traim poate sparge bariera timpului si a spatiului!
Cantecul l-as descrie ca pe un funk disco progresiv, extrem de catchy si dansant, cu un sunet extrem de neasteptat in contextul muzical actual! Va invit sa-l ascultati! 
😘”, a declarat LOREDANA.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, intr-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artistii talentati din banda Agurida.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnholyPR

Sam Smith face echipă cu Kim Petras pentru “Unholy”. Noul single este produs de ILYA (Max Martin, Ariana Grande, Jennifer Lopez), Blake Slatkin (Lizzo, 24K Golden), Cirkut (Nikki Minaj, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi), Jimmy Napes și diva pop Kim Petras.

Înregistrat în Jamaica, Unholy este single-ul principal de pe cel de-al patrulea album studio al lui Sam. Inspirată de muzica arăbească, piesa oferă un colaj sonor cu mai multe voci, perfect pentru club, susținut de un bas palpitant, care pune în evidență vocea lui Kim.

Descriind Unholy ca fiind cea mai îndrăzneață lansare, cântecul este despre un soț care își lasă soția și copiii acasă pentru a se distra, inspirat de infamul club LA Sunset Strip The Body Shop.

Sam a spus – “Unholy a fost făcut în Jamaica și a fost unul dintre cele mai glorioase momente creative pe care le-am avut vreodată ca artist. Nu m-am distrat niciodată atât de mult. A fost atât de eliberator să experimentez așa ceva. A fost, de asemenea, o onoare să lucrez cu Kim Petras și să fiu martor la strălucirea ei. Acest cântec este despre eliberarea de sine din ghearele secretelor altora…”

Kim a spus – „Sunt un mare fan al lui Sam. Este grozav să întâlnești un alt artist care este un scriitor cu adevărat bun și care are o viziune care îi aparține. Ei au crezut cu adevărat în mine și m-au încurajat să fiu eu. Mă simt atât de onorată că m-au ales să fiu pe această melodie.”

De la albumul de debut numărul 1, In The Lonely Hour (2014), Smith a adunat o constelație de realizări strălucitoare: 35 de milioane de albume vândute, 250 de milioane de single-uri, 45 de miliarde de streamuri, patru premii Grammy, trei BRIT, șase MOBO, un Glob de Aur, un Oscar, două albume numărul 1, cinci single-uri numărul 1, două single-uri numărul 1 în calitate de vocalist principal. Odată cu lansarea lui Unholy, un nou album care apare și un turneu live se pare că va fi un 2023 de netăgăduit pentru Sam.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Zoe Wees a lansat piesa „Daddy’s Eyes”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DaddysEyesPR

Zoe Wees a lansat piesa „Daddy’s Eyes”. Aproape un sfert dintre copiii care cresc astăzi în Marea Britanie sunt îngrijiți în unități familiale monoparentale. Multe dintre acele familii despărțite complet de unul dintre acești părinți vor găsi astăzi noul single al lui Zoe Wees, Daddy’s Eyes, un moment rar în care a fost scrisă o melodie pentru a descrie astfel de emoții provocatoare într-un moment atât de crucial în creșterea lor.

Vorbind despre semnificația melodiei, Zoe a explicat: „Tatăl meu nu a fost niciodată acolo pentru mine și mama mea. L-am întâlnit o dată în viața mea și mi-am dat seama că ochii mei arată exact ca ai lui. Nu vreau să plâng. Nu am nevoie de tine, tată!”

Zoe Wees are talentul de a face poveștile ei complexe și emoționante să pară universale. Vezi single-urile ei recente „Third Wheel” și „Lonely” pentru dovada unei astfel de relații. Single-ul ei de debut ,„Control”, a strâns 1,1 miliarde de stream-uri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radioul pop din SUA. „Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees, a fost recent evidențiat în New York Times Magazine și People drept. Cântecul certificat cu mai multe discuri de platină a ajuns pe locul 1 în topurile radio din Germania. Apoi și-a lansat EP-ul de debut „Golden Wings”, în care melodiile ei au adunat un interes în masă, inclusiv programul Radar de la Spotify, UpNext de la Apple și programul Artist On The Rise de la YouTube. În presă, ea a apărut în publicații precum The Guardian, Forbes (30 Under 30), Gal Dem, Line Of Best Fit, Clash, Notion, Euphoria, Hunger și Glamour Magazine din Germania. Zoe a cântat la American Music Awards, „The Late Late Show with James Corden, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Jimmy Kimmel Live! și Macy’s Thanksgiving Day Parade în 2021 și a colaborat cu artiști de top precum 6lack și Kygo.

