Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/LoveMeMorePR

Sam Smith a lansat single-ul “Love Me More”, o introspecție sinceră a relației lui cu propria persoană, după o călătorie de auto-descoperire și fericire. Încă o dată, vocea incontestabilă este simțită pe această nouă piesă înălțătoare, care l-a văzut pe Sam reunindu-se cu colaboratorii Jimmy Napes și Stargate. Videoclipul, filmat de Luke Monaghan (Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall) și regizat de Sam, este o poveste de eliberare și bucurie.

Albumul de debut al lui Sam, „In The Lonely Hour”, a fost cel mai vândut album de debut al deceniului, iar de la lansarea sa în 2014, Sam a strâns peste 33 de milioane de vânzări de albume, însumând 227 de milioane de vânzări de single și 40 de miliarde de stream-uri de-a lungul carierei. Acesta deține, de asemenea, două Guinness World Records pentru cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 Album Chart din Marea Britanie și pentru că a avut prima melodie dintr-un film James Bond care a ajuns pe locul 1 în topurile britanice. Sam mai are un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, patru premii Grammy, trei premii BRIT și șase premii MOBO.

„Love Me More” este începutul a ceea ce va fi încă un capitol remarcabil pentru Sam.

 

Stream / Download

 

 

Alex Parker si Milan Gavris lanseaza single-ul „Insecure” 

Streaming Link: https://listen.lnk.to/InsecurePR

Alex Parker, DJ-ul și producătorul român de top, face echipă cu artista, Milan Gavris, pentru „Insecure”, o melodie pop rock alternativă, cu un vibe pozitiv.

„Insecure” este a doua sa piesă de pe următorul EP, care va fi lansat în această vară și vine după succesul piesei „All This Love”, intrarea sa la Eurovision Song Contest România din acest an.

Piesa „Insecure” este compusă de catre Alex Parker, alaturi de Holy Moly, iar videoclipul piesei a fost filmat în Lisabona, Portugalia.

Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat peste o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj.
Parker a început să ia lecții de pian la 6 ani și, la 13 ani, a început să cânte prin cârciumile din București. Până în acel moment, a fost autodidact, dar a început să studieze teoria muzicală și să urmeze cursuri de canto la vârsta de 14 ani. A câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, single-ul „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga. „Tropical Sun” a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a participat la Selecția Națională a Eurovision Song Contest 2022, cu single-ul „All This Love”.

 

 

 

 

Link YouTube

 

AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa “The Carnival”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheCarnivalPR

AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa “The Carnival”. După hit-ul său internațional din 2019, „Diva”, cu Swae Lee și Tove Lo (+42 de milioane de streamuri în întreaga lume), Alexis Duvivier, alias AAZAR, tocmai a încheiat un turneu în Asia și Europa, permițându-i să-și consolideze o bază de fani pe tot globul, cu peste 400 de spectacole în toată lumea.

În Franța, a câștigat premiul NRJ DJ Music pentru „Revelația anului” împotriva unor artiști precum Fisher, Gaullin și The Prince Karma, Marshmello, The Chainsmoker și chiar Robin Schulz.
DJ-ul/producătorul, cel mai recent star al scenei electronice franceze, este susținut de Tiestö, Kungs, Skrillex și DJ Snake. AAZAR a devenit una dintre noile voci ale celei mai trendy sfere electro-urbane a momentului, ducându-l pe scena Global Citizen de la Paris în 2021.

Astăzi, AAZAR dezvăluie cel mai recent single al său „The Carnival”, o colaborare formată din French Montana, Mariah Angeliq, Zaac și Dany Synthé. Fanii mai experimentați vor recunoaște eșantionul însorit și optimist din „La Vida Es Un Carnaval” a Celiei Cruz, poreclit La Reina de la Salsa.

