Paulina lanseaza melodia „Cantec de dor”

Stream / Download: https://Paulina.lnk.to/CantecDeDorPR

Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=b3mJPwSlHgo&t=22s

La scurt timp dupa ce a intrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, Paulina, care a reînviat valul de neo-proto-electro-manele si a adunat o comunitate impresionanta in mediul online, lanseaza melodia „Cantec de dor”

„Cântec de dor” este o melodie cu influențe din folclor care vorbește despre durerea absenței iubirii. La limita dintre mahala și transcendență, Paulina poartă un dialog cu divinitatea despre dragoste”, a declarat Paulina. 

Single-ul „Cantec de dor” este compus integral de catre Paulina, care a mai scris si melodii precum „Fetita mea de milioane” sau „Cat te-am iubit”, care sunt incluse pe albumul ei de debut, „Prin lume”. Materialul discografic, care include opt melodii, va fi lansat si in format fizic, pe suport vinyl, alaturi de Universal Music Romania.
Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compozitie. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie.
Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

 

 

Link YouTube

 

Post Malone colaborează cu Roddy Ricch pentru single-ul “Cooped Up”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CoopedUpPR

Post Malone colaborează cu Roddy Ricch pentru single-ul “Cooped Up”. Acesta anunță sosirea celui de-al patrulea album al artistului, “Twelve Carat Toothache”, care va fi lansat pe 3 iunie 2022. Este primul său material discografic din ultimii trei ani, de când “Hollywood’s Bleeding”, certicat cu 3 discuri de platină, a debutat în Billboard Top 200 pe locul 1.

Pentru a începe campania, Post va cânta și la Saturday Night Live sâmbăta, 14 mai, fiind prima apariție a artistului în celebrul show.

„Cooped Up” marchează în special cea de-a doua colaborare dintre Post și Roddy. În 2019, rapperul Compton, câștigător al premiului GRAMMY®, certificat cu discul de diamant, a apărut în remixul imnului „wow”.

La sfârșitul anului trecut, Post a testat apele cu explozivul „One Right Now” în colaborare cu The Weeknd. A intrat în Top 10 Billboard Hot 100 și a acumulat peste 1 miliard de stream-uri în câteva luni.

 

Stream / Download

 

 

 

 

 

Link YouTube

 

NOTD face echipă cu Kenzie pentru “Worst Thing”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WorstThingPR

NOTD face echipă cu Kenzie pentru “Worst Thing”. Piesa integrează perfect muzica pop, electronică și rock, în timp ce chitarele pline de energie creează un ritm dansabil. Videoclipul îi prezintă Kenzie și NOTD într-o petrecere în apartament, filmată printr-un filtru nostalgic, inspirat de moda anilor ‘90.

În ceea ce privește „Worst Thing”, NOTD a spus: „Am avut un apel zoom cu Kenzie în mijlocul pandemiei și ne-am conectat imediat. Am vrut să găsim melodia potrivită pentru a colabora, iar „Worst Thing” a fost cea potrivită. Ne-a plăcut acest cântec încă din prima zi, iar Kenzie chiar a ucis-o!”
Kenzie a adăugat: „NOTD sunt cei mai autentici și amuzanți băieți pe care i-am întâlnit vreodată. A fost o perioadă minunată să lucrez cu ei.”

Noul single marchează a doua lansare a anului pentru NOTD, după „about you” [feat. Nightly]. Revista Atwood a observat: „Adunând tot ceea ce face NOTD, ei nu integrează doar sunete în valul actual de EDM, ci influențe de peste tot. Aceasta include o afinitate pentru rock și alt pop.” Variance a laudat piesa ca fiind „încântătoare”, iar Indie Music Spin a botezat-o „un irezistibil Dance Pop Single”.

NOTD a anunțat și colecția lor NFT – 69 de NFT muzicale „about you” – pe platforma în creștere rapidă, Sound.xyz. Colecția s-a vândut imediat, iar volumul de tranzacționare a depășit 50.000 USD.
O colecție similară de NFT muzicale „Worst Thing” va apărea luni, 16 mai 2022, pe Sound.xyz.
Toate acestea abia încep să pregătească scena pentru lansarea EP-ului de debut al NOTD la sfârșitul acestui an.

