În luna iunie poți urmări: Peaky Blinders: Sezonul 6, o nouă parte în care, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi; Spiderhead, un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, cu Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett în rolurile principale; The Umbrella Academy: Sezonul 3, unde, după ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, dar își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: As the Crow Flies, Beauty, Borgen – Power & Glory, Centauro, Civil, First Kill, Halftime, Hustle, Interceptor, Intimacy, Love & Anarchy: Sezonul 2, Love & Gelato, Man Vs Bee, Money Heist: Korea – Joint Economic Area, My Liberation Notes, She: Sezonul 2, Queen, The Man from Toronto, Two Summers, You Don’t Know Me, Interstellar, There Will Be Blood, Secretul lui Zorillo și multe altele.

 

TITLURILE NOI NETFLIX

DIN 10 IUNIE 2022

Peaky Blinders: Sezonul 6 – SERIAL NETFLIX

Familia Shelby suferă o pierdere teribilă. După patru ani, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi.

 • | Regizat de: Anthony Byrne
 • | Scris de: Steven Knight
 • | Produs de: Steven Knight, Nick Goding
 • | Producători executivi: Anthony Byrne, Jamie Glazebrook, Caryn Mandabach, David Mason, Cillian Murphy
 • | Cu: Cillian Murphy, Natasha O’Keeffe, Paul Anderson, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips

DIN 17 IUNIE 2022

 Spiderhead – FILM NETFLIX

În schimbul comutării unor pedepse, într-un penitenciar ultramodern, condus de genialul vizionar Steve Abnesti (Chris Hemsworth), deținuții poartă dispozitive atașate chirurgical, prin care li se administrează doze de droguri care influențează emoțiile. Nu există gratii, celule sau salopete portocalii.

În Spiderhead, voluntarii încarcerați sunt liberi să fie ei înșiși. Până când nu mai sunt. Uneori, ei sunt o versiune mai bună. Vrei să te destinzi? Există un medicament pentru asta. Nu-ți mai găsești cuvintele? Există un medicament și pentru asta. Dar când între doi subiecți, Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett), se formează o legătură, drumul lor spre mântuire ia o turnură și mai întortocheată, pe măsură ce experimentele lui Abnesti avansează, încercând să redefinească limitele liberului arbitru.

Bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, Spiderhead este un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, regizat de Joseph Kosinski (TRON: LegacyTop Gun: Maverick), cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick (DeadpoolZombieland).

 •  | Regizat de: Joseph Kosinski
 • | Scris de: Rhett Reese, Paul Wernick, George Saunders
 • | Producători: Tommy Harper, Chris Hemsworth, Oren Katzeff
 • | Cu: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett

DIN 22 IUNIE 2022

The Umbrella Academy: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX

După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor.

Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?

 • | Regizat de: Jeremy Webb, Sylvain White
 • | Creat pentru televiziune de: Steve Blackman
 • | Producători: Steve Blackman (realizator/producător executiv), Jeff F. King (producător executiv/regizor), Keith Goldberg (producător executiv), Mike Richardson (producător executiv), Jeremy Webb (producător executiv, ep. 301), Gerard Way (coproducător executiv), Gabriel Bá (coproducător executiv), Steve Wakefield (producător, episoadele 301-307)
 • | Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix
 • | Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon „Wanna” Walton, Jordan Claire Robbins

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 IUNIE 2022

Borgen – Power & Glory – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Borgen: Împărăția, puterea și slava

Birgitte Nyborg, ministru de externe, riscă să-și vadă cariera distrusă după ce un conflict legat de petrol din Groenlanda amenință să provoace o criză internațională.

Yuri Marçal: Honest Mistake – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Yuri Marçal: O greșeală involuntară

Comedianul brazilian Yuri Marçal n-are opreliști când ne împărtășește părerile lui unice despre familie, rasă, religie sau o reacție stupidă pe internet.