AAZAR aduce un omagiu acestui clasic latino-american cu un mesaj pozitiv, cu atât mai necesar în prezent: „nu e nevoie să plângi, viața este un carnaval și e mai frumos să trăiești cântând”.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Justin Bieber a lansat piesa “Honest” în colaborare cu Don Toliver

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HonestPR

Superstarul global, Justin Bieber i-a surprins pe fani săptămâna aceasta cu teaser-ul său vesel „I Feel Funny”, regizat de fondatorul Lyrical Lemonade, Cole Bennett. Astăzi, Justin și Cole servesc evenimentul principal cu videoclipul „Honest”, noul single de la Bieber cu Don Toliver.

Videoclipul îi găsește pe Bieber și Toliver pe pistă, în timp ce aleargă prin pădurile acoperite de zăpadă cu snow-mobilele și scapă de problemele de pe pârtie. „Honest” marchează primul single oficial al lui Justin de la „Ghost” – ultimul imn al albumului multiplatină, nominalizat la Grammy, Justice. Proiectul a ajuns pe locul 1 la radio-ul pop, făcând istorie în topuri cu cele mai multe hit-uri pe locul 1 ale unui artist solo masculine din istoria radio-ului SUA.

„Stay” cu Kid Laroi, cel de-al optulea single din carieră al lui Justin Hot 100 #1, l-a făcut cel mai tânăr artist solo care a ajuns vreodată la 100 de hituri în top. „Peaches”, succesul său certificat cu triplu platină, l-a făcut pe Justin primul artist solo masculin care a debutat pe locul 1 atât în ​​topul albumelor Billboard 200, cât și în topul single-urilor Billboard Hot 100 simultan.

Cel de-al optulea album pe locul 1 al lui Justin Bieber, Justice, a vândut peste opt milioane de copii la nivel global, a acumulat peste 12 miliarde de stream-uri globale și a fost nominalizat la opt premii Grammy, inclusiv Albumul Anului. Cu 100 de miliarde de stream-uri în carieră și peste 75 de milioane de albume vândute la nivel global, Justin este unul dintre cei mai mari artiști din lume. Bieber este artistul numărul 1 pe YouTube, cu peste 68 de milioane de abonați în întreaga lume și este artistul numărul 1 pe Spotify la nivel global, cu 79 de milioane de ascultători lunari.

Justin – care este nominalizat în prezent la treisprezece Billboard Music Awards – și-a uimit fanii în fiecare noapte în etapa de deschidere a turneului său Justice World Tour 2022, cel mai mare și mai ambițios turneu din cariera sa. De-a lungul timpului, Justin și-a menținut angajamentul să-și folosească platforma pentru binele social, aducând inițiativa sa „Justice In Action” fanilor din toată țara, sporind conștientizarea cu privire la aspecte importante precum reforma justiției penale, acțiunea climatică, înregistrarea alegătorilor și multe altele.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Internet Money colaborează cu Yeat pentru “No Handoutz”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/NoHandoutzPR

Internet Money colaborează cu Yeat pentru “No Handoutz”. Produsa de Rio Leyva, Yeat & Taz Taylor, noua piesă combină sintetizatoare zgomotoase, 808-uri distorsionate și, bineînțeles, clopote. Manipulându-și vocea pentru a se potrivi cu instrumentalul, Yeat dezlănțuie un val de fluxuri energetice, condamnându-i cu insistență pe cei care încearcă să-i copieze stilul pentru a ajunge la vârf. O uniune simbiotică între titanii SoundCloud adeseori imitați, combinația dintre Yeat și Internet Money reprezintă un nou hit.

Electrizantul „No Handoutz” este cea mai recentă lansare de la Internet Money, care a demonstrat că pot face magie cu toate vedetele din lumea rap. „No Handoutz” urmează „Options” ft. 24kGoldn, o colaborare puternică, condusă de chitară pop-punk. Ei au început anul cu „Flossin”, un banger cu NBA YoungBoy. Debutând pe locul 72 în Billboard Hot 100 la lansarea sa în februarie, piesa strălucitoare a strâns peste 18 milioane de stream-uri numai pe Spotify. „Options”, „Flossin’” și „No Handoutz” continuă misiunea Internet Money de a-și crește imperiul în 2022. Noile single-uri, împreună cu ascensiunea artiștilor afiliați IM precum Dro Kenji, Rotken și Rich Amiri pregătesc un an important pentru grup.

