Dan Balan lanseaza single-ul „Printre culori”, prima melodie cu versuri in limba romana din ultimii 14 ani


​Streaming Link:​ https://DanBalan.lnk.to/PrintreCuloriPR



Dan Balan a revenit cu o piesa in limba romana. Este vorba despre single-ul „Printre culori”, pe care artistul l-a lansat insotit de un videoclip oficial, cum altfel decat printre culori. In acelasi timp, mesajul principal al videoclipului este „Give Peace A Chance”.

Asa cum ne-a obisnuit pana in prezent, single-ul „Printre culori” este compus integral de catre Dan Balan.

Videoclipul, plin de culoare si candoare, este regizat de catre Dan Balan, iar povestea emotionanta reliefeaza libertatea, in toate modurile si in toate perioadele. Proiectul il gaseste pe Dan, alaturi de un personaj feminin, intr-o lume colorata, incarcata de iubire, fericire si liniste.

Link videoclip:​ https://www.youtube.com/watch?v=WjqtFQiXvvU

Anterioara piesa cu versuri in limba romana a fost „Despre tine cant (part 2), pe care artistul a prezentat-o publicului in 2008, fiind al treilea single de pe albumul​ „The Power of Shower”. Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York. ​

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este cântăreț, compozitor și producător – sfânta treime a muzicii. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru „Live Your Life” de la Rihanna și T.I. În calitate de fondator al trio-ului eurodance O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional „Dragostea din Tei”, cunoscut și sub numele de „Numa Numa Song”. Piesa a devenit instant o senzație la nivel mondial, ajungând în topurile din peste 30 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare. Paisprezece ani mai târziu, Dan lansează un remake optimist al piesei originale sub numele de „Numa Numa 2”, cu Marley Waters. Muzicianul este cunoscut și pentru hiturile sale „Chica Bomb”, „Justify Sex” și „Freedom”.

Saco și Sebastiën fac echipă din nou si lansează single-ul „I’m Your Man”

Streaming link:​ https://listen.lnk.to/ImYourManPR

După ce au cucerit România cu hit-ul „Gotta Give Me”, Saco și Sebastiën revin cu single-ul „I’m Your Man”.

Ocupând în continuare un loc în Top 5 pe Shazam și in topurile radio si TV din România, Saco și Sebastiën au strâns deja peste 23 de milioane de stream-uri pentru cele două colaborări ale lor de până acum. Astfel, nu e de mirare că cei doi se reîntâlnesc în studio pentru o nouă piesă.

„I’m Your Man” este o piesă mai optimistă și mai uptempo decât predecesoarele, perfectă pentru finalul unei veri de neuitat.

Link YouTube:​ https://youtu.be/Uxh4UqO8RA0

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început sa performeze ca DJ-ul în 2003, la vârsta de unsprezece ani, iar la vârsta de 18 ani a început să cânte și să scrie piese pentru trupa sa, dar datorită altor interese și a faptului că era student la medicină, acesta a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după terminarea facultății, Saco a început să-și producă din nou muzică. A început de unde a plecat și este pe cale să adauge un nou capitol interesant carierei sale!
Sebastiën este cântăreț olandeză, de două ori concurent la Vocea Olandei, în sezoanele 8 și 11.

Link YouTube
Elton John face echipă cu Britney Spears pentru “Hold Me Closer”

Stream / Download:​
https://Asculta.lnk.to/HoldMeCloserPR

Elton John face echipă cu Britney Spears pentru “Hold Me Closer”. O piesă veselă, care amintește despre sfârșit, prezintă doi dintre cei mai emblematici artiști ai tuturor timpurilor reunindu-se pentru prima dată în istorie. Discutiile despre​ colaborare au inceput​ în 2014, când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la cea de-a 22-a petrecere anuală de vizionare a premiilor Academiei Elton John AIDS Foundation. Un tweet ulterior din 2015 de la Britney Spears care își mărturisește dragostea pentru clasicul „Tiny Dancer” al lui Elton din 1971 a stârnit ideea colaborării, iar vedetele s-au aliniat în sfârșit în această vară. După ce a auzit prima parte a single-ului la începutul acestei veri, Elton John a știut că vocea lui Britney era atingerea perfectă pentru a aduce cântecul la viață. Adresându-se direct către ea, Britney a spus imediat da, iar rezultatul este „Hold me Closer”. Lansarea piesei „Hold Me Closer” marchează și prima muzică nouă a lui Britney Spears din 2016.