3 IUNIE 2022

As the Crow Flies –  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: În linie dreaptă

O renumită prezentatoare de știri își vede viața strălucitoare dată peste cap când o stagiară ambițioasă începe să o saboteze și să semene discordie în căsnicia ei.

Floor Is Lava: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Lavă pe pământ!: Sezonul 2

Obstacolele sunt acum diferite, dar stai fără grijă, căci podeaua este la fel de roșie și plină de bule cum o știi. Noutatea sezonului: un vulcan foarte alunecos.

Green Mothers’ Club – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Clubul mămicilor verzi

În timp ce invidia și secretele le complică viața, cinci mame dintr-o comunitate școlară competitivă își țin dușmanii aproape și stau încă și mai aproape una de cealaltă.

Interceptor – FILM  NETFLIX

Titlu localizat: Interceptor: Deturnarea

Rămasă singură la stația ei izolată de interceptare a rachetelor, o femeie se luptă pe viață și pe moarte cu teroriștii care îndreaptă către SUA 16 arme nucleare furate.

Mr. Good: Cop or Crook? – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Eirik Jensen: Polițist sau infractor?

În acest serial documentar, anchetatorii se întreabă dacă cel mai bun polițist norvegian, care este bănuit de trafic de droguri, este un bun ofițer sau un mare infractor.

Surviving Summer – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: O vară în valuri

Exmatriculată de la școală și exilată în Australia, o adolescentă rebelă din New York face valuri în anturajul unui tânăr surfer și lasă un dezastru în urma ei.

The Perfect Mother – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O mamă perfectă

Convinsă că fiica ei nu are niciun amestec într-o crimă, o mamă devotată descoperă adevăruri tulburătoare, iar diferența dintre victimă și vinovat se estompează.

Two Summers – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Două veri

Mai mulți prieteni apropiați se reîntâlnesc pentru o vacanță extravagantă la zeci de ani după ce unul dintre ei a fost victima agresiunii sexuale a altora din grup.

6 IUNIE 2022

Action Pack: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gașca micilor eroi: Sezonul 2

Supereroii Clay, Wren, Treena și Watts au revenit ca să-și facă noi prieteni, să facă dreptate și să convingă toți răufăcătorii să se poarte frumos în Târgu Speranțelor!

Bill Burr Presents: Friends Who Kill – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Bill Burr: Prieteni care ucid

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

My Liberation Notes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Jurnal de libertate

Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.

7 IUNIE 2022

That’s My Time with David Letterman – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Cam asta am avut de zis, cu David Letterman

David Letterman îi invită să prezinte câte un număr de comedie și să stea de vorbă pe unii dintre cei mai apreciați comedieni de stand-up aflați în plină ascensiune.

8 IUNIE 2022

Baby Fever – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Un copil cu orice preț

În această comedie romantică, o specialistă în fertilitate se autoinseminează la beție cu sperma fostului iubit, după care, gravidă fiind, încearcă să-l recucerească.

Gladbeck: The Hostage Crisis – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Gladbeck: Criza ostaticilor

În august 1988, doi jefuitori de bănci înarmați țin în șah poliția germană timp de 54 de ore, iar luarea de ostatici se încheie cu focuri de armă și trei morți.

Hustle – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Marea încercare

Un selecționer ghinionist descoperă în Spania un jucător de baschet cu potențial de a deveni star și își propune să demonstreze că merită amândoi să ajungă în NBA.

Keep Sweet: Pray and Obey – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Keep Sweet: Roagă-te și ține-ți gura: Miniserial

Acest serial documentar analizează ascensiunea lui Warren Jeffs în Biserica fundamentalistă a lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și șocantul său caz penal.

9 IUNIE 2022

Rhythm + Flow France (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța

Într-o competiție muzicală avându-i în juriu pe Niska, Shay și SCH, rapperii francezi improvizează și luptă pentru un premiu de 100.000 de euro care poate schimba totul.

