YUNGBLUD lansează albumul „Yungblud”, al treilea material

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/YUNGBLUDPR

Muzicianul YUNGBLUD, apreciat la nivel internațional, câștigător de mai multe premii, și-a lansat foarte așteptatul album de studio omonim, „YUNGBLUD”.

Această lansare marchează o nouă eră interesantă pentru artist, dupa favoritele fanilor lansate anterior „The Funeral”, „Don’t Feel Like Feeling Sad Today” și „Memories”, feat. Willow, care au depășit 1 milion de streamuri în prima săptămână. Albumul a primit deja aprecieri din partea criticilor de pe tot globul și vine cu videoclipul oficial pentru cel mai recent single al său, „Tissues”.

Vorbind despre videoclipul „Tissues”, care a fost filmat la Londra și regizat de Charlie Sarsfield, YUNGBLUD spune: „Aceasta este o nouă eră pentru YUNGBLUD, am vrut să dansez, am vrut să mă mișc și am vrut să personific cu adevărat în videoclip ce înseamnă acest cântec. Este fericire și euforie și e lăsat dracului să plece.”
Noua piesă conține o mostră din „Close To Me” de la The Cure, care a fost aprobată personal de solistul trupei, Robert Smith.

Urmărește videoclipul oficial pentru „Tissues”: https://www.youtube.com/watch?v=fI9ztgoZ5yQ

Începând de astăzi, YUNGBLUD pornește într-un tur de 5 zile în magazine, cântând în 9 orașe din America de Nord pentru a sărbători lansarea ultimei sale lucrări și pentru a sprijini comercianții locali.

Rareori apare un artist precum YUNGBLUD, care a devenit fără îndoială copilul afișului rock n’ roll al Gen-Z. YUNGBLUD a strâns legiuni de fani dedicați din întreaga lume, care se îngrămădesc la spectacolele sale sold-out în fiecare seară și țipă fiecare cuvânt la melodiile sale ca dacă viața lor depinde de asta. Cu co-semne de la legende rock precum Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Steve Jones și Dave Grohl, traiectoria YUNGBLUD arată mai strălucitoare și mai incitantă ca niciodată.

Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a luat o chitară la vârsta de doi ani și a început să scrie propriile cântece la vârsta de 10 ani. Artistul în vârstă de 24 de ani este cunoscut pentru că a exprimat ceea ce simte. sunt preocupări majore pentru generația sa, folosind muzica sa pentru a uni și a împuternici tinerii de astăzi.

 

KALI UCHIS lanseaza single-ul „NO HAY LEY”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/NOHAYLEYPR

Astăzi, artista câștigătoare a unui Grammy Kali Uchis dezvăluie o nouă piesă, „No Hay Ley”.

„Am scris acest cântec despre a pune dragostea mai presus de orice”, spune Uchis. „„En el amor no hay ley” înseamnă „nu există legi in iubire.” Fii cu cine te face fericit și nu asculta ce are de spus altcineva despre asta, pentru că nu a fost treaba lor la început”.

Noua piesă continuă câțiva ani de succes pentru Uchis, al cărui album nominalizat la Grammy 2020 Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) a dat naștere hitului „telepatía”. Piesa a fost difuzată de peste 2 miliarde de ori până în prezent și s-a clasat pe primul loc în topurile Billboard Latin Airplay și Latin Pop Airplay, plus topul Latin Digital Song Sales timp de zece săptămâni consecutiv.

Uchis este nominalizata la Billboard Latin Music Awards de anul acesta și a câștigat recent două Billboard Music Awards și un American Music Awards. Anul trecut, Uchis a luat acasă primul ei premiu Billboard pentru muzică latină, premiul Grammy, Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud, pe lângă faptul că a cântat la Hispanic Heritage Awards de pe PBS.

Crescută între Virginia și Columbia, Kali Uchis a devenit proeminentă cu proiectul ei Por Vida în 2015. Albumul de debut al lui Uchis din 2018, Isolation, a fost apreciat de critici la scară largă și a fost inclus în listele Best Of în Rolling Stone, Pitchfork, NPR, Vulture și multe altele. Uchis a colaborat și a împărțit scene cu SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diplo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges și nu numai și a făcut turnee în întreaga lume, fiind cap de afiș pentru Tropicalia și la Coachella, Governors Ball, Bonnaroo. , Austin City Limits, Lollapalooza și multe altele.

