Strălucirea bijuteriilor și soarele din California sunt în centrul atenției în cea mai recentă versiune a colecției Jenny Fairy. Pe pantofii și gențile din colecția capsulă Soft Chains au apărut lanțuri subtile, care se vor potrivi perfect cu tendințele din vara aceasta.

Bijuteriile cheie s-au stabilit definitiv în garderoba noastră. Deși dragostea pentru coliere a început cu modelele Bottega Veneta, aceasta a fost în curând preluată de alți designeri, printre care Michael Kors, Dolce & Gabbana și Stella McCartney. Dintr-un microtrend, s-a trecut rapid la o tendință de modă populară, care în timp câștigă noi forme și noi fani. În sezoanele precedente, am putut găsi în special lanțuri XXL pe pantofi și genți de mână. Acum, referințele la bijuterii și-au schimbat aspectul și tocmai au ajuns în magazinele CCC!

Jenny Fairy – brandul preferat al influențatorilor polonezi și străini – se concentrează pe lanțuri într-o versiune delicată, dar de efect. Cea mai recentă colecție capsulă Soft Chains este formată din trei modele de încălțăminte finisate cu accente de bijuterii împletite și o geantă de umăr cu lanț, care o completează perfect.

Atât iubitorii de tocuri, cât și de pantofi cu talpa plată își vor găsi aici modelele preferate. Propunerile colecției capsulă Soft Chains includ modele practice cu toc mediu: sandale prinse la înălțimea gleznei, pantofi și sandale delicate, plate. Baretele subțiri cu un accent de bijuterie, care împodobesc toate modelele, vor da pantofului lejeritate și vor pune și accent pe tendințe.

Propunerile de la Jenny Fairy sunt prezentate în cele mai la modă culori ale sezonului: negru clasic și atemporal, bej ideal pentru zilele însorite și cea mai dorită nuanță a ultimelor luni – verde intens. Culorile pantofilor și genților pot fi combinate pentru a crea un styling potrivit tendințelor actuale.

Piesele cu lanț vor fi accesoriul perfect pentru orice stil, înlocuind cu succes bijuteriile clasice. Finisajele aurii delicate vor fi perfecte pentru look-urile de vară, care subliniază bronzul. Acest lucru se reflectă perfect în cea mai recentă colecție capsulă Soft Chains, surprinsă de Agata Serge. Linda Helena, cunoscută în primul rând din campania Tom Ford, a devenit imaginea colecției. Modelul brazilian prezintă colecția Jenny Fairy pe plaja din California. Splendoarea accentelor pe bijuterii, soarele și clima de la malul mării sunt un semnul perfect că vara se apropie.

Colecția capsulă Jenny Fairy este acum disponibilă în anumite magazine CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.