După ce a acumulat 1,4 miliarde de stream-uri numai pe Spotify și 2,5 miliarde de stream-uri pe toate platformele, NOTD își continua povestea. Hit-ul global „I Don’t Know Why” cu Astrid S a început această serie, strângând până în prezent peste 130 de milioane de stream-uri. Apoi a făcut echipă cu Nina Nesbitt pentru „Cry Dancing” și mai târziu Catello pentru single-ul din 2020 „Nobody”. Acesta din urmă a strâns deja aproape 100 de milioane de stream-uri, petrecând cinci săptămâni pe primul loc în Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart.

În 2019, NOTD a avut cea mai ascultată piesă de la US Dance Radio cu „So Close” cu Georgia Ku. Piesa a fost, de asemenea, nominalizată la Dance Song of the Year la iHeart Music Awards 2020 și a fost recent certificate cu discul platină în S.U.A.

La doar 17 ani, Kenzie Ziegler a devenit una dintre cele mai influente vedete în ascensiune ale Generației Z. Ea a adunat o prezență masivă pe rețelele sociale cu peste 35 de milioane de urmăritori pe mai multe platforme, iar videoclipurile sale muzicale au acumulat în mod colectiv peste 200 de milioane de vizualizări. În august 2019, a fost nominalizată la un Teen Choice Award pentru categoria „Choice Fashion/Beauty Web Star”, iar anul precedent a câștigat un Teen Choice Award pentru „Choice Muser”.
În calitate de cântăreață și compozitoare, Kenzie și-a lansat cel mai recent single de sărbători „COSY WITH ME (feat. Ant Saunders)”, care a urmat lansării piesei „DONUTS (feat. Yung Bae)”, o piesă pop optimistă care o consolidează și mai mult ca o artistă  în ascensiune. Piesele se alătură discografiei sale în creștere, inclusiv „HOT”, „MOTIVES” și „EXHALE (feat. Sia)”, care au venit la scurt timp după lansarea turneului PRETTYMUCH’S Summer North American FOMO.

În noiembrie 2018, Kenzie și-a lansat albumul Phases, care conținea single-urile „Nothing on Us” și „Wonderful”, scrise de compozitorii nominalizați la Grammy, Sia și Jesse Shatkin. Înainte de Phases, ea a lansat single-ul „Monsters (aka Haters)” și a urmat acest succes cu single-urile ei: „Teamwork”, „Breathe” și „What If (feat. Johnny Orlando).”

Kenzie a fost văzută cel mai recent în „The Masked Dancer” și a jucat în serialul YouTube „Total Eclipse”. În 2018, Kenzie a concurat la ABC „Dancing with the Stars: Juniors”. Ea este, de asemenea, un ambasador al mărcii pentru marca de îngrijire a pielii Bubble.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Kendrick Lamar a lansat albumul „Mr. Morale & The Big Steppers”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MrMoraleAndTheBigSteppersPR

Kendrick Lamar a lansat albumul „Mr. Morale & The Big Steppers”. De îndată ce s-a anunțat că rapper-ul din Compton pregătește un nou album, cu săptămâni în urmă, lumea Hip-Hop-ul a început să se agite, deoarece nu știa la ce să se aștepte. În adevăratul mod K-Dot, informațiile despre înregistrare au fost minime în afară de a afla că titlul este Mr. Morale & The Big Steppers, iar acele revelații au venit prin mesajele sale misterioase „oklama”. Am primit deja un single, „The Heart Pt. 5”, care a impresionat prin conținutul liric și vizual, care a găzduit un deep-fake impresionant, aparent de o singură dată, în care Lamar a transformat fețele lui Will Smith, Nipsey Hussle, Kanye West, O.J. Simpson, Kobe Bryant și Jussie Smollett.

Astăzi, vineri, 13 mai, Mr. Morale & The Big Steppers a sosit în sfârșit și a spune că aceasta este o lansare anticipată este o subestimare masivă. Am văzut săptămâna aceasta când artiștii au redus distribuirea de muzică nouă și s-a speculat că mai multe case de discuri au ales să nu concureze cu Lamar.