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Stand Out: Un omagiu LGBTQ+

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

10 IUNIE 2022

Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Dirty Daddy: Un tribut actorului Bob Saget

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

First Kill – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Să te ucid

Cum una este vampir și cealaltă vânează vampiri, pentru adolescentele Juliette și Calliope, care sunt gata să ucidă pentru prima dată, nu e simplu să se îndrăgostească.

Intimacy – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Limita intimității

Publicarea unei filmări de natură sexuală cu un politician promițător devine catalizatorul poveștii a patru femei care oscilează între viața publică și cea intimă.

Trees of Peace – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Copacii păcii

Captive și ascunse în timpul genocidului din Rwanda, patru femei din medii foarte diferite formează o legătură de prietenie indestructibilă. Inspirat de evenimente reale.

11 IUNIE 2022

Amy Schumer’s Parental Advisory – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Amy Schumer: Sfaturi pentru părinți

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

13 IUNIE 2022

Charlie’s Colorforms City: Mighty Movie Adventures – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Aventuri cinematografice

Nu mai aștepta! Vino alături de Charlie și prietenii săi pe platoul studioului din Orașul formelor și al culorilor, unde vedeta spectacolului este creativitatea.

Charlie’s Colorforms City: Miss Weather and Friends – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Doamna Vreme și prietenii săi

Se anunță distracție! Doamna Vreme i se alătură lui Charlie în aventuri nebunești, de la surfing pe valuri de spaghete, la un joc de societate în mărime naturală!

Pete Davidson Presents: The Best Friends – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Pete Davidson și prietenii săi

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

14 IUNIE 2022

Halftime – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Jennifer Lopez: Halftime

În acest documentar intim, vedeta internațională Jennifer Lopez își analizează cariera polivalentă construită sub presiunea unei vieți trăite în lumina reflectoarelor.

Jane & Lily: Ladies Night Live – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Jane Fonda și Lily Tomlin: Ladies Night Live

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

15 IUNIE 2022

Centauro – FILM  NETFLIX

Pentru a plăti suma datorată unui cartel de mama fiului său, un pilot de superbike începe să livreze droguri, riscându-și propria viață și șansa de a deveni profesionist.

God’s Favorite Idiot – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Prostul preferat al Domnului

Melissa McCarthy joacă alături de soțul ei, scenaristul și creatorul Ben Falcone, în acest serial de comedie despre un suflet aflat într-o misiune primită de la Dumnezeu.

Heart Parade – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Parada inimii

Pentru a-și salva slujba, o femeie de carieră speriată de câini ajunge la Cracovia, unde face cunoștință cu un fermecător văduv, cu fiul lui și cu prietenul lor patruped.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iron Chef: Provocarea supremă

Chefi pe cale să devină faimoși se înfruntă cu celebrii Chefi de Oțel. Doar cei mai buni participă la bătălia finală pentru Cuțitul de Aur și titlul de Legendă de Oțel.

Maldivas – SERIAL NETFLIX

Pentru a-și căuta mama, o tânără se mută din provincie într-un apartament din Rio de Janeiro, dar din cauza unui incendiu suspect, este implicată în ancheta unei crime.

The Wrath of God – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Furia lui Dumnezeu

Convinsă că moartea tragică a celor dragi a fost pusă la cale de un celebru romancier pentru care a lucrat, Luciana apelează la un jurnalist pentru a dezvălui adevărul.

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Rețeaua iluziilor: Moarte, minciuni și internet

Conspirație, înșelăciune, violență și crimă. Ceea ce debutează virtual poate deveni rapid real, iar într-o rețea internațională, consecințele sunt de anvergură.

16 IUNIE 2022

Collision – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În coliziune

De-a lungul unei singure zile cumplite, un afacerist corupt și soția sa mondenă fac tot ce le stă în puteri pentru a-și salva fiica de un temut mafiot.

Dead End: Paranormal Park –  SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Terminus: Parcul paranormal

Adolescenții Barney și Norma devin prieteni la cataramă se ajută reciproc la greu și se distrează din plin în timp ce lucrează într-un parc tematic bântuit!

