Ioana Ignat lanseaza single-ul „Tacerea”

Streaming Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/TacereaPR
Music Video:https://www.youtube.com/watch?v=5dVwXJXiaH8

Vocea inimii este imprevizibila. In momentul in care intentia inceteaza, intervine tacerea. Dupa ce a lansat single-ul „Am vrut sa te sun”, Ioana Ignat revine cu o piesa care ar putea fi o completare fireasca, denumita „Tacerea”.

Melodia „Tacerea” este compusa de catre Ioana Ignat si va fi inclusa pe primul material discografic al artistei, care va fi lansat in curand.

Recent, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez. A fost pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul „If Tomorrow Never Comes” când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care a completat aceasta premiera.

In videoclipul piesei „Tacerea”, Ioana Ignat interpreteaza un personaj feminin implicat intr-o relatie in care cuvintele si comunicarea lipsesc cu desavarsire. Alaturi de Ioana, in proiectul video, apare actorul Adrian Nartea, jucand rolul unui partener silentios. Interactiunea dintre cele doua personaje este doar la nivel nonverbal, iar finalul videoclipului ii aduce intr-o postura inedita.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 65 milioane de vizualizări.
Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 96 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 59 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesă „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,6 milioane vizualizări.
În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,8 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (13 milioane de vizualizări). În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”, a lansat piesă „Am vrut să te sun” și a colaborat din nou cu Sebastian Dobrincu pentru track-ul „Weekend”, alături de Gheboasa.

 

 

 

Link YouTube

 

Lewis Capaldi a lansat single-ul „Forget Me”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ForgetMePR

Lewis Capaldi a lansat single-ul „Forget Me”. „M-am gândit să vă scutesc de osteneala de a citi un alt comunicat de presă de la o companie de relații publice care să vă spună cât de minunat sunt, să-mi dezvăluie toate vânzările de albume, premiile, recordurile pe care le-am doborât și cum ar trebui să fiți entuziasmați de noul meu singur.”

„M-am întors. Noul meu single se numește „Forget Me” și să fim sinceri aici, din punct de vedere liric acoperă o mare parte din același domeniu ca înainte. Întâlnesc o doamnă, o doamnă mă părăsește, mă plâng despre asta într-o melodie pop.”

„După ce am reușit să mă mut în sfârșit din casa părinților mei în 2020, după succesul filmelor „Someone You Loved” și „Before You Go”, m-am gândit că ar fi înțelept să sun din nou prietenii mei TMS și să văd dacă le-ar plăcea să scrie mai multe melodii după ce mi-am dat seama că sunt obligat contractual să fac mai multă muzică pentru o mare corporație.”

„Este puțin mai optimist decât numerele mele anterioare, mai ales pentru că, după ce am făcut un turneu prin lume, am observat că piesele mele mai puțin cunoscute mai lente făceau ca unii dintre fani să pară că ar fi pe cale să adoarmă de plictiseală. Cu toate acestea, aceasta nouă este tristă ȘI rapidă, la fel ca dragostea mea. Nu vă faceți griji, încă mai am o mulțime de balade deprimante în mânecă. Mai multe despre asta alta data…”

„‘Forget Me’ este o melodie care îmi este atât de dragă inimii și cu siguranță simt că este cea mai bună melodie a mea de până acum. Este vorba despre o despărțire prin care am trecut, în care, după un an, singurul contact real pe care l-am avut cu fosta meu a fost să-i văd viața „post-me” desfășurându-se pe Instagramul ei. Eram într-un punct în care mă simțeam destul de nefericit și părea că ea merge mai departe și se petrecea cel mai bine, înflorește și am urât asta. Mi s-a părut nedrept că ea părea fericită în timp ce eu eram rănit și mă temeam că ar fi putut să fi uitat de mine complet, așa că am scris un cântec despre asta.”

„Sper că vă place melodia. Dacă nu, e în regulă și asta, dar am auzit o parte din rahaturile care au fost mari în ultimii ani și trebuie să fie puțin mai bună decât unele dintre ele.”

Vă las cu un citat de la mama mea…
„Nu este cel mai bun cântec pe care l-am auzit vreodată, dar îmi place.”

 

Stream / Download

 

 

NOTD lanseaza EP-UL DE DEBUT – „Noted…”

Streaming: https://umusic.lnk.to/LessIKnowPR

Include un nou single, „Less I Know”, alaturi de Quinn XCII

În cele din urmă, duoul suedez de artiști/producători multi-platină NOTD își prezintă EP-ul de debut așteptat cu nerăbdare, NOTED….