 

Stream / Download

 

 

 

 

DaBaby a lansat albumul “Baby On Baby 2”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BabyOnBaby2PR

DaBaby a lansat albumul “Baby On Baby 2”. Anul acesta, DaBaby a atras mai multă atenție cu viața personală decât cu muzica sa. Acum, nativul din Carolina de Nord s-a întors cu Baby On Baby 2 – materialul care urmează după albumul său de platină din 2019, Baby On Baby. În iulie, el a anunțat proiectul foarte așteptat în timpul unei apariții in podcastul Full Send, spunându-le băieților Nelk: „Aceasta este cea mai mare atenție pe care am acordat-o muzicii înainte să lansez. Îl voi lansa la începutul lui august. Baby on Baby 2.”

Deși albumul a apărut mai târziu decât era anticipat, DaBaby a livrat totuși materialul de 14 piese așa cum a promis. Baby On Baby 2 nu are nicio colaborare importanta, dar piesa 13, intitulată „Blank”, prezintă vocea cântărețului de soul – Anthony Hamilton. Fanii au așteptat cu nerăbdare proiectul, iar DaBaby a lansat 2 single-uri pentru a satisface așteptarea; inclusiv „Waitress” și „Tough Skin”. Cu toate acestea, niciun single nu este prezent pe album.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

MEDUZA face echipă cu Vintage Culture și Ben Samama pentru “Under Pressure”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnderPressurePR

MEDUZA face echipă cu Vintage Culture și Ben Samama pentru “Under Pressure”. Într-un triumf colaborativ, trio-ul italian MEDUZA, nominalizat la GRAMMY și forta braziliană, Vintage Culture – două dintre cele mai mari vedete ale muzicii dance și cei mai apreciați producători – și-au unit forțele pentru super-colaborarea lor „Under Pressure”, piesa lansată astăzi prin Tomorrowland Music! Arma lor house, foarte așteptată, „Under Pressure” vine sub forma unui amestec sublim progresiv și melodic cu melodii fascinante, uneori profunde și emoționale, dar alteori puternice și extatice. „Under Pressure” este primul material oficial al lui MEDUZA și al Vintage Culture împreună, cu scopul de a captiva ringurile de dans într-o modă captivantă.

„Under Pressure” le oferă ascultătorilor acel sentiment de delir îmbătător pe toată durata piesei, demonstrând urechea ambilor artiști pentru o producție house solidă și combinând talentele lor într-o singură producție fericită. „Under Pressure” face parte dintr-o colecție de lansări exclusive pentru festivaluri de către Tomorrowland Music sub tema festivalului de anul acesta „The Reflection of Love”, care sărbătorește revenirea Tomorrowland după trei ani, adunând pe câțiva dintre cei mai mari artiști din muzică electronică.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

SG Lewis anunța noul abum și lansează 2 piese noi

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/VibeLikeThisPR

SG Lewis anunța noul abum și lansează doua piese noi. Noul proiect “AudioLust & HigherLove” va fi lansat pe 27 ianuarie 2023. Pentru a sărbători anunțul, SG Lewis a distribuit un nou single dublu, care include piesa euforică de deschidere a albumului, „Infatuation” și „Vibe Like This”, cu Ty Dolla $ign și Lucky Daye.

Piesele de astăzi aterizează alături de știrile despre cel de-al doilea album al lui SG Lewis, “Audio Lust & Higher Love”, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul prezintă 2 viziuni: la un capăt al spectrului, el creează genul de bangere nocturne pe care le trăiești pe ringurile de dans, la rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivaluri. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai pop. Este o colecție diversă de piese clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai talentați producători din ultimul deceniu și include o colecție de colaborări cu artiști importanți.

„Albumul este clar împărțit în două lumi”, explică SG Lewis. „AudioLust este versiunea mai întunecată, luxuriantă, îndrăgostită, de scurtă durată și condusă de ego-ul iubirii. A doua jumătate reprezintă o versiune mult mai profundă, actualizată și împlinită a iubirii. Cântecele se încadrează pe fiecare jumătate a discului. Simt că exist în spațiul dintre DJ și artist. Cea mai mare parte a albumului a fost scrisă într-o serie de rezidențe intensive de studio în plină pandemie, cu ajutorul unor prieteni incredibil de talentați și mi-a permis să mă explorez ca artist într-un mod în care nu aș fi îndrăznit niciodată înainte.”