Karma’s World Music Videos: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Karma’s World Music Videos: Sezonul 2

În această colecție de piese, Karma este alături de familie și prieteni și cântă, strălucește și improvizează orice, de la melodii educative la cântece pentru prieteni.

Love & Anarchy: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste și anarhie: Sezonul 2

Sofie primește o veste sfâșietoare, dar ezită să accepte durerea, iar viața, cariera și relația ei cu Max sunt date peste cap.

Rhythm + Flow France (episoadele 5-7) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța

Într-o competiție muzicală avându-i în juriu pe Niska, Shay și SCH, rapperii francezi improvizează și luptă pentru un premiu de 100.000 de euro care poate schimba totul.

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Kabuki cu Toma Ikuta

Dramă, moștenire, suflet: actorul Ikuta Toma se pregătește pentru primul său spectacol de kabuki împreună cu un vechi prieten, Matsuya Onoe, o legendă a teatrului kabuki.

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Snoop Dogg prezintă F*cn Around: Stand-up special

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

17 IUNIE 2022

She: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ea: Sezonul 2

Sfâșiată între datorie și dorință după ce îi jură loialitate interlopului Nayak, Bhumi își explorează libertatea sexuală, dar și partea întunecată.

The Martha Mitchell Effect – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Efectul Martha Mitchell

Acest documentar creionează portretul soției de demnitar care a denunțat scandalul Watergate și descrie campania administrației Nixon de a o reduce la tăcere.

The War Next-door: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Război între vecini: Sezonul 2

Acest serial de comedie despre rivalitatea dintre două familii revine cu un nou sezon.

You Don’t Know Me – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Eu, acuzatul

Toate dovezile par să-i indice vinovăția, dar un bărbat judecat pentru crimă își folosește pledoaria finală povestind despre aventura avută cu o femeie misterioasă.

18 IUNIE 2022

SPRIGGAN  SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: SPRIGGAN

Relicvele lăsate pe Terra de o civilizație străveche au puteri periculoase. Agenții Spriggan de la corporația ARCAM trebuie să le ferească de răuvoitori.

19 IUNIE 2022

Civil – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Civil: Ben Crump

Acest documentar îl urmărește pe Ben Crump, nonconformistul avocat specializat în drepturi civile, care caută dreptate după moartea lui George Floyd și a Breonnei Taylor.

20 IUNIE 2022

Doom Of Love – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Apocalipsa iubirii

În timpul unei tabere de yoga, un om de afaceri intrat recent în faliment se îndrăgostește de o cântăreață și pornește alături de ea pe calea spre autorealizare.

21 IUNIE 2022

Joel Kim Booster: Psychosexual – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Joel Kim Booster: Psihosexual

În primul său program de stand-up de pe Netflix, comedianul vorbește despre viața de american gay de origine asiatică și arată de ce pisicile sunt mai bune decât câinii.

The Future Of – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: O privire în viitor

Cu ajutorul experților din industrie, acest serial documentar inovator analizează noi tendințe din lumea tehnologiei și imaginează diverse posibilități revoluționare.

22 IUNIE 2022

Bruna Louise: Demolition – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Bruna Louise: Demolare

Un nou program special de comedie marca Bruna Louise.

Love & Gelato – FILM  NETFLIX

Titlu localizat: Love & Gelato

Lina îi promite mamei ei bolnave că-și va petrece vara de dinaintea facultății la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni și de înghețată.

Snowflake Mountain – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Gen Z în sălbăticie

Doi experți în tehnici de supraviețuire în sălbăticie își propun să încurajeze zece tineri răsfățați să devină mai independenți și să se descurce în mijlocul naturii.

The Hidden Lives of Pets – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Viețile ascunse ale animalelor de companie

Fă cunoștință cu animale de companie adorabile din toată lumea și află care sunt cele mai recente descoperiri științifice legate de simțurile și abilitățile lor.