Ei sărbătoresc sosirea proiectului cu noul single „Less I Know” [feat. QUINN XCII]. Piesa se bazează pe sintetizatoare melodice puternice, însotite de vocea avântată și încărcată emoțional a lui QUINN.

În ceea ce privește această colaborare puternică, QUINN a comentat: „Sunt fan NOTD de ceva vreme, așa că sunt onorat să fac parte din „Less I Know”. Când băieții mi-au trimis această melodie, am rezonat cu adevărat și am avut ocazia să lucram la ea în timp ce erau în LA.”

EP-ul include și colaborări lansate anterior cu The Band Camino, Nightly, Kenzie, Kiiara și Hastings. Referindu-se la sfera și viziunea proiectului, Sam și Tobi, alias NOTD, au spus: „Acest EP este foarte special pentru noi. Până acum, am lansat doar single-uri, așa că a putea realiza un astfel de proiect pare suprarealist și este și puțin înfricoșător. A fi blocați acasă în ultimii ani din cauza covidului ne-a dat timp să experimentăm cu sunete noi și să vedem cum le-am putea implementa în muzica noastră. Suntem atât de mari fani ai rockului alternativ, așa că veți auzi unele dintre aceste influențe în aceste melodii noi. Suntem atât de recunoscători că am colaborat cu artiști și compozitori uimitori pentru a le aduce la viață și suntem atât de mândri de cum a devenit afară.”

NOTED…EP:
1. NOTD & The Band Camino – „Never A Good Time”
2. NOTD & Nightly – „despre tine”
3. NOTD și Kenzie – „Cel mai rău lucru”
4. NOTD și Kiiara – „What’s With The Roses”
5. NOTD & Hastings – „Killing Me”
6. NOTD și Quinn XCII – „Less I Know”

În această toamnă, NOTD se va lansa în primul lor turneu principal din America de Nord, NOTD On Tour. Începe miercuri, 14 septembrie, la 7th St. Entry în Minneapolis, MN, și se inchie sâmbătă, 15 octombrie, la Crocodile (Second Stage) din Seattle, WA.

 

Klyde lanseaza single-ul „We Touch”

Streaming Link: https://KLYDE.lnk.to/WeTouchPR

Klyde lanseaza single-ul „We Touch”, o piesa uptempo care vorbeste despre distanta dintre doua persoane si despre sentimentele nascute dintr-o atingere.

„“We touch” este o piesa pe care am inceput-o in pandemie si care si-a gasit traiectoria abia acum. Ideea finala a piesei s-a conturat recent, si vorbeste despre distanta care intervine intre doua persoane. Desi este o bariera, cu cat e mai mare, cu atat dorinta este mai puternica. Imi place ca are un vibe creepy, fiind un mare fan Halloween, si duce cu gandul la Stranger Things si atmosfera de acolo.”, declara Klyde.

Piesa a fost scrisa de catre Klyde si produsa alaturi de Dalto Ionescu si Vlad Alecu la DarkViolet Records.

KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

 

 

 

Imagine Dragons sărbătorește a zecea a aniversare a albumului de debut „Night Visions”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/NightVisionsSDPR

Imagine Dragons sărbătorește a zecea aniversare a albumului de debut „Night Visions”, in acelasi timp cu lansarea proiectului „Night Visions (Expanded Edition)”.
Noul material include nouă piese suplimentare de studio și două melodii nelansate anterior înregistrate simultan, intitulate „Love of Mine” și „Bubble”. Ediția extinsă va fi disponibilă pe toate platformele de streaming și în formate fizice – 2-LP, 2-CD sau 2-casete.

Ediția Super Deluxe constă din 4 CD-uri + 1 DVD (album original, piese bonus, Night Visions Live, Remixuri și The Making of Night Visions pe DVD) și multe altele.
Night Visions, de șapte ori platină, a sosit pentru prima dată pe 4 septembrie 2012, deschizând calea unui nou viitor îndrăzneț pentru muzica rock. A ajuns pe locul 2 în Billboard Top 200 și a produs unele dintre cele mai de impact, inimitabile și inevitabil imnuri din ultimul deceniu. A eclipsat impresionant peste 20 de milioane în consumul global, în timp ce hitul de Hot 100 Top 3, certificat cu discul de diamant, „Radioactive” (14x-platină) a obținut un premiu GRAMMY® la categoria „Cea mai bună performanță rock” din două nominalizări, inclusiv „Piesa anului”. Melodia a ocupat, de asemenea, un loc în Billboard Top 200 timp de 408 săptămâni.
Certificat de platină sau multiplatină în 15 țări, Night Visions cuprinde „Demons” „Radioactive”, certificate cu diamant (10x-platină), „It’s Time” (6x-platină), „On Top Of The World” (4x-platină), „Bleeding Out” (platină), „Amsterdam” (platină) și „Hear Me” (aur).
Experimentați configurația supremă a Night Visions în această toamnă.
Tracklist:

