București, 27.05.2022

 

Animație vibrantă, noi personaje și noi aventuri 

O nouă serie – Thomas și Prietenii săi: Toate motoarele pornite 

Premiera: 30 mai, ora 16:00

 

Bine ați venit la bordul noului serial de televiziune care reimaginează franciza clasică Thomas & Prietenii săi™.

Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite ajunge la Boomerang, pe 30 mai 2022, și prezintă o nouă abordare a celebrei povești cu locomotive cu trăsături umane. O animație 2D vibrantă, cu o colecție de personaje noi și amuzante menite să inspire publicul.

 

Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite este cea de-a patra adaptare majoră pentru renumitul serial animat pentru copii din istoria sa longevivă de 75 de ani. Noua serie îl urmărește pe Thomas, mai jucăuș și mai deschis ca niciodată, ca erou al propriei sale aventuri. Alăturați-vă lui Thomas în timp ce se străduiește să devină motorul numărul unu prin încercări și erori, în timp ce se bucură candid de faptul că este un copil. Bineînțeles, Thomas va avea în continuare prietenii alături de el în fiecare aventură.

 

Prezentând 26 de lecții de viață socio-emoționale, cognitive și fizice de-a lungul seriei, printre care: prietenia, principiul alternanței – pentru a înțelege importanța beneficiului sau responibiltății comune, munca în echipă, încrederea în sine și empatia, Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite este serialul ideal pentru a-i educa și implica totodată pe cei mici în acțiuni de responsabilizare față de cei din jur dar și față de ei înșiși, timp în care și atenția părinților este captată în egală măsură. 

 

Nu-i ratați pe Thomas, Percy, Diesel și mulți alții, în timp ce se deplasează cu toată viteza în jurul Insulei Sodor și își croiesc drum spre succes! 

 

Premiera noului serial va avea loc pe 30 mai, începând cu ora 16:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.