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta și mulți dintre The Neptunes/N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și mulți alții. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri pe Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo), SG Lewis a cântat în prime-time la Coachella, Glastonbury sau Somerset House din Londra la începutul acestei veri.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Lil Baby face echipă cu Tears For Fears pentru “The World Is Yours To Take”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheWorldIsYoursToTakePR

Lil Baby face echipă cu Tears For Fears pentru “The World Is Yours To Take”. Piesa este în colaborare cu Budweiser și va fi prezentă pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA™ și în conținutul campaniei de la Budweiser, berea oficială a Cupei Mondiale FIFA. Imnul plin de energie preia refrenul iconic din hitul din anii ’80 „Everybody Wants to Rule the World” de la Tears for Fears, inspirând fanii să înceapă călătoria către măreție. Cântecul pop transcende generațiile și geografia, punctând energia pe care Budweiser și Lil Baby o căutau pentru colaborare.

În urmă cu patru ani, fanii sportului din întreaga lume se adunau pentru Cupa Mondială FIFA 2018, exact când Lil Baby și-a început drumul pentru a deveni un superstar odată cu lansarea primului său album. Acum, fenomenul rap, originar din Atlanta și recunoscut la nivel global, folosește scena globală a Cupei Mondiale FIFA și parteneriatul cu Budweiser pentru a reflecta asupra călătoriei sale și pentru a inspira fanii.

Noua mea piesă cu Budweiser pentru coloana sonoră a Cupei Mondiale FIFA 22 este una specială pentru mine. Este vorba despre călătoria în care am fost cu toții în ultimii câțiva ani și să sărbătorim ceea ce urmează. Când am început să fac muzică în 2017, am mers all-in într-un vis care m-a adus acolo unde sunt acum și asta vreau să simtă fanii când aud melodia. Sper că te va face să te simți ca și cum ai ieși pe terenul de la Cupa Mondială, făcând mișcări către propriile tale vise, orice înseamnă asta pentru tine” – Lil Baby.

Lil Baby va sărbători single-ul și albumul proaspăt lansat de ziua sa de 28 de ani, cu un show live la hotelul Budweiser. Colaborarea nu se oprește la un single; perechea va face echipă cu artiști uimitori din întreaga lume pentru a lansa noi versiuni ale cântecului și a filma videoclipul la Cupa Mondială FIFA.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Iann Dior a lansat piesa “Saddest Soundtrack”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SaddestSoundtrackPR

Iann Dior a lansat piesa “Saddest Soundtrack”. Produsă de Travis Barker, piesa ia o întorsătură mai sumbră pentru Dior si vorbeste despre relațiile anterioare și tulburărilor interioare care urmează unei despărțiri, combinată cu o chitară care subliniază și mai mult această introspectie.

“Piesa este despre reflectarea unei relații din trecut care a fost un rollercoaster. Eliberarea emoțiilor unei iubiri pierdute de mult și vremuri întunecate care au urmat pot fi o inspirație pentru muzica mea. Atât de mulți oameni experimentează același lucru, așa că am vrut să mă conectez cu fanii mei și să le spun că nu sunt singuri.”

Dior se angajează în prezent în etapa europeană a turneului „Mainstream Sellout Tour” al lui Machine Gun Kelly. Turneul a început în SUA, concertând în orașe mari, inclusiv New York, Washington DC și multe altele, și se va încheia pe 12 octombrie la Amsterdam.
La începutul acestei veri, Dior și-a lansat single-ul „Live Fast Die Numb”, o piesă care evidențiază sfera largă a talentului său. La lansare, piesa a primit aprecieri de la BET, HotNewHipHop și alții.

În ianuarie, dior și-a lansat cel mai recent album “on to better things”. Albumul își prezintă muzicalitatea, exploatând sensibilitatea genului alt-pop/rock pe piese precum „evident”, pe care Dior le-a interpretat la Jimmy Kimmel Live! cu Travis Barker, păstrându-și în același timp capacitățile de rapper pe piese precum „i might” și „v12” ft. Lil Uzi Vert. Albumul a strâns peste 180 de milioane de stream-uri și, la lansare, a ajuns ca album principal în rezumatul „New Music Friday” din podcastul „All Songs Considered” de la NPR, care l-a lăudat pe Dior. Albumul a primit aprecieri suplimentare de la Rolling Stone, Pitchfork și NME. În această primăvară, Dior a fost anunțat recent și ca imaginea campaniei de primăvară/vară 2022 a casei germane de modă de lux MCM.