După ce o jumătate de deceniu a dominat lumea rap din culise, Internet Money a făcut zgomot ca artist principal cu „Lemonade”, unul dintre cele mai mari hit-uri rap din ultimii ani. Piesa a strâns peste 1 miliard de stream-uri în întreaga lume, a ajuns pe locul 6 în Billboard Hot 100, a obținut certificarea triplu-PLATINUM de la RIAA, a fost nominalizat la American Music Awards și a fost interpretat la The Tonight Show With Jimmy Fallon. Internet Money a câștigat peste 40 de plăcuțe RIAA pentru melodiile pe care le-a produs în 2021, inclusiv hit-uri pentru Juice Wrld, Polo G și The Kid Laroi. Pe lângă noul perete plin de plăcuțe, producătorii de la IM Nick Mira și DT au câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru munca lor la MONTERO de la Lil Nas X. Internet Money a găsit succesul ca artist principal din nou în 2021 cu „His & Hers” o colaborare strălucitoare cu Don Toliver, Gunna și Lil Uzi Vert, care a primit recunoașterea de la Complex, care a numit-o a 26-a cea mai bună melodie din 2021.

După doi ani în care au pregătit hituri și au construit cu un studio nou-nouț în Santa Monica, CA, Internet Money este gata să arate lumii cât de mult au crescut. Cu colaborări pe parcurs, care variază de la cele mai mari vedete din rap până la cele mai notabile nume în ascensiune și artiști super-talentați la Internet Money Records.

Internet Money este un grup de producatori fondat in 2015 de Taz Taylor. Grupul a acumulat 3 nominalizari Grammy, 58 discuri de platina, 33 de aur, si 14 hit-uri pe primul loc in Billboard. Internet Money este in spatele multor hit-uri din ultimii ani, precum: Juice WRLD – „Lucid Dreams”, Trevor Daniel – „Falling”, Lil Tecca – „Ransom”, XXXTentacion – „Fuck Love” ft. Trippie Redd si multe altele.

In 2020, grupul a lansat albumul, “B4 The Storm”, ce contine versuri de la NAV, Don Toliver, Gunna, Juice WRLD, Trippie Redd, Lil Skies, Lil Mosey, iann dior, Roddy Ricch, Swae Lee, Future, The Kid LAROI, Lil Tecca, A Boogie wit da Hoodie, Kevin Gate, 24kGoldn, TyFontaine, Young Nudy, Lil Keed, TheHxliday, lilspirit si Cochise. Albumul a debutat pe locul 10 in Billboard Hot 200. In 2021, Internet Money a lansat piesele “JETSKI” si “His & Hers”, dar in tot acest timp lucrand pentru albumele mai multor artisti precum: Lil Yachty, Lil Skies si Fetty Wap.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Lil Baby a lansat piesa “Frozen”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FrozenPR

Lil Baby a lansat piesa “Frozen”. Suntem aproape la jumătatea anului 2022 și Lil Baby a avut un an destul de lung. Rapper-ul a dominat jocul în ultimii ani și nu pare că are vreun plan să încetinească. Acesta a avut două weekend-uri de succes la Coachella și recent a fost anunțat că Baby și Chris Brown plănuiesc să plece în turneul One of Them Ones în lunile iulie și august.