Tracklist

Disc 1

1. United in Grief
2. N95
3. Worldwide Steppers
4. Die Hard with Blxst, Amanda Reifer
5. Father Time ft. Sampha
6. Rich – Interlude
7. Rich Spirit
8. We Cry Together with Taylour Paige
9. Purple Hearts with Summer Walker, Ghostface Killah

Disc 2

1. Count Me Out
2. Crown
3. Silent Hill with Kodak Black
4. Savior – Interlude
5. Savior with Baby Keem, Sam Dew
6. Auntie Diaries
7. Mr. Morale with Tanna Leone
8. Mother I Sober ft. Beth Gibbons of Portishead
9. Mirror

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Florence + The Machine a lansat albumul “Dance Fever”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DancingFeverPR

Florence + The Machine a lansat albumul “Dance Fever”. Albumul conține piesele „My Love”, „Free”, „King” și „Heaven is Here”, care au sosit alături de videoclipuri regizate de catre celebrul Autumn De Wilde.

“Dance Fever” a fost înregistrat la Londra pe parcursul pandemiei, în așteptarea redeschiderii lumii. Cluburile, dansul la festivaluri, aflarea în vârtejul mișcării și, în cele din urmă, muzică și legătura cu ceilalți oameni i-au lipsit cel mai mult în timpul blocării. Speranțele și visele reuniunilor cu cei dragi și dansul cu străinii au contribuit la menținerea dinamică a “Dance Fever”. La urma urmei, muzica este forma de artă unică care are puterea de a te ajuta să te pierzi și să te eliberezi de anxietăți, chiar dacă pentru o clipă.

Imaginea și conceptul coreomaniei – un fenomen renascentist în care grupuri de oameni dansau sălbatic până la epuizare, prăbușire și moarte – au devenit un punct de inspirație. Acesta i-a oferit artistei propulsie, energie și un mod de a privi muzica mai coregrafic.

Începând, ca întotdeauna, înarmată cu un caiet de poezii și idei, Florence tocmai sosise la New York în martie 2020 pentru a începe înregistrarea când Covid-19 a forțat-o să se retragă înapoi la Londra. Adăpostită acasă, melodiile pe care ea le începuse au început să se transforme.

Produs de Florence Welch, Jack Antonoff și Dave Bayley, “Dance Fever” aduce înapoi tot ce e mai bun de la Florence. După ce seria de 3 nopți de spectacole intime din Marea Britanie s-a vândut într-un 1 minut, Florence + the Machine și-a anunțat turneul Dance Fever, pentru luna noiembrie, care include mai multe spectacole în arene, inclusiv două nopți la The O2 din Londra.

Dance Fever Tracklist:
1. King
2. Free
3. Choreomania
4. Back in Town
5. Girls Against God
6. Dream Girl Evil
7. Prayer Factory
8. Cassandra
9. Heaven is Here
10. Daffodil
11. My Love
12. Restraint
13. The Bomb
14. Morning Elvis

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

DaBaby face echipă cu Moneybagg Yo pentru “Wig”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WIGPR

DaBaby face echipă cu Moneybagg Yo pentru “Wig”. DaBaby trece prin multe în aceste zile, dar asta nu îl împiedică să lanseze muzică nouă. El are mai multe lucruri de împărtașit, iar din punct de vedere artistic, acum este momentul potrivit pentru a lansa niște muzică. Artistul pare să fie de acord cu această evaluare, deoarece a lansat două piese noi astăzi. „Bonnet” cu Pooh Shiesty și „Wig” cu MoneyBagg Yo.

Această melodie are acea semnătură DaBaby, deoarece tempo-ul producției este rapid și energic. DaBaby își oferă inflexiunile obișnuite cu versuri care conțin referiri la bogăția și statutul lui. Sunt lucruri pe care ajungem să le așteptăm de la artist și, în ceea ce privește MoneyBagg Yo, el vine cu aceeași energie ca și DaBaby.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

James Bay a lansat single-ul “One Life” și anunță noul album “Leap”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/OneLifePR

James Bay a lansat single-ul “One Life” și anunță noul album, “Leap”. Noul proiect va fi disponibil începând cu data de 8 iulie. Pentru “Leap”, Bay a lucrat cu unii dintre cei mai căutați producători și compozitori într-un amestec de sesiuni fizice și la distanță în Nashville și Londra, inclusiv Foy Vance [Ed Sheeran], Dave Cobb [Brandi Carlile, Chris Stapleton], Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, Brett Eldredge], Joel Little [Lorde, Taylor Swift] și Finneas [Billie Eilish, The Knocks].

