Colaborarea neașteptată a lunii Mai vine din partea lui Johny Romano și JUNO – PRAF, o piesă care îți rămâne în minte și pe care o vei pune pe repeat. Piesa se poate asculta pe toate platformele de streaming începând de sâmbătă, 30 aprilie.

Colaborarea dintre cei doi artiști a luat naștere într-un camp organizat de HaHaHa Production și Sprint Music și s-a concretizat într-un adevărat HIT. Juno se bucură de un succes monstru în cariera sa muzicală, moment perfect în care alege să experimenteze și mai mult și să își depășească propriile bariere. De asemenea, Johny Romano se află în plină ascensiune a carierei, fiind unul dintre numele noi apărute în industria muzicală și dornic să-și lase amprenta. Ambii artiști sunt foarte determinați să atingă succesul, iar de aceea munca, pasiunea pentru muzică și noutatea i-a adus împreună.

Scenariul piesei este unul simplu, funny, dar totuși prezent în relațiile romantice actuale: o iubire neîmpărtășită care ajunge să devină obsesie pentru unul dintre parteneri. Videoclipul piesei îi prezintă pe JUNO și Johnny Romano protagoniști în poveste, iar cei doi par să se completeze în imagine și interpretare.

JUNO mărturisește că “piesa s-a scris practic singură datorită chimiei pe care am avut-o cu fratele Johny și a vibe-ului fresh din studio. Sunt hyped pentru colaborarea asta și sper că o veți simți și voi la fel ca mine.”

La rândul lui, Johny Romano a spus următoarele despre piesă: <<Piesa “Praf” imi este foarte dragă, fiind prima piesă în colaborare cu HaHaHa Production.

Mi-a placut ideea de a colabora cu JUNO pe această piesă și cred că se vede și în clip faptul că am avut vibe-ul ăla blană, am fost pe aceeași lungime de undă, și uite că a ieșit o piesă superbă!

În studiourile HaHaHa Production am avut oportunitatea de a lucra cu niște oameni minunați, talentați și pasionați de muzică. Pe piesa “Praf” am abordat un stil puțin mai diferit, alegând să cânt mai mult decât să fac rap, iar completarea lui JUNO face acest “puzzle” să fie unul spectaculos>>.

Piesa este o co-producție Hood Famous și HaHaHa Production, muzica este creată de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, text scris de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, la producție au lucrat Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, iar de video s-a ocupat Cristi Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.