Karim revine cu videoclipul piesei „Myself”, o colaborare cu Nosfe

După ce anul trecut a colaborat a Dony pentru melodia „Live my dream” iată că revine în atenția fanilor Karim, puștiul de 15 ani care își dorește o carieră solidă în muzică. De data aceasta solistul a lucrat cu Nosfe iar în continuare puteți afla toate detaliile acestei noi colaborări între cei doi artiști.
La aproape un an de la debutul său muzical cu piesa „Live my dream” Karim revine în atenția iubitorilor de muzică cu melodia „Myself” la care a filmat și un videoclip. Despre această melodie nouă solistul spune: „în piesă este vorba despre mine, despre viața pe care o trăiesc și despre munca pe care o depun zi de zi în această carieră. Piesa se numește Myself deoarece în mare parte este vorba despre evoluția mea. Pe Nosfe l am întâlnit prima dată când am fosta la Vladon (Vlad Popescu) la studio și mi-a zis că are o surpriză pentru mine, iar surpriza a fost Nosfe. Simt că m am înțeles foarte bine cu Nosfe și cred că a fost la fel și pentru el, am avut chimie. Pentru videoclip au fost mai multe idei, pe care tot le-am schimbat dar la final a ieșit foarte bine. Videoclipul aa fost regizat de Vision și Manefiu și a fost filmat în mai multe locații din București. În videoclip filmez cu niște prieteni iar o prietenă foarte bună o interpretează în clip pe prietena mea. Videoclipul reprezintă o zi din viața mea, cum ne întâlnim cu toții, ne plimbăm în oraș, petrecem timp împreună, iar seara ne adunăm la o petrecere și un foc”, spune solistul care abia așteaptă să afle părerile celor care ​ vizionează videclipul și ascultă piesă.
Cine e Karim?
Karim e un tânăr ambițios, creativ, cu planuri mărețe, al cărui nume adevărat este Karim Ajami, un geamăn născut în București. Puștiul a descoperit muzica de mic copil. Prima dată am urcat pe scenă la 11 ani, într-un concert de-al Loredanei Groza, alături de alți copii de la Atelierul de Voce și Muzică al Loredanei”. A participat la câteva concursuri muzicale și a ajuns chiar în semifinale. „Am început la un club de muzică, după care am ajuns la Atelierul de Voce al Loredanei Groza unde am studiat cu mai multe profesoare. Printre primii mentori a fost chiar Loredana și îmi doresc să „ajung cât mai departe”, spune el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.