Profesioniștii de la Proconsul revin și nu oricum ci cu o piesă și o colaborare care va surprinde. Pentru că de această dată Bodo și colegii lui au ales să colaboreze cu Cabron pentru piesa „Omul din Oglindă”, lansată împreună cu Sprint Music. Iar gașca muzicală a lucrat cu un alt profesionist, și anume Niculae Robert (Any1).

Se spune că cei mai buni lucrează cu cei la fel ca ei. Astfel că trupa Proconsul  a revenit cu o nouă colaborare de excepție, mai precis cu Cabron. Împreună  au lucrat la piesă, adică muzică și text: Niculae Robert (Any1), Bogdan Marin Bodo, Dragoș Dincă, Robert Anghelescu, Cabron, de mix master s-a ocupat Any1 iar de videoclip Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“ „Omul din Oglindă” este piesa care se potrivește și cu vârsta noastră, este vorba de noi toți cei care la o anumită vârstă ne uităm în oglindă și fiecare vede lucruri bune și lucruri rele, cred. Și timpul care a trecut peste noi. Cred că este momentul să cercetăm și să facem lucrurile bune, să scoatem lucrurile rele din ecuație. Am lucrat cu Cabron și am descoperit un om care și-a început cariera cam în același timp cu noi, sau, mă rog, în perioada anilor 90 și, 95-96  a început să cocheteze cu fenomenul și să lucreze. Este un companion desăvârșit și un prieten pe cinste. Am rămas prieten cu el și mă bucur să vorbesc din timp în timp cu el și să împărtășim diferite subiecte de viață”, ne-a spus Bodo sau Bogdan Marin despre noua lor piesă și colaborare. Cât despre colaborarea cu Niculae Robert (Any1), ei au mai lucrat împreună, chiar au un album întreg împreună.

“ „No Matter What” s-a numit albumul la care am lucrat împreună. Am avut o perioadă în care nu am lucrat dar ne-am reunit și am reluat treaba și  am redecoperit un băiat și un om cu o conduită extraordinară, cu un cuvânt pe care și-l respectă întotdeauna și cu foarte mult talent. El e cel mai confortabil producător cu care am tras voci în toată cariera mea. Mă simt foarte confortabil cu el când trag voci, e foarte OK și e un proces foarte plăcut. Chiar dacă durează câteva ore pe zi par să fie câteva minute. Este o plăcere să lucrezi cu el”, spune Bodo.

https://youtu.be/86uorA4Ln8M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.