CD1

Radioactive
Tiptoe
It’s Time
Demons
On Top Of The World
Amsterdam
Hear Me
Every Night
Bleeding Out
Underdog
Nothing Left To Say / Rocks

CD2
Cha-Ching (Till We Grow Older)
Working Man
My Fault
Round And Round
The River
America
Selene
Fallen
Cover Up
Love of Mine (Demo)
Bubble (Demo)

 

Stream / Download

 

 

 

 

John Legend a lansat albumul dublu “Legend”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/LegendPR

John Legend a lansat albumul dublu “Legend”. Produs executiv de Legend și prolificul producător-scriitor Ryan Tedder (Beyoncé, Adele), albumul dublu vibrant este plin de senzualitate și bucurie fără scuze.

ACTUL I al albumului dublu amintește de plăcerile lumești și senzuale de sâmbăta seara – pline de poftă, sine, și aventură. Se deschide cu „Rounds”, un mix captivant cu Rick Ross, un artist cu care Legend a colaborat poate mai mult decât oricare altul. Alte piese includ jocul mocnit în dormitor R&B „Splash” cu Jhene Aiko și rapperul Ty Dolla $ign, „Dope”, o „piesă de vară” cu rapperul JID și „Love”, cu Jazmine Sullivan, pe care Legend o cunoaște de când era tânără artistă. ACTUL I atinge punctul culminant în „All She Wanna Do” cu Saweetie.

ACTUL II evocă sentimentul unei dimineți de duminică, cu accent pe vindecare, intimitate, suflet și angajament. Include „Honey”, „o piesă R&B sensuală, inspirată de jazz”, cu Muni Long și „Wonder Woman”, un omagiu emoționant adus puterii și grației tuturor femeilor din viața lui. Alte piese din ACT II sunt „Good”, cu Ledisi, o poveste despre vindecarea intimă , „Pieces”, o baladă devastator de frumoasă despre a trăi cu durere,

LEGEND are sentimentul unui clasic și totuși se simte nou. În același timp, își afirmă locul în canonul artei de culoare, unde onorarea poveștii ancestrale este la fel de importantă, precum iubirea, frumusețea și bucuria.

„Nu mă simt niciodată divorțat de strămoșii mei”, a spus Legend. „Am atâta reverență față de moștenirea mea muzicală, încât nu simt că trebuie să o las în urmă pentru a fi aventuros, creativ sau pentru a încerca ceva nou. Când creez ceva nou, încă aud vocile și influențele lui Stevie, Marvin, Curtis, Aretha, Nina, Donny și Prince. Muzicienii de culoare au fost întotdeauna în fruntea inovației în muzică.”

Legend urmează să cânte „Pieces” de pe noul album la cea de-a 74-a ediție a Premiilor Primetime Emmy pe 12 septembrie. Luna viitoare, câștigătorul EGOT se va întoarce la Las Vegas pentru rezidența sa apreciată de critici „Love in Las Vegas”, cu spectacole care vor avea loc între 14 octombrie și 29 octombrie.

LEGEND Track List:

ACT I
Rounds ft. Rick Ross
Waterslide
Dope ft. JID
Strawberry Blush ft. Free Nationals
Guy Like Me
All She Wanna Do
Splash ft Jhene Aiko, Ty Dolla $ign
You
Fate ft. Amber Mark
Love ft. Jazmine Sullivan
One Last Dance
All She Wanna Do ft. Saweetie

ACT 2
Memories
Nervous
Wonder Woman
Honey ft. Muni Long
I Want You to Know
Speak in Tongues ft. Jada Kingdom
The Other Ones ft. Rapsody
Stardust
Pieces
Good ft. Ledisi
I Don’t Love U Like I Used To
Home

 

Stream / Download

 

 

 

 

Big Sean a lansat mixtape-ul „Detroit” pe platformele de streaming

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DetroitPR

Big Sean a lansat mixtape-ul „Detroit” pe platformele de streaming. O piesă nelansată anterior, intitulată „More Thoughts” din 2019, a fost adăugată la lista de melodii a proiectului vechi de un deceniu.