Pentru a anunța sosirea materialului, el tocmai a distribuit un single nou-nouț intitulat „One Life”. Bay a prezentat single-ul săptămâna aceasta cu o notă sinceră pe rețelele de socializare, vorbind despre inspirația din spatele cântecului – relația lui cu iubita lui de multă vreme, Lucy. Bay a spus: „Acesta este un cântec pe care l-am scris despre mine și Lucy. Ne-am întâlnit prima dată la 16 ani și de atunci suntem împreună. Ea m-a susținut din prima zi. De la nopțile în care începeam să înregistrez, până la cele mai mari spectacole ale mele. A fost o aventură după alta, dar acum suntem la cea mai mare dintre toate. Creșterea frumoasei noastre fiice Ada.”

Single-ul ajunge în urma piesei „Give Me The Reason”. Acesta a adunat deja aproape 8 milioane de stream-uri globale și a fost lăudat de Rolling Stone, NME și mxdwn. Piesa a fost înregistrată la ambele studiouri Blackbird din Nashville și din Londra cu producătorul Gabe Simon [Lana Del Rey, Maroon 5, Calum Scott] și a fost scrisă împreună cu Foy Vance și îl prezintă pe Ian Fitchuk la tobe.

În această vară, James se va alătura celor de la Lumineers în turneul lor mondial, Brightside din 2022.

“În 2019 m-am luptat cu adevărat. Am început să scriu cântece pentru a încerca să mă ajute să fac față fricii, anxietății și problemelor de încredere în sine. Sentimente care sunt adânci, pe care nu mi-am dorit niciodată să le împărtășesc. Cumva, totul s-a transformat în muzică plină de speranță.
Nu mi-am dat seama că eram abia la jumătatea finalizării celui de-al treilea album când am dat de citatul lui John Burroughs „leap and the net will appear”. Era într-o carte despre redescoperirea creativă și acele cuvinte chiar au stârnit ceva în mine. O citeam pentru că eram pierdut, simțindu-mă fără valoare. Până în 2020 am scris un nou lot de cântece triste. Le-am înregistrat și am crezut că s-a terminat. Apoi, dintr-o dată, lumea s-a închis și nu am putut pleca în turnee. Tot ce puteam face era să stau acasă și să scriu mai mult. Atunci albumul a început cu adevărat să prindă contur. Se pare că există lumină care poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate momente.
Petrec mult timp (prea mult timp) încurcat în gânduri negative. Însă în timpul acelui timp suplimentar, am decis să-mi îmbrățișez tristețea decât să lupt cu ea și am început să recunosc ce mă ridică atunci când lucrurile devin grele. Dintr-o dată, am depășit limitele scrisului meu în moduri pe care nu le-am mai întâlnit până acum. M-am uitat în jur la oamenii din viața mea care mă iubesc și țin cel mai mult la mine și, pentru prima dată, am găsit o modalitate de a scrie din acea emoție. Întotdeauna mi-a fost teamă să merg în acele locuri, să fiu atât de vulnerabil; să spun că te iubesc, am nevoie de tine și îți mulțumesc în scrisul meu.
A fost atât de eliberator să sărbătoresc acei oameni din viața mea pe care îi iubesc cel mai mult, care mă susțin atunci când chiar am nevoie. Ei sunt cei care îmi dau curajul să merg, să îndrăznesc.”