Elton John spune: „Sunt absolut încântat că am avut șansa de a lucra cu Britney Spears; Ea este, cu adevărat, o artistă specială, una dintre marile vedete pop din toate timpurile și sună uimitor pe această piesă. O iubesc mult și sunt încântat de ceea ce am creat împreună.”

Britney Spears spune: „Am fost atât de onorată când incredibilul Sir Elton John mi-a cerut să mă alătur la una dintre cele mai emblematice melodii ale sale. Suntem atât de încântată ca fanii să o audă! Mulțumesc, Elton, că m-ai primit! Sunt atât de recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu tine și cu mintea ta legendară.”

O surpriză fantastică pentru fanii lui Elton John și Britney Spears din întreaga lume, single-ul „Hold Me Closer”, produs de Andrew Watt, este o întorsătură contemporană revigorantă a unuia dintre cele mai emblematice hituri ale lui Elton John, „Tiny Dancer”, care include și elemente ale altor melodii clasice din catalogul său legendar, inclusiv „The One” și „Don’t Go Breaking My Heart”. „Tiny Dancer” rămâne una dintre cele mai iubite melodii ale lui John și una dintre melodiile remarcabile de pe albumul său din 1971 Madman Across The Water. Pe locul al treilea după „Rocket Man” și „Your Song” în numerele de streaming la nivel mondial, cântecul a fost folosit cu un efect fenomenal și a cultivat o popularitate masivă, după filmul clasic din 2000 al lui Cameron Crowe, Almost Famous.

Stream / Download
Link YouTube
FORTELLA a lansat piesa “Get Up Off The Floor”

Stream / Download:​
https://umusic.lnk.to/GetUpOffTheFloorPR

FORTELLA a lansat piesa “Get Up Off The Floor”. Originară din Norvegia, FORTELLA a locuit deasupra unui club de noapte din Londra și a decis să-l studieze. Inspirată de DJ-ul și producătorul britanic Hannah Wants, care domina mulțimea cu platanele ei, artista a știut imediat că asta este exact ceea ce trebuia să facă. Chiar acolo și atunci, la acel club subteran intim, în mijlocul strălucirii luminilor, a pulsului basului din difuzoare și a transpirației care curge din tavan, aici s-a născut FORTELLA.

FORTELLA este o bijuterie și o adevărată raritate în universul EDM: O stea în devenire pe o scenă dominată în mare parte de​ bărbați, ea are misiunea de a-i face pe alții să danseze.

Proaspăt semnată cu casa de discuri Virgin Records Germany, tânărul DJ – care locuiește pe o barcă din Londra, unde își înregistrează și seturile live fascinante – și-a unit forțele cu duo-ul de producători Laconic pentru primul ei single oficial „Get Up Off The Floor”, despre care FORTELLA spune: „Această melodie a ieșit din niște vremuri întunecate. Parcă ar fi acoperit de cicatrici și vânătăi, dar spune „Nu lăsa nimic să te tragă în jos””. Începând cu o voce melodică și apoi lansând instantaneu un ritm house captivant, piesa radiază exact tipul de putere de care este nevoie pentru a te ridica și a continua, chiar și atunci când vremurile devin grele. Piesa este un memento că viața merită trăită. Studiile timpurii au arătat că a nu dansa pe această piesă pare a fi uman imposibil.

„Get Up Off The Floor” de la FORTELLA este atrăgător, puternic și înălțător.

Stream / Download
Link YouTube
Rema și Selena Gomez au lansat o varianta noua a hitului​ “Calm Down”

Stream / Download:​
https://umusic.lnk.to/CalmDownRemixPR

Rema și Selena Gomez au lansat o versiune speciala a piesei “Calm Down”. Încă bucurându-se de succesul incredibil al albumului său de debut, Rave & Rose, pionieratul Afroave -​ Rema lansează noua versiune a piesei sale „Calm Down”, cu Selena Gomez, nominalizată la Grammy și la Emmy, în debutul ei pe scena Afrobeat. După lansare, Rave & Roses a ajuns pe locul 1 în peste 16 țări, A-List la BBC1xtra, a ajuns în Top 10 în topul Billboard World Music, în Top 10 în Apple Music și în topurile Shazam în săptămâna lansării,

„Rave & Roses” s-a desfășurat pe 16 piese și a prezentat o selecție de coloboratori aleși cu atenție, inclusiv cântărețul american Chris Brown, 6LACK, rapperul britanic AJ Tracey și cântăreața franceză Yseult.