Big Sean a privit viitorul cu mare entuziasm – dar asta nu înseamnă că nu își face timp să sărbătorească realizările din trecut.
Pentru aniversarea de 10 ani a mixtape-ului de la Detroit din 2012 al tânărului de 34 de ani, el a răspuns fanilor săi și a împărtășit proiectul cu 18 piese. Acesta conține colaborări cu J. Cole, Mike Posner, Juicy J, French Montana, Kendrick Lamar și mulți alții, precum și o piesă nelansată anterior numită „More Thoughts” din 2019.

Sean a publicat marea știre pe rețelele de socializare duminică (4 septembrie), iar înainte ca Detroit-ul să aterizeze la miezul nopții, hitmaker-ul Finally Famous și-a făcut timp să răspundă la întrebările arzătoare ale fanilor despre realizarea mixtape-ului.

„În acel moment [eu și] Cole lucram în studiouri unul lângă celălalt la NO ID Studio [și] ne vedeam în fiecare zi în treacăt pentru o vreme. Așa am făcut „24k of Gold”, a explicat el.

Tracklist:

1. Higher
2. 24k of Gold (feat. J. Cole)
3. More Thoughts (2019)
4. Story By Common
5. How It Feel
6. Woke Up (feat. SayItAintTone, Earlly Mac, Mike Posner, James Fauntleroy)
7. Experimental (feat. Chip Tha Ripper & Juicy J)
8. Mula (feat. French Montana)
9. Story By Young Jeezy
10. 100 (feat. Royce Da 5’9″ & Kendrick Lamar)
11. Sellin’ Dreams (feat. Chris Brown)
12. I’m Gonna Be (feat. Jhené Aiko)
13. FFOE
14. Story By Snoop Lion
15. RW
16. Once Bitten, Twice Shy
17. Life Should Go On (feat. Wale)
18. All I Know (feat. Wiz Khalifa)

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Aurora a lansat „Hunting Shadows – Assassin’s Creed”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HuntingShadowsPR

Aurora a lansat „Hunting Shadows – Assassin’s Creed”, despre a oferi fanilor celebrului joc fiorul de a sări în istorie și de a retrăi momente esențiale din trecut.

Au trecut 15 ani de când Altaïr și primul joc Assassin’s Creed și-au întâmpinat primii jucători în Brotherhood. Cu peste 200 de milioane de jocuri vândute în întreaga lume, de la lansarea sa în 2007, franciza Assassin’s Creed s-a impus ca una dintre cele mai bine vândute serii din istoria jocurilor video. Recunoscut pentru că are unele dintre cele mai bogate și captivante povestiri din industrie, Assassin’s Creed a depășit de atunci jocurile video, ramificându-se în numeroase alte medii de divertisment
Viitorul francizei va fi dezvăluit în cadrul Assassin’s Creed Showcase, pe 10 septembrie, 10 – 12 pm PT / 9 pm CEST.

Assassin’s Creed este unul dintre jocurile mele preferate și ocupă un loc special în inima mea. Coloana sonoră a rămas cu mine de când am auzit prima dată „Ezio’s Family”, a spus Aurora. „Mă simt încântată și onorată să deschid sărbătorile pentru a 15-a aniversare cu această melodie și abia aștept să văd ce urmează pentru serie!”

 

Stream / Download

 

 

 

NAV a lansat albumul „Demons Protected By Angels”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/DPBAPR

Rapper-ul, producătorul și artistul XO, NAV, și-a lansat cel de-al patrulea album, „Demons Protected By Angels”. Produs executiv de NAV & Amir „Cash” Esmailian, albumul îi prezintă pe Gunna, Lil Uzi Vert, Travis Scott, Lil Baby, Future, Don Toliver, Lil Durk, Bryson Tiller, Babyface Ray și Realest K cu producție de la NAV, Wheezy, Pro Logic, Boi 1da, Money Musik, Tay Keith, BenjiCold, Rex Kudo și mulți alții.

Demons Protected by Angels include single-urile lansate anterior „Never Sleep” cu Travis Scott și Lil Baby, care au adunat rapid peste 40 de milioane de stream-uri într-o lună, precum și piesa gânditoare „Wrong Decisions”, pentru care Nav a produs și regizat videoclipul. pentru. Arta albumului a fost creată de renumitul artist vizual născut în Germania, din New York, Erik Parker.

