Stand-up Revolution, emisiunea așteptată de toți iubitorii de stand-up, intră în grila Antena 1 de luna aceasta. Teo, Vio, Costel și Dan Badea îi invită pe telespectatori să apese butonul de relansare al celei mai dezbătute emisiuni de divertisment din România și astfel să afle data exactă a premierei.

Prima emisiune televizată de stand-up din România își face debutul în grila Antenei 1 în această lună. Telespectatorii pot afla data exactă a relansării accesând butonulderelansare.ro. Site-ul primei relansări din istoria televiziunii pune la dispoziția internauților și primele imagini exclusive din emisiunea în care Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români. Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.