 

FIL BO RIVA a lansat single-ul “Running In Circles”       

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RunningInCirclesPR

FIL BO RIVA a lansat single-ul “Running In Circles”. Există momente în viață care doar te fac să te simți pierdut în această lume. Ca și cum nu vei găsi niciodată calea potrivită, ci în schimb continui să mergi în cerc.
Adesea, există un singur lucru care ajută: să începi totul de la zero – sau cel puțin uitați de tot pentru o noapte. Despre asta este noul single al lui Fil Bo Riva „Running in Circles”. Amestecând indie-pop melodic cu suflet disco funky, Fil Bo Riva creează ceea ce poate fi numită cu ușurință o melodie pop perfectă.
„Cred că toți cunoaștem sentimentul de a ne regăsi în aceeași situație din nou și din nou spunându-ne: cum ajung mereu aici din nou? Acest cântec spune că uneori trebuie să facem cu adevărat o schimbare în viață pentru a ne elibera de ceea ce ne împiedică să devenim o versiune mai bună a noastră”, explică Fil Bo Riva.
„Într-un fel, este un cântec despre puterea de a renunța și de a te rupe propria rutină. Uneori rămânem atât de blocați în viață… Ne ținem de obiceiuri proaste sau repetăm aceleași greșeli sau încercăm să fim ceva sau cineva care nu suntem și să pierdem legătura cu noi înșine făcând asta. A da drumul și a accepta realitatea poate fi teribil de înfricoșător.
Dar, în atâtea situații din viață, este ceea ce te va face să te vindeci sau să crești. Deci, într-un fel, „Running In Circles” înseamnă găsirea adevărului și realității în ceva nou.”

 

 

DOECHII SI SZA lanseaza videoclipul piesei „PERSUASIV”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ES9CqKPkdeU

Doechii și SZA lansează mult așteptatul videoclip pentru „Persuasive”. Regizat de Sara Lacombe, colaborarea pregătită pentru club a celor două puteri feminine de la Top Dawg Entertainment face ca melodia și videoclipul sa se completeze perfect.

Piesa este prezentă pe apreciatul EP al lui Doechii – she / her / black bitch. Imnul R&B optimist arată capacitatea impresionantă a lui Doechii de a-și transforma sound-ul versatil în vibrațiile imaculate ale câștigătoarei Grammy SZA.

„Am creat „Persuasive” pentru a înălța oamenii și a aduce comunitățile împreună, așa că aparitia lui SZA pe cântec a fost o potrivire perfectă, deoarece întotdeauna m-am conectat cu alții prin muzica ei”, spune Doechii. „Știind că SZA este cu TDE, a fost ceea ce inițial m-a încântat cel mai mult, așa că acum că avem o melodie împreună, este un moment plin. Această colaborare este tot ceea ce mi-am imaginat întotdeauna că este.

 

Topic face echipă cu John Martin pentru piesa “Follow Me” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/FollowMePR

Topic face echipă cu John Martin pentru piesa “Follow Me”. Producătorul german Topic demonstrează încă o dată că nu poate greși, de data aceasta făcând legătura cu vocea puternică a cântărețului/compozitorului John Martin. Intitulat „Follow Me”, noul single evidențiază o fațetă nemaiauzită a timoneriei de producție a lui Topic.
Topic și-a perfecționat meșteșugul timp de aproape un deceniu, dar 2022 îl vede pe DJ-ul remarcabil împingându-și cariera la culmi noi și neașteptate. Chiar în acest an, Topic și-a debutat sunetul rave captivant nu numai pe Tomorrowland’s Mainstage, ci și pe „Saving Me” (feat. Sasha Alex Sloan), o versiune reimaginată a single-ului „Breaking Me”. Între noul single alături de John Martin din Suedia, precum și lansările recente precum „Kernkraft 400 (A Better Day)” cu A7S și „Solo Para Ti”, un efort comun cu Alvaro Soler, Topic continuă să picteze o imagine vibrantă și șlefuită a unui producător care nu cunoaște limite. Cu sezonul festivalurilor din 2022 acum în oglinda retrovizoare, Topic are acum ochii îndreptați spre club.
Noua lansare îl vede pe Topic să unească forțele muzicale cu John Martin, unul dintre puținii vocaliști din muzica dance care nu are nevoie de prezentare. Vocea distinctă din spatele nenumăraților favoriți ai festivalului, John Martin a petrecut timp de studio cu toată lumea, de la Alesso și David Guetta până la Sebastian Ingrosso, Martin Garrix și acum Topic. „Follow Me” îi vede pe acești doi maeștri ai meșteșugurilor lor făcând ceea ce fac cel mai bine, fiecare aducând propriile stiluri distinctive și găsind în același timp o bază comună de colaborare perfectă între cei doi.