Cel mai recent efort al NAV, mixtape-ul său Emergency Tsunami din 2020, a strâns laude de la GQ, Complex, Hypebeast și mulți alții, plus i-a adus lui Nav debutul în TV la Jimmy Kimmel Live!

Ultimele două albume ale sale de studio, Good Intentions (2020) și Bad Habits (2019), au debutat pe locul 1 în Top 100 Billboard. În plus, el a strâns peste 9 miliarde de stream-uri globale, 4 Billboard Top 10 și 11 hit-uri Hot 100. Numai în acest an, trei melodii au obținut certificări RIAA-Platinum cu 2X Platinum „Tap” (feat. Meek Mill), 2X Platinum „Myself” și „Up”.

Demons Protected By Angels Tracklisting

Count On Me
Baby
Dead Shot feat. Lil Uzi Vert
Never Sleep feat. Travis Scott & Lil Baby
Last Of The Mohicans
One Time feat. Future & Don Toliver
Demons In My Cup
Playa feat. Gunna (Free Gunna)
Weirdo
My Dawg feat. Lil Durk
Don’t Compare
Interstellar feat. Lil Uzi Vert
Loaded
Lost Me feat. Realest K
Reset feat. Bryson Tiller
Mismatch feat. Babyface Ray
Wrong Decisions
Destiny
Ball In Peace

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

SPINALL face echipă cu Summer Walker, DJ Snake și Ayanna pentru “Power”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PowerPR

SPINALL face echipă cu Summer Walker, DJ Snake și Ayanna pentru “Power”. Uniunea globală a vedetelor este de ascultat obligatoriu, deoarece vocea sonoră a lui Walker și Äyanna alunecă împotriva producției afro-pop. Alături de formația stelară, există o distribuție de producători de stele, inclusiv SPINALL, DJ Snake, Nicholas „Unknown Nick” Audino și The Eggman. Această distribuție superbă l-a înrolat pe legendarul Dr. Dre, care a mixat piesa înstelată. Noua alianță formată pentru „Power (Remember Who You Are)” se dovedește a fi un efort curajos pentru viitorul scurtmetraj intitulat The Flippers Skate Heist.

Următorul film urmărește doi patinatori mascați în timp ce jefuiesc un camion NTWRK păzit pentru o pereche de patine cu rotile Dr. Dre exclusiviste. Ei alergă prin oraș într-un mod spectaculos, cu viteză mare, pentru o noapte distractivă la legendarul Flipper’s Roller Boogie Palace. Flipper’s Roller Boogie Palace este o platformă pentru patinatorii și amatorii de distracție.

Fondat în 1979 de Ian „Flipper” Ross, Flipper’s a început ca un patinoar de familie și a operat în Los Angeles. Legendarul patinoar a revenit în 2022 cu o experiență de patinaj cu role la The Rink at Rockefeller Center din New York City, iar în toamnă, va deschide o locație emblematică în Londra. Sărbătorind patinajul, sănătatea mintală pozitivă și bunăstarea emoțională, Flipper’s este un loc în care să renunți, să fii prezent și să te conectezi cu tine și cu cei din jurul tău.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

FLETCHER a lansat single-ul „Better Version”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/BetterVersionPR

FLETCHER a lansat single-ul „Better Version”. Este cea mai recentă lansare de pe albumul ei de debut, „Girl Of My Dreams”, care va fi lansat pe 16 septembrie prin Capitol Records. O expresie brută a durerii de după despărțire, „Better Version” oferă ceea ce FLETCHER se referă ca reversul „Becky’s So Hot” – single-ul de succes, care a ajuns recent pe locul 3 în topul iTunes în toate genurile.

În timp ce „Becky’s So Hot” oferă un portret emoționant al poftei iubire, „Better Version” se strecoară într-o dispoziție plină de dragoste, în timp ce FLETCHER explorează unul dintre cele mai devastatoare aspecte ale privirii pe cineva care trece mai departe. „Este o realitate tristă că, după ce o relație se termină, următoarea persoană va obține o versiune mai bună a ta: cu cât este mai evoluat, mai vindecat, cel care a rezolvat obiceiurile proaste sau problemele de comunicare”, spune FLETCHER. „Această melodie înseamnă că încerc să accept că altcineva va primi versiunea mai bună a fostului meu, iar altcineva va primi versiunea mai bună a mea.”