Pentru a da tonul noului an și a următorului său capitol de muzică, James a terminat recent un turneu „New Songs & New Stories” prin Marea Britanie, în sprijinul Independent Venue Week. În turneu, s-a întors în numeroase locații muzicale independente, unde a concertat pentru prima dată ca artist – cântând doar cu un microfon și o chitară – și a anticipat noua muzică care urmează să vină în 2022…

Leap Tracklist

“Give Me The Reason”
“Nowhere Left To Go”
“Save Your Love”
“Everyone Needs Someone”
“One Life”
“Silent Love”
“Love Don’t Hate Me”
“Brilliant Still”
“Right Now”
“We Used To Shine”
“Endless Summer Nights”
“Better”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

MIKA a lansat single-ul “YO YO”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/YoYoPR

MIKA a lansat single-ul “YO YO”. „Am vrut să scriu o melodie care să te facă să plângi și să dansezi în același timp. O melodie care să facă lumea, în toată asprimea ei, să se simtă mai bine. Ceva care va fi mereu acolo pentru a te consola. Am scris asta pentru tine, în timp ce asculți în camera ta sau într-un club: nu contează, este vorba doar despre tine”, a declarat Mika.

În continuare, el va fi co-găzduitor al festivalului Eurovision de renume mondial. În timpul finalei Eurovision din 14 mai, el va oferi ceea ce promite a fi o performanță de neuitat a hit-urilor sale și prima interpretare a noului single „YO YO” unui public internațional estimat să depășească 180 de milioane de oameni.

MIKA, cunoscut pentru melodiile sale vibrante și vocea clasică, folosește muzica pentru a uni o comunitate, mai ales pentru a intra în legătură cu cei care simt că sunt străini. Lucrările sale sunt inspirate de experiențele personale la maturitate și în copilărie, când muzica era singura lui sursă de speranță. Anul trecut, provocarea virală Grace Kelly a lui MIKA, care are aproape 40 de milioane de vizualizări pe TikTok, reflectă perfect capacitatea sa magică de a crea spațiu pentru ca oamenii să-și împărtășească adevărul, folosind puterea muzicii pentru a evoca empatie. MIKA se apropie de tot ceea ce face.

Născut Michael Holbrook Penniman Jr. în 1983, ca al treilea dintre cei cinci copii, MIKA a început lecțiile de muzică la șapte ani. Învățând să cânte la pian și să scrie cântece în timp ce arăta o gamă vocală din altă lume, MIKA a devenit rapid un tânăr virtuoz. Succesul muzical al lui MIKA a început odată cu lansarea single-ului său de succes, „Grace Kelly”. Single-ul a fost prezentat pe albumul său de debut, “Life In Cartoon Motion”, care a ajuns direct pe locul 1 în Marea Britanie și în alte 11 țări, vânzându-se în peste 8,3 milioane de copii în întreaga lume și strângând 2,8 miliarde de stream-uri.

De la debut a lansat alte 4 albume de lungă durată, vândute în milioane de exemplare: “The Boy Who Knew Too Much”, “The Origin of Love”, “No Place In Heaven” și “My Name Is Michael Holbrook”. În plus, MIKA nu numai că a câștigat un Brit Award pentru British Breakthrough Act, dar a fost și nominalizat la Grammy, MTV Europe Music Awards, Capital Radio Awards și World Music Awards. În plus, show-ul său de pe RAI a câștigat prestigiosul premiu Rose D’or pentru cel mai bun serial de divertisment în 2017. În plus, a fost antrenor la The Voice din Franța și judecător la XFactor Italia timp de șase ani și a a găzduit propria emisiune radio BBC2 „The Art of Song”.

În urma exploziei devastatoare din Beirut, Liban din 2020, MIKA a decis să-și onoreze moștenirea libaneză organizând un concert caritabil online în sprijinul victimelor exploziei. „I Love Beirut” a prezentat spectacole invitate din întreaga lume, inclusiv Kylie Minogue, Rufus Wainwright, Salma Hayek, Mashrou Leila, Laura Pausini și Dana Paola. Rezultatul a fost un film cu adevărat uluitor, cu fani care s-au conectat dintr-un record de 106 țări de pe tot globul și au strâns un total uluitor de peste 1 milion de euro pentru caritate.

MIKA a lucrat, de asemenea, cu compozitorul și dirijorul de renume mondial Simon Leclerc pentru a interpreta versiuni orchestrale ale numeroaselor sale hit-uri la Montreal, Como și cel mai recent 2 spectacole sold out în octombrie 2021 la Philharmonie de Paris din Franța.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Mahmood și Blanco au lansat, împreuna cu MEDUZA, „Brividi Remix”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/BrividiMeduzaRemixPR

Mahmood și Blanco au lansat, împreuna cu MEDUZA, „Brividi Remix”. Dupa ce au câștigat editia de anul acesta a Festivalului SanRemo, cei 2 artiști vor reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2022. Piesa originală a acumulat peste 110 milioane de stream-uri și a fost certificată cu 4 discuri de platină în Italia.