 

 

Jonas Blue colaborează cu Louisa Johnson pentru “Always Be There” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AlwaysBeTherePR

Jonas Blue colaborează cu Louisa Johnson pentru “Always Be There”. Piesa este cea mai recentă din viitorul proiect de album al lui Blue, „Together”, care va fi lansat lansat anul viitor.
În toate lansările sale – care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid” – Jonas Blue a strâns peste 15 miliarde de stream-uri globale, 75 de milioane de vânzări individuale și 130 de certificări Platinum.
Albumul său de debut, Blue este certificat cu discul de aur în Regatul Unit și S.U.A. și a fost câștigător al Brit Certified Breakthrough Award. El a colaborat cu o distribuție plină de artiști importanți care include Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiësto, MK, R3HAB, RAYE, Raye, JP Cooper, Sabrina Carpenter, Ava Max, Why Don’t We și mai mulți.
Blue a produs și remixuri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, Ellie Goulding, Regard, Madison Beer, Alok & Bastille și mulți alții. Programul său de turnee pentru 2022 include o rezidență în Las Vegas, spectacole la festivaluri, spectacole în Ibiza, în SUA, Europa și multe alte locații. De asemenea, va cânta seturi B2B la numeroase festivaluri cu DJ-ul/producătorului olandez Sam Feldt, partenerul său în noul lor proiect, Endless Summer.

 

 

Netta face echipă cu Mr Eazi pentru “Playground Politica” 

Streaming Link:https://umusic.lnk.to/PlaygroundPoliticaPR

Netta face echipă cu Mr Eazi pentru “Playground Politica”. Câștigătoarea Eurovision a fost recent lăudată de The Hollywood Reporter pentru „versurile ei pline de umor, personajul ciudat-pop și moda exagerată”, iar piesa de astăzi, un afrobeat fusion jam care îl prezintă pe iubitul artist nigerian, Mr Eazi, reprezintă un moment important din cariera ei revoluționară.
„Playground Politica” este o bijuterie pop și cea mai personală piesă a carierei lui Netta, fiind pentru prima dată când ea împărtășește o reflecție despre adolescența ei când a crescut în Nigeria. Este o poveste despre lecțiile de viață pe care le-a învățat în Nigeria, nuanțată cu o estetică copilărească.
Înainte de a câștiga Eurovision cu hit-ul său monstru „Toy”, Netta și-a petrecut primii ani de formare (mai exact 6,5 ani) în Nigeria, unde a urmat o școală internațională. Toți copiii erau din țări și culturi diferite și „Toată lumea era diferită, așa că nimeni nu era diferit”, a spus ea.
„Playground Politica” surprinde esența Nigeriei ca fiind locul ei fericit, ceva la care obișnuia să se gândească atunci când s-a mutat înapoi în Israel și s-a simțit apreciată de colegii săi.
Vechea rima din Israel „Nadneda” este prezentată în cântec, care se traduce prin „swing away, swing away, down, up, up and down”. Acesta a fost ales în mod intenționat, deoarece Netta își găsea adesea refugiu pe leagăn când se simțea tachinată, „aproape ca și cum leagănul s-ar putea întoarce în timp pentru a mă duce înapoi în Nigeria”.
Apariția lui Mr Eazi pe piesă este mai mult decât un feature. El, ca și Netta, a crescut și în afara țării sale natale și a urmat o școală internațională. „Nu ne-am putut abține să nu simțim că într-un univers paralel am putea fi împreună în clasă.”
Netta a devenit unul dintre inovatorii pop mondiali, transformând genul într-o casă de distracție plină de culoare. De când a câștigat Eurovision Song Contest în 2018 cu „Toy”, ea a cântat la NBC TODAY, a lansat EP-ul „Goody Bag”, a fost invitată la Switched On Pop. În timpul pandemiei, ea a lansat și un EP de cover-uri („The Best Of Netta’s Office – Vol. 1”) care, inspirat de seria ei de spectacole de pe YouTube cu același nume, includea interpretări ale unor cântece precum „The Times They Are” de Bob Dylan. A-Changin’”, „Barbie Girl” de Aqua și „Supercalifragilisticexpialidocious” de la Mary Poppins.

 

 

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Kiss Me” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/KissMePR

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Kiss Me”, fiind cea mai recentă piesă care va fi dezvăluită înaintea noului album al lui Dermot, Sonder, care va fi lansat pe 4 noiembrie.
Un maestru povestitor, el îmbină versuri emoționante despre intensitatea iubirii cu o melodie molipsitoare care atrage imediat ascultătorul. Co-scrisă de Dermot, Dan Smith (Bastille), KOZ (Kendrick Lamar, Dua Lipa) și Steve Mac (Pink, Ed Sheeran), „Kiss Me” a fost, de asemenea, co-produsă de Mac și KOZ.

