Zi de zi, de la ora 10:30, echipa Vorbește Lumea transformă diminețile celor de acasă în zile încărcate de energie, voie bune și aduce cele mai tari informații despre subiectele care contează cu adevărat! Astăzi, 13 iulie, se împlinesc 7 ani de când pe PRO TV s-a auzit pentru prima dată ce… vorbește lumea!

 

De la producător la oamenii din regia de emisie, de la reporteri la cei care lucrează din redacție, de la prezentatori la cei de acasă, istoria emisiunii s-a scris filă cu filă și conține ediții de neuitat, momente pline de râs și voie bune, dar și unele extrem de emoționante, încărcate de adevărate lecții. Melodii care au ajuns hit-uri au fost lansate în premieră în cadrul emisiunii, iar unii dintre cei mai cunoscuți artiști au povestit cele mai importante lucruri din viața lor la Vorbește Lumea.

 

În această dimineață, de la ora 10:30, Adela, Bogdan și Shurubel, revin alături de telespectatori cu o ediție care va avea ca element central cifra șapte: de la 7 tipuri de paste gătite la 7 exerciții de antrenament pe plajă, de la 7 feluri de prăjituri și torturi, la 7 lucruri neștiute despre invitații speciali și super cântări! Până la ora 13:00, distracția și voia bună sunt la cel mai înalt nivel doar pe PRO TV!

 

Aflată la cârma emisiunii încă din prima zi, Andreea Caranda, Producătorul Executiv, declară: ”7 ani! 7 ani de când, alături de o echipă încărcată de multă energie și nebunie, am pornit la drum. Și sunt atât de mândră de fiecare dintre oamenii care au scris istoria acestei emisiuni, care le-au adus celor de acasă, de luni până vineri, cele mai fresh informații din țară și nu numai, cele mai frumoase momente și care au făcut ca amintirile mele să fie unele de neuitat! Mergem mai departe și vă spunem că fiecare an e doar un nou început pentru emisiunea matinală care aduce telespectatorilor tot ce… Vorbește Lumea! V-am pregătit o vară încărcată de surprize, așa că ne revedem, în fiecare zi, de la 10:30, să sărbătorim și să fim împreună!”

 

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 10:30, Vorbește Lumea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.