Welcome to Wedding Hell – SERIAL NETFLIX

O cerere în căsătorie ar trebui să vină cu un final fericit. Dar pentru un cuplu, acesta devine începutul unei lupte dificile pentru pregătirile pentru nuntă.

23 IUNIE 2022

Best of the Fest – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Cele mai  importante momente din cele 11 zile ale festivalului de comedie Netflix Is A Joke.

First Class – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Înalta societate spaniolă

Urmărește viața unui grup de prieteni bogați din Barcelona, care au în comun pasiunea pentru modă, petrecerile extravagante și evenimentele exclusive.

Rhythm + Flow France (episodul 8) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța

Într-o competiție muzicală avându-i în juriu pe Niska, Shay și SCH, rapperii francezi improvizează și luptă pentru un premiu de 100.000 de euro care poate schimba totul.

Queen – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Regina Loretta

După 50 de ani de absență, un renumit croitor parizian travestit revine în orașul natal din Polonia pentru a încerca să îndrepte lucrurile în relația cu fiica sa.

24 IUNIE 2022

Angry Birds: Summer Madness: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 2

Simpaticele păsări Red, Chuck, Bomb și Stella petrec o vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei.

Glamour Girls – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Glamour Girls

Pentru un grup de femei, lumea escortelor de lux promite strălucire, bogăție și șansa la o nouă viață, dar o crimă și un jaf pun totul în pericol.

Man Vs Bee – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Om vs. albină

Comedianul britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) joacă în această comedie aproape mută despre războiul dintre îngrijitorul unei case și o albină.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fabrica de bani: Coreea

Hoții ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul creier din spatele jafului.

The Man from Toronto – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Bărbatul din Toronto

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Bărbatul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.

27 IUNIE 2022

Chip and Potato: Chip’s Holiday – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Chip și Potato: Vacanța lui Chip

Necăjite de nucile de cocos care cad și le strică vacanța, Chip și Potato sunt ajutate de un tamarin și de un nou prieten să facă un plan pentru a dormi mai bine.

28 IUNIE 2022

Blasted – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sebastian și Mikkel contra extratereștrilor

O petrecere a burlacilor este întreruptă de extratereștri, iar Sebastian și Mikkel, doi prieteni din copilărie care porniseră pe drumuri diferite, încearcă să-i oprească.

Cristela Alonzo: Middle Classy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Cristela Alonzo: Middle Classy

Un nou program special de stand-up marca Cristela Alonzo.

29 IUNIE 2022

Beauty – FILM NETFLIX

O tânără cântăreață aflată în pragul unei cariere promițătoare este prinsă între o familie autoritară, presiunile industriei și iubirea pentru prietena ei.

Pirate Gold of Adak Island – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aurul piraților din insula Adak

O experimentată echipă de căutători de comori sosește în Alaska sălbatică încercând să descopere aurul îngropat de pirați, în valoare de milioane de dolari.

The Upshaws: Season 2 Part 1 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ce mai face familia Upshaw: Sezonul 2: Partea 1

Această comedie de familie de la Wanda Sykes și Mike Epps revine cu noi episoade.

30 IUNIE 2022

BASTARD‼ – Heavy Metal, Dark Fantasy – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy

Însoțit de noi prieteni, dar și de vechi dușmani, Dark Schneider, un puternic vrăjitor prins în trupul unui băiețel, pornește într-o misiune pentru a cuceri lumea.

Sharkdog: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Rechinel: Sezonul 2

Rechinel și oamenii care îi sunt prieteni revin într-un nou sezon plin de peripeții.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE

1 IUNIE 2022

 • Annabelle
 • Annabelle: Creation
 • Approaching the Unknown
 • Interstellar
 • Last Looks
 • Scary Stories to Tell in the Dark
 • Secretul lui Zorillo
 • Sully
 • There Will Be Blood

9 IUNIE 2022

 • The Twilight Saga: New Moon
 • Twilight

30 IUNIE 2022

 • American Pie 2

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.