Videoclipul pentru „Kiss Me” a fost regizat de ABCDCD (Franz Ferdinand, Sparks) și descrie o călătorie epică a unui cuplu însoțit de imagini îndrăznețe, cinematografice. Dermot și iubirea sa sunt văzuți într-un moment intim conducând un pick-up. Pe măsură ce videoclipul se desfășoară, bucăți din camion se dezintegrează în jurul lor, dar nu se opresc niciodată să avanseze.
Dermot comentează: „Mesajul din spatele videoclipului și melodiei „Kiss Me” este că dragostea merită… Chiar și atunci când lucrurile se prăbușesc și viața se simte scurtă și există haos peste tot în jurul nostru, există tot timpul ceva de care să ne ținem.”
Un interpret live dinamic și puternic, Dermot va fi headliner-ul celui mai mare festival al său de până acum, la Electric Picnic din Irlanda, alături de Tame Impala și Arctic Monkeys. Revizuind locul în care a început, el se bucură de fani în locuri neașteptate, fiecare oprire servind ca strângere de fonduri pentru organizații caritabile locale. Orașele vizitate până acum includ Mexico City, Toronto, Chicago, Boston și Philadelphia, cu bani strânși pentru Fundația Shawn Mendes, The People’s Music School (Chicago), The Unison Fund (Toronto) și multe altele.
Dermot se va întoarce, de asemenea, în SUA pentru a prezenta un spectacol special la The Greek Theatre din Berkley, CA pe 16 septembrie, și va apărea la festivaluri precum Life is Beautiful din Las Vegas pe 18 septembrie și Ohana Festival din Dana Point, CA pe 2 octombrie.
Noul album care urmează este un nou capitol interesant pentru starul global. Sonder este rezumat ca „conștientizarea că fiecare om trăiește o viață la fel de vie și complexă ca a ta”, un termen care a rezonat profund cu Kennedy. Alte momente importante ale albumului includ single-ul principal „Something to Someone”, care a depășit peste 20 de milioane de stream-uri și se află în prezent în topurile radiourilor. „Dreamer”, o altă piesă de album din album, este o melodie mai lentă însoțită de pian.
Nominalizat pentru „ Best International Male” la BRIT Award în 2020, Dermot a strâns acum aproape 4 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda al acestui mileniu, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. Capacitatea sa unică de a se uni și vindeca prin muzica sa a fost evidentă încă de la începutul ascensiunii sale organice și meteorice. Muzica sa poetică și convingătoare a rezonat cu iubitorii de muzică de pe tot globul.

 

 

Fletcher a lansat single-ul “Sting” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=237G91PczSE

Fletcher a lansat single-ul “Sting”, a treia piesă de pe albumul de debut foarte așteptat, “Girl Of My Dreams”. Proiectul va fi lansat prin Capitol Records pe 16 septembrie, fiind o privire de aproape asupra momentelor de durere, de triumf și de experiențe profund transformatoare în drumul ei către auto-descoperire.
FLETCHER spune: „Atât de mult din munca mea anterioară s-a concentrat pe alți oameni și pe relațiile mele: toți oamenii care mi-au frânt inima, toate inimile pe care le-am sfâșiat. „Pentru albumul meu de debut, mi s-a părut corect să fac o aprofundare în auto-explorare și în toate fațetele diferite care compun cine sunt. Am vrut să fie cea mai sinceră, crudă și completă reprezentare a persoanei care am fost întotdeauna. A fost nevoie de mult timp și de multă reflecție pentru a crea o astfel de lucrare, dar pentru mine este important ca muzica mea să provină direct din experiența trăită.”
Cântăreața/compozitoarea pop apreciată de critici a împărtășit recent noul ei single, „Becky’s So Hot”. Cântecul a ajuns pe locul 3 în topul iTunes în toate genurile, a fost popular pe Genius și Twitter și a strâns deja peste 5 milioane de stream-uri la nivel global. Piesa a fost lăudată de Revista V, Billboard, Teen Vogue și Euphoria. „Becky’s So Hot” sosește ca urmare a piesei din iunie „Her Body Is Bible”.

 

Lil Baby a lansat piesa “Detox” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=mxYxpJyVdaQ

Lil Baby a lansat piesa “Detox”. Imediat după lansarea documentarului său biografic aclamat de critici, Untrapped: The Story of Lil Baby, rapperul din Atlanta revine la muzică cu lansarea „Detox”. Noua melodie este produsă de Nick Papz.

În 2022, vedeta Quality Control Music a trecut de la statutul de rapper obișnuit la statutul de star rock. Miercuri, s-a întâlnit cu candidata pentru rolul de guvernator al Georgiei, Stacey Abrams, la doar câteva zile după ce a câștigat 1 milion de dolari la cazino. După marea sa victorie, liderul 4PF a lăsat să se știe că, deși câștigă mult, asta nu înseamnă că cheltuiește mult. „Ei știu că am câștigat, dar ceea ce nu știu este că nu sunt aici să investesc”, a scris el pe Twitter. În timp ce lucra la muzica sa solo, Lil Baby și-a găsit timp să se conecteze cu DJ Khaled și Drake pentru „Staying Alive” al lui Khaled, care a debutat pe primul loc în topuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.