Târgul de toamnă Bounty Fair Septembriada sprijină creatorii locali și îmbrățișează arta autohtonă de 55 de ediții. Desfășurat în grădina Casei Universitarilor între 17 și 18 septembrie, târgul de anul acesta reunește peste 70 de branduri românești de design, sărbătorind starturile pline de promisiuni și entuziasmul înflăcărat al artizanilor care lasă ideile să crească și să se transforme în piese finale de excepție.

 

Cu produsele pe care le vizitatorii le pot găsi la târg, se construiesc spații cu miros de acasă, se dăruiesc  momente de atenție celor apropiați, se dezvoltă visuri care nu au fost spuse decât în secret. Bounty Fair întâmpină toamna cu bucurie autentică și creativitate care se manifestă prin combinații proaspete de ingrediente culinare, texturi, materiale și imprimeuri. La Septembriadă, mănânci sănătos, te îmbraci în moduri neașteptate și îți decorezi casa cu suflet.

 

Ce oferă Septembriada?

 

haine de construit garderobe cu efect, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi

bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus

produse de îngrijire și bunătăți gustoase, pregătite în cele mai neașteptate combinații, cu ingrediente direct din natură

bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din noi, de la hăinuțe, la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești

obiecte de design pentru un acasă mai de atmosferă

 

Printre picături de shopping, vizitatorii au acces la grădina Casei Universitarilor, care e o bijuterie în sine. Este echipată cu hamace și muzică bună, iar natura din jur liniștește în mod firesc, cu umbră, fluturări de frunze și ciripit de păsări. Pe lângă zona de relaxare, există și o zonă gourmet, cu mâncare veselă și delicioasă, plus un pâlc vesel de standuri arts&crafts, unde copiii au ocazia să cunoască oameni creativi și să le încerce tehnicile.

 

Septembriada face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de Spring o’Clock,La Umbra Târgului, Înăuntru și Bounty Mărțișor.

 

Septembriada 

◈17-18 septembrie (orele 10-20)

◈Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)

◈intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, nu include participarea la ateliere). Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor ce expun produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.