Au apărut mai multe lansări noi din tabăra lui Lil Baby și vineri (29 aprilie), acesta a revenit cu un altul: „Frozen”. Dacă acesta vă sună familiar, piesa a aparut pe internet în jurul Crăciunului de anul trecut, iar fanii se așteptau ca Baby să renunțe la lansarea oficială.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Rammstein a lansat albumul “Zeit”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ZeitAlbumPR

Rammstein a lansat albumul “Zeit”.  Cel de-al optulea album de studio a ajuns la aproape trei ani de la ultimul proiect, materialul discografic fără titlu al lui Rammstein din 2019, care a ajuns direct în topul celor 14 topuri internaționale, inclusiv în top 10 din SUA, în urma celei mai lungi pauze dintre albumele din cariera lor până în prezent.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat la nenumărate turnee spectaculoase și inovatoare. Când turneul trupei sold out a fost amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese ale lui Zeit. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez Olsen Involtini. „Zeit” a fost înregistrat la studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța.

Bryan Adams, muzicianul și fotograful canadian, a fotografiat Rammstein pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene din Parcul Aerodinamic al orașului.

„Zeit” va fi susținut de revenirea legendarei experiențe live Rammstein, sub forma unor turnee extinse pe stadioane din Europa și America de Nord.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeavenPR

Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”. Pe lângă împărtășirea baladei triumfătoare și atemporale, Calum a anunțat că foarte așteptatul său album “Bridges” va sosi pe 17 iunie. La scurt timp după lansarea albumului, artistul din Regatul Unit va porni într-un turneu în America de Nord.

Al patrulea single lansat de pe Bridges, „Heaven”, dezvăluie încă o dată darul lui Calum de a găsi modalități neașteptate de a exprima emoțiile universale. „Ca și compozitori, căutăm mereu noi moduri de a spune „Mi-e dor de tine” sau „Te iubesc” sau „Te vreau înapoi”, spune Calum, care a scris „Heaven” împreună cu Hayley Warner, care a scris cântece pentru artiști precum Katy Perry și Tori Kelly. „Conceptul de „Rai” este iubirea dintre doi oameni, care este atât de puternică încât este cu mult superioară oricărei alte forme de paradis”.

Produs de Fraser T. Smith, „Heaven” se desfășoară într-un aranjament dinamic combinat de un pian plin de suflet și bătăi de tobe care se balansează elegant – un fundal glorios pentru interpretarea vocală magistrală a lui Calum. „Mi s-a părut important să-mi forțez cu adevărat gama vocală pe o melodie ca aceasta, așa că, la primul refren, sunt deja sus,” spune el. „Dar dacă vorbești despre ceva atât de pasional, ar trebui să fie livrat într-un mod foarte pasional.” Împreună cu versuri care oferă o anumită înțelepciune poetică, rezultatul este un tribut uluitor pentru a trăi momentul.

“Only Human” din 2018 a fost un proiect larg apreciat care a ajuns pe locul 1 în topul albumelor iTunes în 21 de țări de pe glob, cu peste 3,6 milioane de albume vândute și cu peste. 7,5 miliarde de stream-uri combinate. “Bridges” va include și single-urile lansate anterior „If You Ever Change Your Mind” (o piesă dulce-amăruie, dar puternică, produsă de Greg Kurstin, un câștigător de opt ori al premiilor GRAMMY® cunoscut pentru munca sa cu Paul McCartney, Elton John și Adele), „Rise” (o piesă în plină ascensiune al cărei videoclip prezintă o interpretare captivantă a actorului britanic Georgia Hirst) și „Biblical”.

