Brandul 4F prezintă o nouă colaborare cu Anna Lewandowska. Cea mai recentă colecție 4F × AL este expresivă ca formă și culoare. Caracterul său universal, combină confortul sportiv cu tendințele în modă, permite crearea unui număr nelimitat de ținute. Tema și principala inspirație pentru colecție este apa, ca metaforă a naturii feminine – simbolizând dinamismul acesteia. 

Noua colecție 4F reflectă clar natura și puterea femeilor. Culorile sale au fost inspirate din natură – albastru oceanic delicat, nuanțe calde de nisip, roz delicat al recifului de corali, precum și maro închis. Versatilitatea colecției care combină stilul urban cu confortul sportiv vă va permite să creați nenumărate look-uri.

Trei subcolecții

Colecția este formata din trei teme principale: essentials, sportstyle, training și accesorii. Toate subcolecțiile sunt caracterizate de o versatilitate remarcabilă. Piesele individuale pot fi combinate între ele pentru a crea ținute de antrenament, dar și de zi cu zi. Acestea sunt completate de accesorii precum o pălărie cu panglică sau o șapcă de baseball și pantofi sport albi.

Essentials este o colecție capsulă a celor care iubesc să facă sport, cu design atemporal. Este alcătuit din seturi de trening mix & match confortabile care pot fi purtate în fiecare zi. Linia este realizată exclusiv din materiale provenite într-un mod mai durabil: bumbac organic și poliester reciclat. Schema de culori se referă la culorile cerului, apei și nisipului, iar nuanța alb murdar este culoarea naturală a firului organic fără vopsire.

Linia sportstyle este combinația perfectă de design sport modern și minimalist cu design la modă. Se definește prin linii moi aerodinamice inspirate de croielile corsetului, care subțiază optic silueta și subliniază frumusețea figurii feminine.

Colecția pentru antrenament este realizată din materiale moi, dar elastice, pentru confort si libertate de mișcare în timpul exercițiului. Țesăturile tricotate ultra ușoare folosite în topuri dau un efect de „a doua piele” și, în același timp, sunt excelente la eliminarea umezelii. În plus, zonele speciale, realizate din plasă fină în părțile cheie, îmbunătățesc aerisirea, iar finisajul antibacterian elimină mirosurile. Croiurile verticale și plate se potrivesc perfect siluetei și măresc eficiența în timpul exercițiului fără disconfort.

Culorile folosite în modele sunt maro caramel, nuanțe de roz coral și albastru. Culorile la modă ale acestui sezon se vor potrivi perfect cu atmosfera antrenamentelor de final vară în aer liber.

Colecția a fost creată în colaborare cu ambasadorul brandului, Anna Lewandowska. O sportivă poloneză recunoscută internațional, multiplă campanioană la karate și antrenor personal pentru milioane de femei poloneze.

„Împreună cu 4F, am vrut să creăm o colecție care, pe lângă formele distinctive și culorile la modă, să sublinieze natura unei femei – unicitatea și dinamismul ei – fie că alegem ținute delicate și feminine pentru zi cu zi sau ne place să ne jucăm cu moda și să căutăm soluții mai îndrăznețe. Datorită unei game largi de culori și varietăți de forme, în această colecție fiecare dintre noi va găsi ceva pentru sine”, spune Anna Lewandowska.

Ședința foto a fost realizată în peisajele uimitoare din Mallorca. Culorile naturale ale colecției se completează perfect cu nuanțele mării, ale nisipului și ale stâncilor. Locațiile insulei spaniole, cum ar fi țărmurile stâncoase și plajele cu nisip, inspiră pentru o alergare liberă de-a lungul malului mării sau pentru antrenament în aer liber.

Grija față de mediu

Această colecție a fost concepută având în vedere strategia de mediu, 4F CHANGE. 43% din toate articolele din această colecție sunt realizate din materiale certificate, mai durabile. Acestea prezintă, de asemenea, câteva soluții mai ecologice, care până acum nu au fost folosite niciodată în colecțiile 4F.

100% bumbac organic

O alternativă mai ecologică la bumbacul convențional. Este produs în conformitate cu standardele agriculturii ecologice, fără OMG și pesticide. De asemenea, folosește mult mai puțină apă pentru a crește, deoarece este de obicei irigat cu apă de ploaie.

Fermoare reciclate

Toate fermoarele din această colecție sunt fabricate din plastic reciclat, iar unele dintre ele din sticle PET reciclate din ocean. Ajută la remedierea crizei de mediu care apare în oceane și la reducerea emisiilor de carbon.

Șosete cu fibre de alge marine

SeaCell™ este o fibră realizată din resurse regenerabile – alge marine și lyocell. Aceste materiale sunt ecologice și complet biodegradabile.

Poliester reciclat

O parte din colecție este realizată din poliester reciclat. Ajută la reducerea utilizării poliesterului virgin și a deșeurilor care dăunează mediului.

Sticlă de apă BIO 

Sticlele de apă BIO sunt fabricate din polietilenă vegetală. Trestia de zahăr folosită pentru producția lor este o materie primă care este complet regenerabilă și reciclabilă. În plus, nu numai că este irigat cu apă de ploaie, dar absoarbe și mult CO2.

Fire reciclate

Toate cusăturile și broderiile din linia ESSENTIALS au fost realizate cu fire din fibre reciclate.

Colecția „Embrace Your Nature/Îmbrățișează-ți natura” este disponibilă pe website-ul 4F: https://4fstore.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.