Anterior, Dior a obținut un Billboard Hot 100 #1 pentru hitul „Mood” cu 24KGoldn, care a petrecut 33 de săptămâni în Top 10 și a strâns peste un miliard de audiențe la radio și peste 3,7 miliarde de stream-uri. El a adăugat la premiile sale 2 nominalizări la VMA pentru Song of the Year și Best Collaboration, nominalizări la premiile Billboard și iHeart Radio, patru single-uri de aur certificate RIAA și colaborări cu toată lumea, de la Travis Barker la Clean Bandit și Lil Baby.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Moneybagg Yo a lansat “Blow”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BlowPR

Moneybagg Yo a lansat “Blow”. În cazul în care Moneybagg Yo a atras, în trecut, o tensiune convingătoare între traumă și consum, în „Blow” el estompează inteligent linia dintre cele 2.

Anul acesta, Moneybagg Yo a fost mai ocupat ca niciodată. Rapperul a fost nominalizat la Billboard Music și iHeartRadio Awards, a primit aprecieri de la publicații precum Pitchfork, Forbes și New York Times și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG – cu care a cântat recent la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Moneybagg Yo s-a impus, de asemenea, ca un cercetător suprem și dezvoltator de talente: artistul său BIG30 a fost recent selectat ca parte a celei mai recente clase Freshman XXL. Cel mai recent a apărut în compilația CMG Gangsta Art – un album în colaborare cu colegii săi de label. Una dintre melodiile sale de pe acel album, „Big League”, care îi prezintă pe CEO-ul CMG, Yo Gotti, Mozzy și Lil Poppa, a fost aleasă drept melodia oficială a finalei NBA din 2022. Înainte de aceasta, cel mai recent album solo al său, numărul 1 din 2021, aclamat de critică A Gangsta’s Pain, a fost certificat cu discul de aur.

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a consolidat drept una dintre cele mai irezistibile voci din club și de pe străzi. Dincolo de dragostea nemuritoare pe care o primește din orașul natal, el a fost celebrat atât de critici, cât și de colegi. Cu „Blow”, Moneybagg Yo adaugă încă o piesă incontestabilă unei discografii deja pline de hituri.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Quinn XCII face echipă cu Big Sean pentru “Common”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CommonPR

Quinn XCII face echipă cu Big Sean pentru “Common”. Reprezentând Michigan cu mândrie, piesa unește doi dintre cei mai dinamici artiști din Detroit.

Despre cântec, Quinn XCII spune: „Ca artist născut și crescut în Detroit, Big Sean a fost întotdeauna o mare inspirație și să lucrez cu el a fost un vis al meu. Când am făcut „Common”, am știut imediat că este special și că Sean va fi completarea perfectă. A fost uimitor să lucrez cu el, să filmez videoclipul și să construim o relație.”

„Common” urmează cel mai recent single al lui Quinn XCII, „Backpack”, lansat luna trecută. Imnul de sfârșit de vară conține un videoclip ironic, cu Yung Gravy, Zach Sang, Y, Kevin Langue și mulți alții.

„Backpack” și „Common” au pregătit scena pentru muzică nouă care va veni anul acesta de la Quinn XCII. Înainte de această lansare, el a lansat la albumul său din 2021, Change of Scenery II, care a debutat pe locul 1 în Apple Pop Charts și în topul albumelor de debut al Spotify din SUA. Catalogul său a adunat până în prezent peste 2,5 miliarde de stream-uri globale și include 1 RIAA Platinum și 6 RIAA Certified Gold Singles. Ca să nu mai vorbim că a vândut nenumărate turnee, inclusiv spectacole la emblematicul Radio City Music Hall din New York City, The Greek Theatre din Los Angeles și multe altele.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

220 KID face echipă cu S1mba pentru “Lose Control”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LoseControlPR
220 KID face echipă cu S1mba pentru “Lose Control”. Vorbind despre noul său single, 220 Kid a spus: „Lose Control a apărut când S1MBA, Grades și cu mine ne-am încurcat în timp ce terminam o altă melodie. Linia de bază a fost primul lucru și în curând ne-am bruiat și am sărit la altceva. Cu toții avem acea parte întunecată căreia îi place să se distreze noaptea. Este vorba despre acele nopți cu cei mai buni prieteni pe care nu le vei uita niciodată.”