Mahmood și Blanco sunt primii artiști italieni ce colaborează cu MEDUZA, care tocmai ce a lansat remix-uri pentru piesele lui Ed Sheeran și Florence + The Machine.

“Brividi” a avut un succes imens, stabilind un record in Italia. Piesa a fost ascultata de peste 3,3 milioane de ori in primele 24 de ore pe Spotify, nu a existat un debut similar in istoria platformei de streaming. Piesa a acumulat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a debutat pe locul 5 in top-ul global al Spotify.

Melodia este compusa si produsa de Michelangelo, un producator de incredere al lui BLANCO. Piesa s-a nascut intamplator si a durat 5 luni pentru a fi finalizata.

“In „Brividi” doi baieti, apartinand a doua generatii diferite, au aceleasi temeri si dorinte – teama de a gresi si de a se simti nepotriviti, incapabili sa transmita ceea ce simt – si cu dorinta de a iubi in deplina libertate, daruind tot ce au. Cantecul este despre dorinta de a trai un sentiment pur si atotcuprinzator, daramand bariere, in deplina libertate”, a spus Mahmood despre noua melodie.

“In acest pasaj vorbim despre un sentiment care uneste pe toata lumea, iar diferenata de varsta nu conteaza: atunci cand iubim, ne dezvaluim pentru ceea ce suntem cu adevarat cu teama de a nu fi intelesi. In „Brividi” experienta mea o intalneste pe cea a lui Mahmood si intr-un anumit fel pe cea a tuturor”, a declarat BLANCO despre piesa.

Mahmood, pseudonimul lui Alessandro Mahmoud, are 29 de ani, s-a nascut la Milano dintr-o mama din Sardinia si un tata egiptean, a castigat Festivalul de la Sanremo de doua ori, triumfand cu piesa “Gioventù bruciata” la Sanremo Giovani 2018 si cu “Soldi” in 2019, cu care s-a clasat si pe locul al doilea la Eurovision Song Contest. Blanco, pseudonimul lui Riccardo Fabbriconi, are 18 ani si este originar din Calvagese della Riviera, un orasel din zona Brescia. Este cel mai tanar artist care concureaza anul acesta.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Gryffin face echipă cu Olivia O’Brien pentru piesa “Caught Up”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CaughtUpPR

Gryffin face echipă cu Olivia O’Brien pentru piesa “Caught Up”.  Melodia se construiește încet înainte de a izbucni într-un imn susținut de producția dinamică a lui Gryffin și de vocea magnetică a Oliviei. Gryffin tocmai a anunțat luni că va cânta în Los Angeles State Historic Park pe 4 noiembrie. Primul său spectacol live din Los Angeles va servi drept cea mai mare oprire a turneului Alive și cel mai mare spectacol al lui Gryffin până în prezent.

Melodia vine în timp ce Gryffin înaintează cu succesul său neîntrerupt de spectacole live și concerte la festivaluri. Cunoscut pentru setul său live exploziv și încărcat emoțional, multi-instrumentistul va urca pe scena la Bonnaroo și Life is Beautiful, pe lângă faptul că își va continua rezidența de succes din Las Vegas la The Wynn’s Encore Beach Club și XS Nightclub. Mai târziu în cursul anului, el se va întoarce la Red Rocks Amphitheatrul pentru primul concert din turneul lui.

“Alive” urmează să fie lansat în curând, Gryffin a făcut echipă recent cu Calle Lehmann pentru piesa de titlu a albumului, care a fost lansată săptămâna trecută. Șirul de piese noi și anunțuri de la muzicianul sosește imediat după colaborarea sa cu trupa nominalizată la premiile GRAMMY® OneRepublic pentru „You Were Loved” – un imn sincer și strălucitor, care a avut premiera luna trecută.

