David Ciente pornește intr-o nouă călătorie muzicală cu un proiect fresh, inspirat din existența și arta stramoșească, cu elemente unice culturii românesti ce se imbina cu ritmurile si energia unor genuri precum EDM si Tech House.

O piesa in colaborare cu Irina Rimes, “Ielele” a fost dezvoltata in timp, pe masura ce prietenia dintre cei doi artisti a evoluat prin intermediul diferitelor calatorii ce i-au purtat in cele mai frumoase locuri din Romania.

„Inseamnă foarte mult pentru mine această lansare, o astept de foarte mult timp. Totodata, sunt foarte recunoscator pentru implicarea si sustinerea pe care am primit-o in aceasta noua directie din partea Irinei, un artist complex, complet si, totodata, un prieten foarte drag. Tot ce plănuim sa lansam vine dintr-un loc de pace, sincer și vine aproape involuntar.” (David Ciente)

Cei doi artisti au debutat piesa “Ielele”, alaturi de invitatii speciali Surorile Osoianu si Damian Draghici, in cadrul RedBull Sound Clash 2022. Interpretarea a starnit un val de reactii pozitive pe retelele de socializare, materialul video fiind ales sa serveasca drept videoclipul piesei.
„Piesa asta a apărut acu un an, intr-o joaca, intr-o dorința de a ne îndepărta de ceea ce facem de obicei, de a ne lasă cum ne duce valul inspirației, fără sa încercam sa alteram sesiunea cu cerințele pieței, îndepărtându-ne de la ideea de a face un hit sau măcar o piesa comercială. Așa s-a născut piesa asta și un proiect întreg pe care abia așteptam sa-l prezentam publicului larg.” (Irina Rimes)

 

Pe langa piesa “Ielele”, cei doi artisti pregatesc si alte colaborari dar si un moment live in cadrul Electric Castle, pe 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.