Sâmbătă, de la 20:00, pe ACASĂ avem parte de o nouă demonstrație despre cum să evităm risipa alimentară! Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor primi o nouă provocare din partea vedetei care va trece pragul bucătărie. „Sper să nu ne demoleze studioul”, va spune Radu. „Sper să intre cineva mai liniștit…”, completează Hadad. Însă, gândurile le vor dispărea imediat ce Alex Bogdan se va prezenta în fața lor!

 

Actorul le va mărturisi chefilor că nu-și dorește să guste din preparate fine dining: „Eu am fost sărac la viața mea, sunt în continuare. Am crescut într-o familie simplă și cred că e interesant să vedem ce putem compune din chestii care au rămas de la emisiune. Vreau să gătiți ceva care să pună în valoare oul… aș visa să fie oulețul așa cum nu l-am mai gustat niciodată”.

 

Pe lângă cerințele invitatului, chefii au un scop foarte clar! Fiecare dintre ei își dorește să câștige o nouă steluță, care va aduce cu ea un avantaj pentru viitoarea probă: „Ca rechinul o să lupt, să iau avantajul ăsta”, va spune Chef Hadad, „Aici suntem în competiție și aș vrea să o câștig”, va afirma și Chef Foa, însă Chef Radu Dumitrescu va spera la o minune: „Aș vrea să fiu Hadad măcar pentru o zi, dar dacă nu se poate o să câștige tot el…!”.

 

Cu ce resturi vor găti Chefii, care vor fi provocările de pe panou, dar și cine va reuși să-l impresioneze pe actorul Alex Bogdan și să câștige amuleta, aflăm sâmbătă, de la 20:00, pe ACASĂ!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.