Ajuns la două zile după ce FLETCHER a interpretat „Becky’s So Hot” la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „Better Version” se concentrează pe lirismul sincer care a făcut-o una dintre cele mai convingătoare artiste tinere din lumea pop de astăzi. Cu lucrările sale de chitară și melodiile delicate de pian, piesa minunată, care se construiește lentă, prezintă, de asemenea, o performanță vocală deosebit de puternică de la FLETCHER. „Plângeam când am înregistrat demo-ul pentru ‘Better Version’ și am ajuns să păstrăm acea voce în loc să o re-decupăm”, își amintește ea. „Îmi place că am reușit să surprindem intenția pură a ceea ce am simțit când scriam acea melodie.”

Însoțit de un videoclip asemănător unui peisaj de vis, cu Bella Thorne în rol principal, „Becky’s So Hot” a fost lansat luna trecută și a adunat rapid peste cinci milioane de stream-uri globale. Pe lângă faptul că a urcat în topul Billboard Hot Rock și Alternative Songs, piesa a fost apreciată de la V Magazine, Billboard, Euphoria și Teen Vogue.

Produs de Malay/One Love, care a colaborat cu FLETCHER la single-ul său „Undrunk”, „Better Version” marchează continuarea recentului single al lui FLETCHER „Sting” (piesa captivantă de deschidere a Girl Of My Dreams). Lansat vinerea trecută, „Sting” a câștigat deja laude de la critici.

Alături de „Better Version”, „Sting” și „Becky’s So Hot”, Girl Of My Dreams prezintă și euforicul single „Her Body Is Bible”. Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a condus și filmul FLETCHER You ruined New York City for me și THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams dezvăluie lumea ei interioară mai neînfricat decât oricând, documentând experiențele profund transformatoare în drumul ei către auto-descoperire.

Cunoscută pentru spectacolul ei live magnetic – cu aproape 100.000 de bilete vândute la nivel global în acest an – FLETCHER va pleca luna viitoare pentru turneul Girl Of My Dreams cu 25 de spectacole. Începând pe 10 octombrie la House of Blues Orlando și va continua până pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles, cu opriri sold-out în locații legendare precum Hammerstein Ballroom din New York City.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Andrea, Matteo și Virginia Bocelli au lansat „The Greatest Gift”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheGreatestGiftPR

Andrea, Matteo și Virginia Bocelli au lansat „The Greatest Gift”. În acest sezon de sărbători, tenorul de renume internațional Andrea Bocelli face echipă cu fiul său, Matteo Bocelli, în vârstă de 24 de ani, și cu fiica în vârstă de 10 ani, Virginia Bocelli, pentru primul lor album împreună, A Family Christmas, care va fi lansat pe 21 octombrie. Înregistrarea prezintă talentul muzical multigenerațional într-o serie de piese favorite din perioada sărbătorilor.

Primul single lansat este „The Greatest Gift” – o piesă nouă, originală, scrisă și aranjată special pentru acest album, care sărbătorește pacea și dragostea de Crăciun. Andrea, Matteo și Virginia cântă într-o armonie din ce în ce mai mare, în timp ce muzica se umflă spre un cor final plin de entuziasm, cu o orchestră de coarde și acompaniament de cor.

Albumul este produs de compozitorul nominalizat la Grammy® și Oscar® Stephan Moccio (Celine Dion, The Weeknd, Miley Cyrus, Barbra Streisand), care a contribuit și la noi aranjamente și a co-scris „The Greatest Gift” alături de Amy Wadge, Jonas Myrin și Andrea Bocelli.

Un Crăciun de familie surprinde spiritul festiv Bocelli: „Oferim cadoul nostru, intim și sincer, tuturor celor care doresc să se bucure de coloana sonoră a Crăciunului în casa Bocelli”, spune familia. Albumul conține noi interpretări ale colindelor tradiționale aranjate pentru toate cele trei voci, inclusiv „Away in a Manger” și „Joy To The World”, plus melodii populare de Crăciun din întreaga lume, cum ar fi „Feliz Navidad” și o altă piesă nouă, „ Il Giorno Piu Speciale’, scrisă de Federica Abbate, Cheope, Katoo și Andrea Bocelli. Trioul de voci complementare se împletește și răsună în piesa „Do You Hear What I Hear?”, care oferă o deschidere emoționantă albumului.

