Unele colaborări sunt legendare încă dinainte să fie pus primul cuvânt pe foaie și primul acord pe portativ, totul prin simpla asociere. Armin van Buuren și R3HAB sunt un astfel de exemplu cu piesa „Love We Lost”, prima colaborare dintre cei doi.

Cu peste 30 de milioane de ascultători lunar și peste 5 milioane de urmăritori pe Spotify, Armin van Buuren și R3HAB știu cum să-și facă simțită prezența la nivel global. Cu acorduri fine, versuri puternice și prezența vocală impecabilă a lui Simon Ward, piesa „Love We Lost” reprezintă o producție îndrăzneață.

„Ce iubesc cel mai mult la piesa <<Love We Lost>> este mesajul. Interpretate perfect de Simon Ward, versurile ne spun că sunt lucruri pentru care merită să lupți, chiar și atunci când pare că totul lucrează împotriva ta. Sunt foarte încântat că am produs această piesă alături de R3HAB, față de care am o părere foarte bună. Sper ca toți cei care ascultă această piesă să se simtă la fel de inspirați ca noi, atunci când am compus-o”, a spus Armin Van Buuren.

„Sunt entuziasmat să împart cu toată lumea această colaborare cu Armin van Buuren, o colaborare pe care o aștept de mult. <<Love We Lost>> este exact ce mi-am imaginat atunci când am început să discut cu Armin. Sunt fericit că am reușit amândoi să ne lăsăm amprenta pe această producție, alături de vocea puternică a lui Simon Ward. Pentru mine, este o piesă cu versuri pline de rezonanță, care transmit mesajul nostru de a muta munții din loc doar pentru lucrurile care contează cu adevărat în viață”, a spus R3HAB.

Armin Van Buuren este un ambassador global al muzicii electronice. Aceasta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Până în prezent, Armin a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări, prin intermediul showului său radiofonic, săptămânal, A State Of Trance, al evenimentelor și pieselor lansate. Înainte de pandemie, Armin van Buuren era cap de afiș la peste 150 de show-uri pe an, la festivaluri și evenimente de top, inclusiv la Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia).


Producătorul Fadil El Ghoul, cunoscut mai ales drept R3HAB, se află în centrul scenei dedicate muzicii dance din ultimii 15 ani. R3HAB a făcut remixuri pentru artiști de top, precum Rihanna, Drake, Taylor Swift și Calvin Harris, a creat imnuri precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby” și a colaborat cu Ava Max, ZAYN, Luis Fonsi, Sean Paul și mulți alții. Piesele sale au reușit să adune, de-a lungul timpului, peste 7 miliarde de streamuri, cu 1.1 miliarde doar în 2021. R3HAB continuă să evolueze și să-și diversifice piesele prin colaborări cu artiști de peste tot din lume, împingând și reinventând granițele muzicii dance.

„Love We Lost”, în alte două variante pline de energie: VIP Mix și Skytech Remix

Venite să complimenteze versiunea originală a piesei „Love We Lost”, cele două variante ale colaborării dintre Armin van Buuren și R3HAB, alături de Simon Ward, multiplică șansele piesei de a merge, neîngrădit, spre infinit: infinitul play-urilor, al replay-urilor și al dansului.

Aceste două reinterpretări promit să cucerească lumea prin ritm și energie, alături de versurile pline de semnificație și acordurile fine ale variantei originale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.