Montați pentru a fi eroi în fiecare zi, de a cunoaște însemnătatea salvării unei vieți de la ananghie și de a crede că fiecare este special în lume, GAȘCA ANIMĂLUȚELOR DC de la Warner Bros Animation spune povestea plină de suspans și emoție castă a nedespărțiților Krypto Super-Câinele și Superman, ce  sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în orașul Metropolis. Când Superman și restul Ligii Dreptății sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

 

Starul pop iubit de românii de pretutindeni, Ana Baniciu își utilizează șarmul propriu pentru a îi da viață personajului Lois, iubita blândă și atât de sensibilă a lui Superman, eroul căruia nu doar kriptonita îi este slăbiciune ci și dragostea pentru Lois Lane.

 

Despre Ana Baniciu:

 

Ana Baniciu este solistă de muzică ușoară, actriță și personalitate publică a României. De-a lungul carierei sale a fost recunoscută pentru lansarea mai multor piese ce au devenit hituri , clasându-se în Romanian Top 100 și Media Forest precum: “ Iubirea Mea cu Dj Project”, “Csf n-ai csf”, “Karma”, “N-a fost să fie”, “ Narcotic” etc. , a activat în trupa LaLaBand considerată cea mai bine vândută și apreciată trupă de adolescenți, a jucat în serialul “Pariu cu Viața “, a câștigat “Asia Express”, alături de Raluka și a participat la showul “ Te cunosc de undeva”. De asememea este endorser pentru campanii de imagine, influencer și compozitoare.

 

Despre Warner Bros Animation:

 

Warner Bros. Animation, Inc. este un studio american de animație care este parte a Warner Bros., o subsidiară a Warner Bros. Discovery. Studioul este foarte des asociat cu personajele din Looney Tunes și Merrie Melodies alături de altele. Studioul este succesorul companiei Warner Bros. Cartoons (fostul Leon Schlesinger Productions), care a produs desenele originale Looney Tunes și Merrie Melodies din 1933 până în 1963 și din 1967 până în 1969. Warner și-a redeschis divizia de animație în 1980 pentru a produce lucrări relatate cu Looney Tunes.

Încă din anul 1990, Warner Bros. Animation s-a concentrat pe producerea serialelor și filmelor bazate pe alte proprietăți, notabil cele relatate publicațiilor de la DC Comics încă din 1992 și de la Hanna-Barbera încă din anul 2000.

Warner Animation Group (WAG) este divizia de filme lungmetraj de animație a Warner Bros., o companie WarnerMedia. Înființat în 7 ianuarie 2013, studioul este succesorul studioului dizolvat de animație tradițională 2D de mână Warner Bros. Feature Animation, care a fost închis în 2003. Primul său film, Marea Aventură Lego, a fost lansat pe 7 februarie 2014 iar cea mai recentă lansare a fost Space Jam: O nouă eră pe 16 iulie 2021. Următoarele filme ale sale sunt Gașca Animăluțelor DC pe 29 iulie 2022, Scoob! Holiday Haunt  până la finele anului 2022, Coyote vs. Acme pe 21 iulie 2023 și Toto pe 2 februarie 2024.

Totodată Warner Bros Animation a cooptat unele dintre cele mai în vogă personalități publice din România precum: Valentina Fătu (“Scooby Doo pe Insula Zombilor”), Loredana, Willmark, Horia Brenciu, Ioana Ginghină (“Happy Feet 2: Mumble Dansează din nou”), Nicoleta Luciu, Victor Slav, Jojo, Mihai Bobonete  (“Marea Aventură Lego”), Pavel Bartoș, Lidia Buble, Mihai Chițu, Dorian Boguță (“Berzele”), Tudor Chirilă, Laura Cosoi, Adrian Despot (“Lego Batman Filmul”), Amalia Enache (“Lego Ninjago Filmul”), Smiley (“Aventurile lui Smallfoot”), Irina Rimes, Dorian Popa, Mihai Rait (“Marea Aventură Lego 2”), Ami, Mario Fresh , Dragoș Syko (“Scoob”), Claudiu Bleonț (“Tom și Jerry”), Andra Gogan  (“Space Jam: O nouă Eră”).

 

 

 

https://youtu.be/10zmi6PMJhE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.