DUVALL intră în 2022 pe aripile succesului pe care l-a avut cu piesa de debut, „Every Song” ft. bshp, și lansează „Good Feeling”, alături de Sam Gray.

DUVALL a creat prin „Good Feeling” un adevărat imn al optimismului, combinând ritmurile pozitive, care te fac să te miști, cu versurile pline de semnificație și vocea puternică a lui Sam Gray.

Cunoscut drept unul dintre fondatorii trioului de DJi și producători Disciples, DUVALL și-a îndreptat creativitatea spre cariera solo, care se învârte în jurul muzicii pop-dance.

DUVALL a scris și produs, de-a lungul timpului, pentru Little Mix, Omi și Snoop Dogg. Deși, la început, era fericit ca producătorul din spatele unor artiști de succes, în cele din urmă, acest drum nu a mai fost satisfăcător pentru DUVALL.

În prezent, DUVALL este artist Armada Music, iar muzica lui descrie perfect modul în care se plimbă prin producție muzicală și artă, în general.

„Aveam nevoie de o casă de discuri care să înțeleagă ce îmi doresc și să nu mă privească doar prin prisma succesului pe care l-am avut cu Disciples, ci prin cea a potențialului pe care îl am ca producător și artist.”, a povestit DUVALL.

Sam Gray este compozitor, cântăreț, multi-instrumentist și producător, cunoscut mai ales pentru piesa lansată alături de The Chainsmokers, „Takeaway”. Acesta a compus piese pentru mai multi artiști, printre care Hardwell, DJ Katch, Solano, Abi Phillips, Manovski, Ben Saunders, Alle Farben, Julian Martel, The Magician, Julian Perretta, Nile Rodgers și Tobtok. Pe Spotify, Sam Gary are peste 1,5M de ascultători lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.