Rave & Roses este un masterclass în gama și muzicalitatea sa, în timp ce se deschide și ne lasă să-i explorăm universul ciudat și minunat. Rema va începe un turneu extins în SUA, incluzând mai multe opriri sold out în Los Angeles și două nopți la Irving Plaza din New York, printre altele, după spectacole la festivalurile din Marea Britanie Strawberries & Cream și Wireless din această vară. Rema va pleca, de asemenea, în turnee in Marea Britanie și UE în această toamnă, inclusiv spectacolul său de debut la Londra.

De la debutul său, Rema a intrat și a schimbat complet jocul, devenind rapid unul dintre cele mai mari și mai cunoscute nume internaționale din noul val de vedete Afrobeats. Tânărul pionier iese în evidență datorită capacității sale de a sări între influențe, citând muzica africană, indiană și arabă ca având un impact integral asupra sunetului său. Cu laude de la Timberland, Barack Obama, Rihanna, Drake, Skepta și FKA Twigs, Rema dă o întorsătură supranaturală a tot ceea ce atinge, albumul său de debut demonstrând că este demn de tot hype-ul din jurul lui.

Stream / Download
Link YouTube
Offset colaborează cu Moneybagg Yo pentru track-ul “Code”

Stream / Download:​

https://umusic.lnk.to/CodePR

Offset colaborează cu Moneybagg Yo pentru “Code”. Se zvonește că Offset va lansa un nou album înainte de sfârșitul anului.

Lucrurile s-au zdruncinat în tabăra lui Offset, pe măsură ce rapperul Migos continuă​ în cariera sa solo.​

Între timp, el revine cu un single nou-nouț, „CODE”, cu Moneybagg Yo. Piesa vine după lansarea recentă a lui Offset „54321”, iar ambele piese sunt programate pentru a fi incluse pe viitorul album al rapperului, despre care se spune că va ajunge înainte de sfârșitul anului.

Videoclipul pentru „CODE” o prezintă pe Bella Hadid dând cele mai bune ipostaze de model. Așteptați-vă la mult mai mult de la Offset în lunile următoare.

Stream / Download
Link YouTube
​ Quavo și Takeoff lansează “Big Stunna” împreună cu Birdman

Stream / Download:​
https://umusic.lnk.to/BigStunnaPR

Quavo și Takeoff lansează “Big Stunna” împreună cu Birdman. Rapperii „Unc & Phew” își continuă proiectul comun cu o altă lansare.

Se spune că acești doi au un proiect comun la orizont și fanii sunt curioși ce înseamnă asta pentru Migos.

Pe măsură ce Offset lansează single-uri precum „54321” și „CODE” asistat de Moneybagg Yo, Quavo și Takeoff lucrează la un album comun, Unc & Phew. Perechea a lansat anterior „Hotel Lobby” și mai târziu a lansat „Us vs. Them” cu Gucci Mane, s-au întors cu „Big Stunna”. Numele singur oferă un indiciu important cu privire la oaspetele lor prezentat: Birdman.

Stream / Download
JID a lansat albumul “The Forever Story”

Stream / Download:​ https://umusic.lnk.to/TheForeverStoryPR

JID a lansat albumul “The Forever Story”. Materialul discografic are o mulțime de invitați speciali precum Yasiin Bey, Lil Wayne, 21 Savage, Lil Durk, EARTHGANG, Ari Lennox, Mustafa The Poet, BADBADNOTGOOD, Foushee și Johnta Austin (vărul și compozitorul desăvârșit al lui JID). Proiectul este produs executiv de DJ-ul și producătorul Christo.

JID este un artist din Atlanta de Est, care a fost nominalizat in acest an pentru premiile Grammy. Acesta a crescu ascultand funk si soul. El a debutat in 2015 cu EP-ul “DiCaprio”, in care aceasta a colaborat cu EARTHGANG, Bas si Ab-Soul. J. Cole a fost impresionat de talentul acestuia si astfel a fost semnat la Dreamville Records. “The Never Story”, primul album, a fost lansat in 2017, urmand ca in 2018 J.I.D sa lanseze “DiCaprio 2”, care a fost laudat de Rolling Stone, Billboard, NPR si alte publicatii. In 2019, artistul a aparut pe “Revenge of the Dreamers III”, care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost nominalizat la mai multe premii Grammy, inclunzand “Best Rap Album” si “Best Rap Performance.”