Fiecare dintre cei trei membri ai familiei are șansa de a străluci pe album cu piese solo, duete și triouri. Pentru Virginia Bocelli, în vârstă de 10 ani, aceasta este prima ei înregistrare. Ea oferă deschiderea la „Away in a Manger” și „Over the Rainbow”, precum și cântând solo în „When Christmas Comes to Town”.
Între timp, Matteo Bocelli, în vârstă de 24 de ani, se bucură de începutul propriei sale cariere solo de succes, după ce a semnat cu Capitol Records în 2019. A devenit faimos în 2018, după ce a făcut duet cu tatăl său la hitul „Fall on Me” prezent pe cel mai bine vândut album al tatălui său, Sì, care a debutat pe locul 1 în topurile din SUA și Marea Britanie. Videoclipul emoționant de însoțire, care prezintă imagini cu cei 2 de-a lungul anilor, a depășit acum 100 de milioane de vizualizări. Matteo și Andrea se reîntâlnesc în „Have Yourself a Merry Little Christmas”, iar Matteo are duetul cu Virginia în „Happy Xmas (War is Over)”, înainte de a lua o turnură solo la „I’ll Be Home for Christmas”, care închide albumul.

Pentru Andrea Bocelli, unul dintre cei mai celebri cântăreți clasici din istoria modernă, șansa de a lucra cu Matteo și Virginia la acest album a fost o sursă de mare bucurie. „Cred că nu există nimic mai frumos decât să faci muzică cu copiii tăi”, spune el. „Consider că este un privilegiu.” Pe lângă faptul că acesta cântă împreună cu fiul și fiica lui mai multe dintre melodiile de Crăciun, Andrea preia conducerea la „The First Noël” și „Buon Natale”.

Vocea emoționantă și recunoscută instantaneu a lui Andrea i-a câștigat milioane de fani din întreaga lume. În aprilie 2020, el a doborât recorduri cu spectacolul său plin de emoție Music for Hope din istorica catedrală Duomo din Milano. Spectacolul său de neuitat de Paște se numără printre cele mai mari fluxuri muzicale live din toate timpurile și cea mai mare audiență simultană pentru un flux live clasic din istoria YouTube.

Reflectând la noul lor album A Family Christmas, Matteo concluzionează: „A cânta aceste melodii împreună, a simți căldura sărbătorilor alături de familia mea este ceva cu adevărat special. Despre asta este Crăciunul – să creăm amintiri împreună pe care să le păstrăm pentru totdeauna. Este foarte emoționant să ne gândim că oamenii vor avea o copie a albumului nostru înfășurată sub copac.”

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

SHEKU KANNEH-MASON face echipă cu Zak Abel pentru “Same Boat”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SameBoatPR

SHEKU KANNEH-MASON face echipă cu Zak Abel pentru “Same Boat”. Sheku Kanneh-Mason, vedeta britanică cunoscuta pentru felul in care canta la violoncel, lansează prima sa colaborare pop în aceeași săptămână în care cântă la concertul de muzică clasică renumit și îndrăgit internațional din Marea Britanie: Last Night of the Proms.

„Same Boat” a fost scris împreună cu prietenul său Zak Abel, cântărețul și compozitorul din Londra, care a colaborat cu Kygo și Avicii.

Prietenii au scris cântecul împreună ca un răspuns muzical sincer la trecerea prin vremuri grele, o baladă blândă a speranței colective. După cum explică Sheku, au vrut să combine „sunetul brut și intim al vocii lui Zak cu sunetele organice ale violoncelului”.

Vocea plină de suflet a lui Zak este însoțită de o textură complicată de sunete de la violoncelul lui Sheku, de la melodii vertiginoase până la sunete de percuție produse de lovirea corpului instrumentului.
Săptămâna trecută, perechea a interpretat melodia la Bold Tendencies din Peckham’s Multi-Story Car Park, ca parte a unei serii de concerte clasice experimentale. The Times a lăudat performanța eclectică într-o recenzie de patru stele, spunând „Aici a fost o șansă de a vă răsfăța bucuria pură a unei melodii grozave, luând o pauză de la concertele și sonatele mai implicate”.

„Same Boat” este ultimul single de pe noul album Song al lui Sheku, care este lansat pe Decca Classics vineri (9 septembrie). Song este un autoportret muzical inspirat de sunetul asemănător unui cântec al violoncelului său și de muzica care înseamnă cel mai mult pentru el. Atinge o gamă diversă de genuri, de la clasic la folk, jazz și pop.

Sâmbătă, 10 septembrie, Sheku va cânta la Last Night of the Proms de la Royal Albert Hall din Londra, televizată pentru milioane de telespectatori din întreaga lume.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Aidan Bissett single-ul „Tripping Over Air”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TrippingOverAirPR

Aidan Bissett single-ul „Tripping Over Air”. Piesa este scrisă împreună cu Captain Cuts (Walk The Moon, Lennon Stella) și David Charles Fisher.

