Alpha Q lansează noua lor piesă, intitulată sugestiv „Unbreakable”, lovind cu riff-uri pline de energie, forță și cu un mesaj care abordează subiecte precum megalomania, setea de putere, violenta și minciuna. Piesa esta lansată împreună cu un videoclip care vine să întărească mesajul:” You can’t break me!”.

Piesa începe în forță și ne păstrează în această energie de-a lungul întregii sale durate. Solista trupei, MeeRah, cântă despre forța interioară și curajul de a te ridica și de a nu lăsa pe nimeni să te doboare: “Cred că fiecare dintre noi am trăit momente limită în care a trebuit să învătăm să credem mai mult decît de obicei în faptul că suntem puternici și că ne putem ridica și depăși o situație grea. Piesa nu e doar despre ideea manipularii însetate de putere, ci mai ales despre cei care au o voce și curajul de a se exprima.” 

 

“UNBREAKABLE” este primul single de pe noul album care urmează a fi lansat în această vară, album înregistrat în studioul Real Sounds Studio împreună cu Balint Benedek (recording, mix & master) și produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei. 

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de către Eduard Schneider și echipa sa în studiourile Schneider Productions, Sebeș iar montajul a fost făcut de către Alina Statie. 

Concertul de lansare a piesei și prima vizionare a videoclipului a avut loc în data de 20 mai, în Oldies Pub Sibiu, cu emoții frumoase și mult dor de scenă, fiind primit de public cu mare căldură. 

Trupa ALPHA Q s-a format în anul 2016 la Sibiu,  explorând și îmbinând diversele influențe muzicale și culturale ale membrilor.

Din trupa fac parte: MeeRah- voce, Maria- keyboards, Mădălin-tobe, Waqas-chitară, Marius-chitară și Rareș- chitară bas. O trupă care înțelege importanța echilibrului și a angajamentului, Alpha Q este o trupă de rock, care încearcă intenționat să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica rock si metal. Considerând că toate subgenurile din metal sunt de fapt, perfecte unele pentru celelalte, trupa creeazã propriul lor amestec: ALTERNATIVE MULTI-METAL.

Astfel s-a născut și primul lor EP intitulat ALPHA Q care conține 4 piese: Circles, Blind, One Day Maybe si Ghost King. Printre cele mai mai realizări ale trupei de până acum se numără marele premiu POSADA ROCK FESTIVAL 2018, concertul la Arenele Romane în deschiderea trupei Vița de Vie și cele două turnee de promovare prin țară. Momentan trupa pregătește cu multă emoție lansarea noului album.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.