Tracklist:

Galaxy
Raydar
Dance Now (with Kenny Mason)
Crack Sandwich
Can’t Punk Me (feat Earthgang)
Surround Sound (feat. 21 Savage & Baby Tate)
Kody Blu 31
Bruddanem (feat. Lil Durk) & Spokenword by Mustafa The Poet
Sistanem
Can’t Make U Change (feat. Ari Lennox)
Stars (feat Yasiin Bey & BADBADNOTGOOD)
Just in Time (feat Lil Wayne, Kenny Mason)
Money
Better Days (feat Johnta Austin)
Lauder Too (feat Rayvn Lanae)

Stream / Download
Link YouTube
Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa „Sono”

Stream / Download:​
https://umusic.lnk.to/SonoPR

Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa „Sono”. Cu doar câteva săptămâni înainte de prima întâlnire, EROS RAMAZZOTTI este pregatit să lanseze noul său single „SONO” cu ALEJANDRO SANZ.

Cea de-a doua piesă de pe albumul BATTITO INFINITO, care urmează să fie lansat pe 16 septembrie.
Asta se intampla​ cand​ doi giganți ai muzicii internaționale – cu vânzări combinate de 120 de milioane de discuri – au decis să-și aducă împreună talentele unice. Vocea senzuală a lui ALEJANDRO SANZ, artistul spaniol cu ​​cel mai mare număr de premii Grammy-uri din istorie, cu un total de 4 și 25 Latin Grammy, se alătură timbrului inconfundabil al lui EROS, pentru o invitație de a crede în visele tale. Uneori, nu este nevoie de mult pentru a te ridica din momentele dificile: prietenii vechi și puterea amintirilor ne pot ajuta să ne regăsim adevăratul sine – „sono quello che sono / la mia anima, nuova musica, ma gli amici di sempre”.

Clipul​ oficial este regizat de Adrián Egea, bazat pe un concept de Eros Ramazzotti și Sergio Pappaletera. Scurtmetrajul este un veritabil salt în trecut, avându-i în rolurile principale pe ALEJANDRO și EROS ca niște copii care urmăresc o minge – la fel ca urmărirea unui vis, cu atitudinea lipsită de griji pe care doar copiii o pot aduna. Narațiunea urmează apoi o lungă cronologie, transportându-ne până în prezent: doi bărbați maturi, de succes, cântând despre viață și despre frumusețea ei șovăitoare, fără a-și uita niciodată rădăcinile.

Videoclipul va fi lansat în premieră pe TELEMUNDO, unul dintre cei mai importanți radiodifuzori de limbă spaniolă din lume, care va dedica un spațiu exclusiv în programele sale emblematice, ajungând în peste 100 de piețe.

Single-ul ”SONO” cu ALEJANDRO SANZ, alături de AMA, albumul BATTITO INFINITO și melodiile clasice care au făcut ca EROS să aibă un astfel de succes, vor fi cântate la WORLD TOUR PREMIÈRE și BATTITO INFINITO WORLD TOUR.

După premiera de la Sevilla, Agrigento, Verona, Atena și Cezareea, turneul mondial va începe pe 30 octombrie 2022 la Teatrul Microsoft, Los Angeles, concertând în Europa din februarie până în mai 2023, inclusiv 10 date în Italia.

Stream / Download
Link YouTube
NAV a lansat single-ul “Wrong Decisions”

Stream / Download:​

https://umusic.lnk.to/WrongDecisionsPR

NAV a lansat single-ul “Wrong Decisions”. Artistul canadian continuă să creeze hype în jurul următoarei sale lucrări, „Demons Protected By Angels”. A început cu lansarea piesei „Never Sleep” cu Lil Baby și Travis Scott. Cu toate acestea, Nav le-a oferit fanilor astăzi un nou single care dezvăluie mai precis ce pregătește pentru următorul său material discografic. „Wrong Decisions” este un single melancolic, produs de artist. Rapperul își lasă îndoielile și anxietățile cu privire la producția sumbră pentru un banger.

„Cred că călătoria a început în timpul carantinei. Am avut mult timp să lucrez la acest proiect. Aceasta este probabil una dintre primele melodii pe care le-am făcut în timpul carantinei. În timpul carantinei mi-am perfecționat abilitățile de producție”, i-a spus Nav lui Zane Lowe la emisiunea New Music Daily de pe Apple Music.

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.