Oriunde te poți simți bine, dar alături de prieteni este întotdeauna și mai bine! Sărbătorește ideea prieteniei împreună cu Sprandi și Disney. Până la urmă, tu și gașca ta sunteți la fel de indestructibili ca Mickey și Prietenii. Acum poți să exprimi acest lucru mai bine, cu ajutorul colecției „Celebrate nature”.

Sărbătorește prietenia împreună cu CCC și cu personajele Disney. CCC a pregătit o colecție unică cu personajele desenelor tale animate preferate. Ideea acestui manifest unic a apărut cu ocazia Zilei Internaționale a Prieteniei. Poartă accesoriile din noua colecție și sărbătorește această zi tot anul!

Noua colecție „Celebrate nature” a fost realizată ca un tribut al prieteniei, pentru petrecerea timpului în natură. Încălțămintea și accesoriile incluse în colecție sunt realizate parțial din materiale reciclate. Indiferent dacă vorbim despre genți sau rucsacuri, pantofi la modă, pantofi cu diverse modele sau accesorii cu Mickey și Prietenii, ce vei alege pentru tine și ce preferi pentru prietenii tăi?

Colecția „Celebrate nature” este disponibilă în magazinele fizice, în aplicația CCC și pe www.ccc.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.