Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina și EMAA vin pe scenă alături de Delia pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena la​

”Rockadelia”

Mai sunt câteva zile care despart publicul din România de întâlnirea cu Delia în cadrul a două show-uri care vor avea loc pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena ”Rockadelia”.

Și pentru ca petrecerea să fie completă, Deliei i se alătură pe scena unii dintre cei mai reprezentativi artiști ai României cu care artista are colaborări precum Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, dar și voci ai noului val din industria muzicală precum EMAA și Paulina.

Cea mai extravagantă artistă din România revine cu un spectacol cu un concept unic, o experiență de concert cu o abordare nonconformistă, în care cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor avea un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale și o producție impresionantă, așa cum și-a obișnuit publicul.

”Sunt nerăbdătoare să intrăm împreună în universul Rockadelia și sunt și mai happy că alături de mine vor urca pe scenă artiști cu care am lansat atâtea piese de succes. Let’s rock together! Pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena”, a spus Delia.

Dacă vrei să fii și tu parte din Universul Rockadelia, biletele sunt disponibile pe​ https://bilete.deliaofficial.ro, după cum urmează:​ Zona Verde -​ 99 de lei și​ Zona VIP 249 de lei.​

După show, fanii vor avea posibilitatea să se întâlnească în backstage cu artista lor preferată la o sesiune de meet and greet, disponibil bilet la preț special de supliment meet and greet de 140 de lei.

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, “Acadelia”, “Psihedelia”, “Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.​

Un eveniment prezentat de Roka Records și susținut de Antena 1 și Radio ZU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.