PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • NU!
  • Acolo unde cântă racii
  • PRESALE – După ce am găsit fericirea

 

NU! ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 19 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: SF, Horror

DISTRIBUȚIE: Steven Yeun, Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Barbie Ferreira, Michael Wincott, Wrenn Schmidt

SINOPSIS:

„Ce este un miracol rău?”

Câștigătorul premiului Oscar® Jordan Peele a bulversat și redefinit horror-ul modern cu Get Out și apoi cu Us. Acum, el reimaginează filmul de vară cu un nou coșmar pop: epopeea horror Nu!.

Filmul îl reunește din nou pe Peele cu câștigătorul premiului Oscar® Daniel Kaluuya (Get Out, Iuda și Mesia cel Negru), căruia i se alătură Keke Palmer (Hustlers, Alice) și Steven Yeun (Minari, Okja), nominalizat la Oscar®, în rolurile de locuitori ai unei localități singuratice din interiorul Californiei, care sunt martorii unei descoperiri stranii și înfiorătoare.

Nu!, care îi are în distribuție pe Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) și Brandon Perea (The OA, American Insurrection), este scris și regizat de Jordan Peele și este produs de Ian Cooper (Us, Candyman) și Jordan Peele pentru Monkeypaw Productions.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3c4L96A 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3AwFqA0

 

 

ACOLO UNDE CÂNTĂ RACII ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 19 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Drama, Mister

DISTRIBUȚIE: Harris Dickinson, Taylor John Smith, David Strathairn, Daisy Edgar-Jones, Michael Hyatt

SINOPSIS:

Abandonată de familie la începutul anilor ’50, Kya a trebuit să se descurce singură. A învătat să citească și să scrie cu ajutorul prietenul ei, Tate Walker, de care s-a și îndrăgostit, dar care a lăsat-o în urmă când a plecat la facultate.

Acum, Kya trăiește într-o mlaștină din Carlina de Nord și e cunoscută de localnicii din Barkley Cove ca „fata din mlaștină”. Când un bărbat cu care a avut cândva o legătură este găsit mort, indiciile îi poartă pe investigatori catre Kya, care devine suspect principal.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3z8iu9k 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3SR5KvA

 


 

RESALE – DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA ( AP12 )

AVANPREMIERĂ: 24 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Rob Estes, Louise Lombard, Chance Perdomo

SINOPSIS:

În timp ce Hardin rămâne în urmă pentru a se confrunta și a se reconecta cu trecutul său, Tessa se întoarce în Seattle. Acolo, ea suferă o tragedie care o duce la alegeri dificile, care îi schimbă viața. Hardin vrea să o ajute pe Tessa, dar este atât de ocupat să se lupte cu propriii demoni, încât sfârșește prin a o îndepărta. Dezvăluirile despre tatăl său i-au zdruncinat fațada impenetrabilă până în măduva oaselor, iar Tessa nu este sigură dacă îl poate salva fără să se sacrifice pe ea însăși. Tessa se bazează pe prieteni ca Landon pentru a o ajuta să treacă peste momentele grele – și își dă seama că, pentru a merge mai departe, trebuie să lupte pentru ea însăși. Ea primește vești despre sănătatea ei și se gândește să se mute la New York pentru a începe o nouă viață. Hardin se întoarce și îi spune Tessei cât de mult înseamnă ea pentru el, dar s-ar putea să fie prea târziu. Nu mai este fata dulce și simplă care era când l-a cunoscut pe Hardin, Tessa înțelege mai bine cine este și de ce are nevoie. Când lumile lui Hessa și a lui Hardin se ciocnesc, există o pasiune de netăgăduit.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3dB4s7R

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3wcrSa7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.