Fiind unul dintre cei mai căutați producători dance-pop din Marea Britanie, 220 Kid continuă să-și stabilească sunetul care ajunge cu succes atât în ​​cluburi, cât și în undele radio, revenind cu „Lose Control”, o piesă care exprimă dorința de a fi liber pentru noapte. Făcând echipă cu Grades în producție, vocea de la S1MBA combinată cu o linie de bas și un ritm de dans uptempo clasic creează piesa pop perfectă pentru a vedea vara.

Având o colaborare autentică și semnificativă în centrul muzicii sale, 220 Kid a devenit unul dintre cei mai prolifici colaboratori ai muzicii dance din Marea Britanie, lucrând cu oameni ca JC Stewart, Becky Hill, Nathan Evans, Billen Ted, GRACEY, Brynn Christopher și Dillon Francis.

În ciuda faptului că a ieșit pe scenă abia în urmă cu doi ani, cu hit-ul său „Don’t Need Love” cu GRACEY, care i-a adus ulterior o nominalizare pentru Best British Single la BRIT, 220 Kid aa revenit pe covorul roșu al BRIT, de data aceasta nominalizat la categoria Song of The Year în parteneriat cu Mastercard pentru single-ul său „Wellerman”, cu Nathan Evans și Billen Ted, care l-a scos pe Drake de pe locul 1.

„Lose Control” este cea mai recentă colaborare cu S1MBA, cântărețul și rapperul britanic a avut succes anterior cu single-ul său „Rover” ft DTG, care a ajuns pe locul 3 după ce a devenit viral, câștigându-i și o nominalizare BRIT pentru Song of the Year.

 

Stream / Download

 

 

 

D-Block Europe a lansat albumul “Lap 5”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Lap5PR

D-Block Europe a lansat albumul “Lap 5”. Format din 16 piese, proiectul prezintă ascensiunea fulgerătoare a D-Block Europe, în timp ce își pune ochii pe dominația globală. Albumul celebrează ultimele cinci veri și este punctul culminant al talentului artistic distinctiv și al caligrafiei convingătoare ale lui Young Adz și Dirtbike LB.

Alături de „4 The Win”, Lap 5 include și oferte anterioare, „Elegant & Gang”, „Black Beatles” și single-ul solo recent de Young Adz, „Man In The Mirror”, care a debutat în Top 40 al Official Singles Chart. „Fantasy” este prezent pe album și a câștigat un puternic sprijin radio de la BBC Radio 1Xtra, Capital Xtra, KISS FM și multe altele.

Nu s-a oprit aici, D-Block Europe a chemat superstarurile globale Ed Sheeran și Burna Boy pentru „Lonely Lovers” și, respectiv, „She’s Not Any One”. Ambele piese explorează o latură mai reflexivă și mai emotivă a compoziției lor, o temă recurentă de-a lungul albumului. Între timp, „Conor McGregor” prezintă versuri îndrăznețe și zgomotoase asemănătoare personalității izbitoare a luptătorului profesionist de MMA.

D-Block Europe este alcătuit din diverși artiști, cu Young Adz și Dirtbike LB în fruntea colectivului din sudul Londrei. Pe lângă cinci albume consecutive de Top 10 din Marea Britanie, au strâns trei miliarde de stream-uri, trei single-uri certificate cu discul de platină, un premiu MOBO și două nominalizări la BRIT.

Lap 5 urmează aclamatul mixtape Home Alone 2 din 2021 de la D-Block Europe, care include hitul certificat cu discul de platină „Overseas” feat. Central Cee. Mixtape-ul a depășit 550 de milioane de stream-uri până în prezent și a ajuns în Top 10 al Topului din Marea Britanie. În urma lansării Home Alone 2, D-Block Europe s-a angajat într-un turneu în Marea Britanie și se mândrește cu un spectacol vândut la O2 Arena.

Continuând cu eforturile lor remarcabile live, D-Block Europe își fac apariția de debut în festivalul american la Rolling Loud New York astăzi, înainte de a începe o serie solidă de întâlniri în America de Nord. Colectivul va reveni pe terenul de acasă în noiembrie pentru un turneu cu două spectacole la The O2. Anul viitor, D-Block Europe își va începe turneul European.

