TV Paprika lanseaza prima productie locala din acest an, avandu-l pe Robert Petrescu in prim-plan, care va dezvalui publicului Povesti Urbane. Minimax arata cine este seful acasa si difuzeaza al doilea sezon din Bebe Sef: Inapoi la treaba, redefinind ierarhia autoritatii din fiecare familie. Si JimJam promoveaza importanta familiei in aceasta luna, difuzand cate 4 episoade consecutive din Tripletii, un maraton pentru copii si parinti deopotriva. AMC continua seria horror pentru pasionati, cu cel de-al treilea sezon din Eli Roth: Istoria Filmelor Horror, iar la Filmcafe este vremea vampirilor si a varcolacilor, unde intreaga serie de 5 filme Amurg se va vedea pe micul ecran!

Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati in fata micului ecran la televiziunile AMC Networks!

 
Zilnic, de la ora 18:30

Cu ajutorul fratelui mai mare si si complicelui Tim, Bebe Sef continua calatoria prin jungla corporativa a companiei Baby Corps, plina de pericole, incercand sa obtina cvasi-imposibilul: echilibrul dintre viata personala si munca.

 
         
 
In fiecare luni seara, de la ora 23:00

Sezonul 3 din Eli Roth: Istoria Filmelor horror continua cu combinatia sa de succes care imbina interviuri patrunzatoare cu videoclipuri editate cu maiestrie, din filme care s-au intiparit in cultura populara, incadrate prin subgenuri adaptate timpurilor.

 
         
 
Amurg: 4.05.2022, ora 19:40
Luna Noua: 11.05.2022, ora 19:25
Eclipsa: 18.05.2022, ora 19:40
Zori de Zi, partea I: 25.05.2022, ora 19:45
Zori de Zi, partea II: 1.06.2022, ora 19:50

Amurg este un roman despre vampiri, pentru tineri, scris de autoarea Stephenie Meyer, fiind publicat pentru prima oara in SUA in 2005, iar in Romania in luna mai a anului 2008. Actiunea ne este prezentata prin prisma unei fete de 17 ani, care se muta din orasul Phoenix, Arizona, in micul Forks, Washington. Aceasta isi pune viata in primejdie cand se indragosteste de un vampir, Edward Cullen.

 
         
 
Zilnic, de la ora 16:00

Doi frati si o sora de aceeasi varsta au parte de distractie si isi folosesc imaginatia, pentru a nu se plictisi niciodata!

 
         
 
Din 23 mai, de la ora 18:30

Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi si ajunge pe tarabele din Osaka.

 
         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.