Născut Dan Griffith, Gryffin și-a început cariera în muzică ca pianist și chitarist cu pregătire clasică, cântând și în mai multe trupe. După ce a primit o diplomă de inginerie electrică de la Universitatea din California de Sud, el a urmat o cale în producția muzicală, bazându-se în egală măsură pe muzicalitatea sa perfectionată cu atenție și pe ingeniozitatea sa capricioasă. Gryffin și-a făcut o apariția în 2016, cu două single-uri care prezintă interpretarea sa melodică a muzicii de dans: „Heading Home” cu Josef Salvat (care a ajuns pe locul 1 în topurile Spotify din SUA și Global Viral) și „Whole Heart”. În plus, single-ul său de succes din 2017 „Feel Good”, cu Illenium și cu Daya, a ajuns pe locul 18 în topurile Dance/Mix Show Airplay. Triumfurile majore ale lui Gryffin includ și „Tie Me Down” cu Elley Duhé (care a ajuns pe locul 2 în Topul Spotify US Viral, pe locul 9 în Global Viral Chart), „Remember” cu Zohara (care a strâns 6,5 milioane de stream-uri în primele săptămâni și a câștigat sprijinul lui Tiesto, care a prezentat piesa într-un story pe Instagram) și „All You Need to Know” cu SLANDER ft. Calle Lehmann (un succes care acum a depășit 320 de milioane stream-uri la nivel global). În octombrie 2019, albumul de debut al lui Gryffin, Gravity, a urcat rapid pe locul 1 în topul Billboard’s Dance/Electronic Albums. Acum, având mai multe colaborări la categoria grea și un turneu în SUA în curs cu opriri la festivaluri majore, el este încântat să scoată albumul său al doilea, Alive, mai târziu în acest an, în timp ce continuă să scoată imnuri pop-dance pentru întreaga lume.

Olivia O’Brien, cântăreața și compozitoarea în vârstă de 22 de ani, din Los Angeles, a strâns peste 2,3 miliarde de stream-uri și este responsabilă pentru smash-ul viral TikTok, „Josslyn”, cu peste 218 milioane de stream-uri până în prezent. Ea și-a făcut un nume pentru prima dată în 2016, cu „i hate u i love u”, colaborarea sa de debut de 2 miliarde de stream-uri, compusă de sine stătător, cu gnash, care a prezentat-o pe Olivia ca o vedetă pop în ascensiune care trebuie luată în considerare. Ea a fost lăudată NYLON, V Magazine și Ones to Watch, precum și de Cosmopolitan, Complex, Billboard, Bustle și multe altele. Revista Paper a numit-o și una dintre „100 de femei care revoluționează muzica pop”. Succesul în streaming al Oliviei a contribuit la uriașele sale urmăriri pe rețelele sociale, cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, peste 1,4 milioane de urmăritori TikTok și peste 44 de milioane de aprecieri pe pagina ei TikTok.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Renforshort colaborează cu Travis Barker pentru „We’ll Make This OK” și anunță lansarea următorului album

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WellMakeThisOkPR

Renforshort colaborează cu Travis Barker pentru „We’ll Make This OK” și anunță lansarea următorului album. După ce a făcut furori cu lansările recente „moshpit” și „made for you”, artistul alt-pop în vârstă de 20 de ani renforshort dezvăluie un nou single și videoclip muzical intitulat „we’ll make this ok” cu Travis Barker. Cel mai important, anunță sosirea albumului ei de debut așteptat cu nerăbdare, „dear Amelia”, pe 8 iulie.

Despre “dear Amelia”, renforshort povestește despre o călătorie emoționant de sinceră prin cele mai întunecate părți ale psihicului ei. O artistă care cântă la chitară, pian și tobe și a început să facă turnee înainte de a absolvi liceul, cântăreața crescută în Toronto construiește o lume sonoră elaborată în jurul explorării sale detaliate a sănătății mintale, aducând în cele din urmă chiar și cele mai dureroase revelații. renforshort a cristalizat conceptul pentru album de debutul după ce și-a creat piesa finală fermecatoare, o epopee îmbunătățită cu vocoder numită „amelia”.

renforshort se află în prezent într-un turneu în America de Nord cu Tai Verdes, oprindu-se la festivaluri precum Firefly, Hangout Fest și Splendor In The Grass.

