Peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit primul meci al echipe FCSB, in grupele Conference League, pe PRO TV!

Toamna acestui an a marcat o revenire atât de așteptată pentru toți suporterii vicecampioanei României, FCSB: calificarea în grupele unei competiții europene. După o pauză de cinci ani, echipa antrenată de Nicolae Dică a reușit în extremis să se califice în ”toamna europeană” în Conference League. Din păcate, norocul nu a fost de partea echipei la tragerea la sorți, aceștia întâlnind West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Aseară, în deplasare, a început aventura europeană pentru FCSB cu un meci pe terenul celor de la West Ham. Umbrită de evenimentele nefericite din Marea Britanie, partida a început cu un moment de reculegere, iar jucătorii au intrat pe teren cu banderole negre pe braț.

Prima parte a meciului i-a aparținut în totalitate echipei lui Dică care a reușit să și deschidă scorul. Din păcate, ceea ce a urmat după o pauză a fost un coșmar: trei goluri pentru West Ham, ceea ce a dus scorul la un neverosimil 3-1 pentru englezi, care devin și liderii grupei B.

Primul meci FCSB în grupele Conference League a fost lider absolut de audiență în intervalul 22:02 – 23:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 36.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit emoția meciului, iar în minutul de aur, la ora 22:15, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Săptămâna viitoare, pe teren propriu, vicecampioana va întâlni echipa Anderlecht în cel de-al doilea meci din grupa. Belgienii au reușit, aseară, o victorie cu 1-0 în fața celor de la Silkeborg.

Nu ratați cele mai tari meciuri de fotbal din Conference League pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO!

Cel mai bine e să te bucuri de ce ai”… iar telespectatorii au avut toate motivele pentru a urmări episodul din Las Fierbinți!

 

 

O nouă seară, un nou motiv pentru cei de acasă să simtă că pot încheia ziua cu starea de bine și cu zâmbetul pe buze! Episodul de aseară din Las Fierbinți i-a purtat pe telespectatori prin ziua liberă a Dalidei și cât de tare i-a lipsit aceasta lui Vasile la primărie, prin decizia lui Giani, Dorel și Gianina de a participa la Eurovision care nu a avut nicio finalitate, dar și prin supărarea lui Firicel când a realizat că Celentano nu-și mai poate aminti cum se spune la bere!

Facem bubuială”, a spus Dorel când a decis alături de Gianina și Giani să participe la concursul internațional Eurovision. Convinși că au tot pachetul: simț estetic de la Giani, voce de la Giani și o prezență perfectă de la Ginanina, cei trei l-au găsit pe Ardiles care să le facă piesa, așa că planul pare pus pe roate. Din păcate, în ciuda dorinței lor, finalul serii i-a găsit la barul lui Bobiță unde Giani s-a văzut nevoit să admită: ”Nu era combinație cu Eurovision…”.

În paralel, în ziua liberă a Dalidei, Robi a dispărut, așa că Vasile a fost nevoit să o deranjeze pe secretara lui pentru a afla pe unde umblă, în general, polițistul. Îndrumat de aceasta, l-a găsit pe Robi care simțea că a îmbătrânit prea mult și era în depresie! ”Cel mai bine e să te bucuri de ce ai și să mergi mai departe”, l-a sfătuit Vasile în încercarea de-al face pe Robi să revină la muncă! Până la urmă, planurile au funcționat, iar Robi și-a regăsit entuziasmul tinereții și cheful de treabă!

Cel de-al doilea episod al noului sezon a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:31 – 21:41. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.9 puncte de rating și 28.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.0 puncte de audiență și 12.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:23, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.