Noul album se adâncește în ambițiile și realizările D-Block Europe, împletite cu carisma și jocul de cuvinte inconfundabile. Noul album comemorează călătoria remarcabilă pe care colectivul a întâlnit-o în cariera lor.

D-Block Europe – Lap 5 Tracklist
1. ‘If I Ruled The World’
2. ‘Conor McGregor’
3. ‘She’s Not Any One’ feat. Burna Boy
4. ‘4 The Win’
5. ‘Buy It Plain Flowers’ feat. Dirtbike LB
6. ‘I Really Miss You’
7. ‘Bankroll Got Bigger’
8. ‘Pass The Parcel’
9. ‘Proud of Me’ feat. Dirtbike LB
10. ‘Bando Baby Diaries’ feat. Young Adz
11. ‘Half Time’
12. ‘Fantasy’
13. ‘Elegant & Gang’
14. ‘Lonely Lovers’ feat. Ed Sheeran
15. ‘Man In The Mirror’ feat. Young Adz
16. ‘Black Beatles’

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Kid Cudi face echipă cu Ty Dolla $ign pentru “Willing To Trust”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WillingToTrustPR

Kid Cudi face echipă cu Ty Dolla $ign pentru “Willing To Trust”. Piesa pregătește calea pentru cel de-al zecelea album și unul dintre cele mai așteptate proiecte din 2022, Entergalactic. Spectacolul și albumul sosesc pe 30 septembrie.

Cudi a comentat: „Entergalactic este tot ceea ce mi-am dorit întotdeauna să fac, să creez un însoțitor vizual de lungă durată pentru un album. Totul a început cu muzica care a ajutat la aducerea acestei povești și a acestor personaje la viață. Entergalactic este diferit de orice am făcut vreodată, cu siguranță cel mai ambițios proiect al meu de până acum; Abia aștept să experimentezi.”

Cudi este, de asemenea, producător executiv la Entergalactic alături de Kenya Barris, prin companiile lor de producție Mad Solar și Khalabo Ink Society.
Kid Cudi a finalizat recent etapa din America de Nord a turneului său mondial To the Moon – 2022. În toamnă, „To The Moon” călătorește la Toyosu PIT din Japonia și în toată Europa, inclusiv The O2 din Londra, Verti Music Hall din Berlin, AFAS Live din Amsterdam, Palais 12 din Bruxelles și Zenith din Paris, cu Milano încheie turneul de la Fabrique pe 22 noiembrie.

Scott „Kid Cudi” Mescudi și Kenya Barris își unesc forțele pentru a prezenta evenimentul de televiziune Entergalactic, o poveste originală, captivantă, animată despre un tânăr artist pe nume Jabari – cu vocea lui Mescudi – în timp ce încearcă să echilibreze dragostea și succesul. Găsirea celui din urmă îl aduce pe Jabari cu un pas mai aproape de primul, când mutarea în apartamentul său de vis îi prezintă noua lui vecină, fotografa it-girl, Meadow – cu vocea Jessica Williams. O explozie de artă, muzică și modă, Entergalactic are loc în singurul oraș care le îmbină pe toate trei: New York. Alături de Mescudi și Williams, Entergalactic se mândrește cu o distribuție de stele, incluzând Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro și Macaulay Culkin.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

GloRilla colaborează cu Cardi B pentru “Tomorrow 2”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Tomorrow2PR

GloRilla colaborează cu Cardi B pentru “Tomorrow 2”. Cardi B a fost deschisă cu privire la sprijinul ei pentru GloRilla de când rapperul din Memphis a intrat în scenă, în timpul verii, cu hit-ul ei – „F.N.F. (Let’s Go)”.

Acum, cele două domnișoare din hip hop și-au unit forțele pentru „Tomorrow 2”, piesa care urmează după piesa GloRilla, „Tomorrow”. Melodia produsă de Macaroni Toni vine la doar câteva zile după ce artiștii CMG și rapperul din Bronx au arătat vizualul single-ului prin intermediul rețelelor sociale.

În pregătirea pentru lansarea single-ului, GloRilla a postat joi pe Twitter: „BUT DATS WHY I LUV TOMORROW. It’s official me & my girl @iamcardib Linked up for TOMORROW 2. Let’s goooo.”

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.