“Tripping Over Air” s-a reunit după ce fata pe care o vedeam mi-a spus că, de obicei, nu se va vedea cu un tip ca mine”, explică Aidan Bissett. „Chiar dacă mi-a spus asta, tot am decis să o urmăresc, ceea ce a făcut ca inima mea să fie frântă. Am fost orbit de fată și am ratat toate steagurile roșii – așa că am decis să transform această idee în această melodie.”

Bissett, în vârstă de nouăsprezece ani, și-a perfecționat arta de a transforma dezamagirea în melodii alt-pop emoționante. După ce a reușit cu o serie de single-uri autoproduse în 2020, a semnat cu Capitol Records înainte de a termina chiar liceul. Până în prezent, a strâns peste 52 de milioane de stream-uri globale combinate, a depășit un milion de ascultători lunar pe Spotify și a atins un miliard de vizionări pe TikTok pentru toate videoclipurile folosind muzica sa și peste 200.000 de creații. După turneele din 2022 cu Lauv și Claire Rosinkranz, el va reveni pe drum în această toamnă cu The Greeting Committee.

“I’m Alright If You’re OK” extinde ingeniozitatea de încălcare a regulilor pe care nativul din Florida a dezvăluit-o pentru prima dată în primele sale lucrări ca artist. EP-ul cu cinci piese împinge la nesfârșit un teren sonor nou și neașteptat: groove-urile indie-pop de neoprit din „All That I’m Craving”, care a fost produs de Andrew Wells (X Ambassadors, Halsey), liniile de sintetizatoare și texturile din altă lume ale „I Can’t Be Your Friend”, înregistrate cu producătorii Chase Lawrence (de la COIN) și David Marinelli, precum și corzile grandioase și munca frenetică la chitară din „A Song For Her”, creată de Bissett, împreună cu producătorul emergent Apob (Dora Jar, Max Leone).

„Când am început să lucrez la EP, știam că vreau să creez un corp de lucrări care să spună o poveste la care oamenii se pot conecta”, spune Bissett. „A ajuns să devină povestea unei relații recente pe termen scurt, care a urmat același tipar ca multe dintre experiențele mele din trecut, în care totul se prăbușește și arde destul de repede fără ca eu să înțeleg de ce. Titlul EP-ului se referă la faptul că am realizat în sfârșit că bunăstarea mea mentală depinde prea mult de cealaltă persoană și că nu mă concentrez suficient pe a avea grijă de mine.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Yeat a lansat EP-ul „LYFË”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/LyfePR

Yeat a lansat EP-ul „LYFË”. Proiectul foarte așteptat a starnit curiozitatea fanilor inca de când Yeat a început sa prezinte lansarea la începutul acestei veri, atrăgând atenția lui VULTURE și LA TIMES, care au remarcat LYFË drept unul dintre cele mai interesante proiecte viitoare în această toamnă. Cu single-ul principal „Talk” și „Flawlëss”, o colaborare zguduitoare cu Lil Uzi Vert, setul de 12 piese se bazează pe impulsul 2 Alivë din 2022 și confirmă statutul lui Yeat ca una dintre cele mai rapide stele în ascensiune din acest an.

De la „Talk” profund personal, care îl găsește pe Yeat cântând despre ambițiile sale de carieră asupra ritmurilor puternic distorsionate ale lui BYNX, până la imnul „Flawlëss” cu Vert, LYFË prezintă amploarea talentului tânărului de 22 de ani.
LYFË este un alt semn al unui an de succes care l-a găsit pe Yeat depășind 1 miliard de stream-uri Spotify și scriind o melodie special pentru Minions: The Rise of Gru, coloana sonoră, „Rich Minion”, care a dat naștere tendinței Gentleminions care i-a găsit pe fani purtând ținute formale pentru a vedea filmul în cinematografe. Înainte de asta a apărut aclamatul album 2 Alivë a debutat pe locul 6 în Billboard Top 200 și a generat peste 500 de milioane de stream-uri numai în SUA.
Anul acesta, Yeat a lansat și 2 Alivë (Geëk Pack) care conține nouă piese noi și a pornit într-un turneu sold-out în America de Nord, care a inclus trei nopți la faimosul Fonda Theatre din Los Angeles.

LYFË Track Listing:
Flawlëss ft Lil Uzi Vert
Up off X
Out thë way
Wat it feel lykë
Got it all
Can’t stop it
Krank
Talk
Comë on
Systëm
Holy 1
Killin ëm

 

Stream / Download

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.