dear amelia TRACKLISTING

1. i miss myself
2. made for you
3. moshpit
4. hate the way you love me
5. we’ll make this ok (feat. Travis Barker)
6. I thot you were cool
7. don’t come back
8. let you down (feat. Jake Bugg)
9. better off
10. Julian, king of Manhattan
11. not my friend
12. amelia

Renforshort evocă imnuri încărcate emoțional, punctate de livrarea ei intimă și de lirismul nefiltrat. Născută și crescută în Toronto, ea a gravitat inițial către influențe atât de diverse precum Nirvana și Amy Winehouse, învățând cum să cânte și să scrie cântece. În timpul liceului, artista în vârstă de 20 de ani și-a perfecționat în liniște meșteșugul cu nenumărate spectacole în baruri locale, între care lansează melodii originale online. EP-ul ei de debut din 2020, “Teenage Angst”, și-a respectat titlul, deoarece a îmbuteliat confuzia de la maturitate în imnuri. Single-ul „ fuck, i luv my friends” a acumulat peste 11 milioane de stream-uri Spotify, deschizând calea pentru EP-ul ei “Saint Dominque” din 2021. Pe parcurs, emblematicul co-fondator și co-vocalist al Linkin Park, Mike Shinoda, a dorit să colaboreze cu artista, în timp ce YUNGBLUD, Avril Lavigne, MGK și alții au invitat-o ​​să împartă scena cu ei. Ea a aprins anul 2022 cu single-ul „moshpit”, pe măsură ce a fost apreciat pe scară largă de Billboard, Teen Vogue, OnesToWatch, NME și EUPHORIA.

 

Stream / Download

 

 

 

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu a lansat albumul „Zodiac”

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu a lansat noul album – ZODIAC, precum și un videoclip pentru melodia ce dă titlul albumului. Albumul în format cd și vinil este disponibil acum la AVStore (https://www.avstore.ro/iris-zodiac/) și din data de 20 mai în magazinele de specialitate.

„Zodiac” poate fi ascultat pe serviciile de streaming la acest link: https://IRIS-NeluDumitrescu.lnk.to/ZodiacPR

https://www.youtube.com/watch?v=UxbGgAroyt0

„Omul, prin natura sa curioasă, dorește să aibă toate răspunsurile vieții. Misterul corpurilor cerești și influența pe care acestea o exercită asupra lumii au guvernat lumea încă din cele mai vechi timpuri. Însă, de la studiul astrologiei până la zodiacul pe care îl citim zilnic pe diverse canale media, descoperim o diferență mare.

Zodiacul capătă în zilele noastre rolul lui Zoltar și aduce vești care de care mai ridicole. Iar noi, din dorința de a afla ce ne rezervă viitorul, nu doar că ne încredem, ba chiar ne lăsăm influențați de știrile pe care le aflăm din ‘celebrul’ horoscop cotidian.

Și cred că facem asta pentru că vrem calea cea mai ușoară. E mai simplu când îți spune cineva că vei avea o săptămână ușoară la serviciu, când de fapt, tu ești singurul care-și poate transforma fiecare săptămână într-una ușoară. Răspunsul e mereu în noi. Nu avem nevoie de o realitate imaginată de astre cu PR bun, ci noi avem puterea să ne imaginăm și să ne creăm propria realitate” – Eliza Manda, autoarea versurilor piesei.

„Nu a fost scris în stele, ci chiar noi am plănuit ca lucrurile să se întâmple în acest fel. Anume ca  ultima piesă pe care o prezentăm publicului înainte de lansarea oficială a noului nostru album să fie chiar single-ul care dă numele albumului. Și abia așteptăm să vă facem cunoștință cu albumul ZODIAC. Vă așteptăm la concerte!” – a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu va lansa noul său album luna aceasta printr-un concert de amploare în București, iar apoi va porni într-un turneu de promovare prin țară. Orașele în care trupa concertează și datele sunt anunțate atât pe site-ul trupei, cât și pe rețelele de socializare.

Zodiac
Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Costi Sandu, Matei Cioca, Cristi Dumitrescu
Textier: Eliza Manda
Mix/master: Cristi Dumitrescu
Video: Valentin Dragomir

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.