Odată cu sosirea albumului său de debut din 2018, “Only Human”, cântărețul/compozitorul din Marea Britanie Calum Scott a atins locul 1 în topul albumelor iTunes în peste 20 de țări din întreaga lume, strângând peste 7,5 miliarde de stream-uri globale. Proiectul este certificat cu discul de platină sau aur în 21 de țări, “Only Human” include hit-ul „You Are The Reason”, o piesă care a ajuns în top 25 în topul Spotify US Viral 50 și a ajuns în top 10 în topurile iTunes din 38 de țări. Albumul conține, de asemenea, piesa „Dancing On My Own” care a câștigat o nominalizare la Brit Award la categoria Cel mai bun single britanic. Prima sa melodie de pe “Bridges”, „Biblical”, a marcat o evoluție captivantă a talentului său artistic, infuzând și mai multă emoție brută în sunetul său plin de suflet și atemporal. Cu titlul său referindu-se la „o dragoste de proporții biblice care transcende în toată lumea și în orice”, potrivit lui Calum. Lansată în octombrie 2021, „Rise” aduce vocea caldă, dar puternică a lui Calum, la un sunet maiestuos creat cu ajutorul producătorilor Gabe Simon (Maroon 5, Rag’n’Bone Man) și Jon Maguire (James Bay, Liam Payne, Rita Ora). În ultimii ani, melodiile sale au apărut în nenumărate emisiuni TV (inclusiv „American Idol”, „The Voice”, „So You Think You Can Dance”, „Grey’s Anatomy” și multe altele), în timp ce Calum a cântat la spectacole precum „Late Night with Seth Meyers”, „Ellen”, „Good Morning America”, „Live with Kelly and Ryan”, „Dancing With The Stars”, „The TODAY Show” și „The Late Late Show with James” Corden”, printre altele. În plus, a strâns aprecieri de la reviste importante, inclusiv Billboard, The Huffington Post și Ones to Watch.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Neneh Cherry face echipă cu Sia pentru “Manchild” și anunță albumul “The Versions”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ManchildPR

Neneh Cherry face echipă cu Sia pentru “Manchild” și anunță albumul “The Versions”. Noul proiect va conține colaborări cu SIA, ROBYN, ANOHNI, GREENTEA PENG, KELSEY LU, SUDAN ARCHIVES, TYSON și multi alții.

The Versions este un album cu 10 piese care prezintă reinterpretări ale lui Neneh Cherry de la artiști care au o legătură personală cu artista și muzica ei. Sia își exprimă dragostea pentru Neneh și familia ei spunând: „Neneh a fost artista mea preferată când a intrat în scenă. Am visat că într-o zi ne vom întâlni. Când mă luptam cu sănătatea mea mintală când aveam 20 de ani, am ajuns cumva în casa lor să fiu îngrijită de parcă aș fi fost unul dintre copiii lor. L-am sunat pe soțul ei în timpul unei tentative de sinucidere, care mă îndruma ca un producător muzical incredibil și mi-au oferit toată dragostea la care aș fi putut visa. Le sunt foarte recunoscătoare.

Printre alți artiști implicați se numără o prietenă de lungă durată, una dintre cele mai apreciate genii muzicale ale muzicii pop și o femeie din spatele unora dintre cele mai memorabile melodii din ultimul deceniu, Robyn, care a făcut echipă cu Mapei pentru a reimagina piesa „Buffalo Stance. ANOHNI își folosește vocea bântuitoare pentru „Woman”, oferind un remake captivant al piesei pline de putere, iar nomadul din sudul Londrei Greentea Peng transformă „Buddy X” într-o piesă extraordinară. Cântăreața-compozitoare și poeta Jamila Woods adaugă emoție pe „Kootchi”, fiind ajutată de artistul și violonistul Sudan Archives reconstruind complet „Heart” într-o operă rară și delicată. Seinabo Sey adaugă suflet scandinav la „Kisses On The Wind”, vocea eterică a lui Kelsey Lu în versiunea ei a „Manchild” transformă piesa în ceva nemaivăzut, fiica lui Neneh, TYSON, aducând propria ei atitudine senzuală la „Sassy”, înainte ca Honey Dijon să încheie lucrurile și ducând lucrurile pe ringul de dans cu remixul pentru „Buddy X”.

Neneh Cherry a continuat să definească și să redefinească cultura, stilul și muzica, lansând cinci albume, inclusiv Broken Politics din 2018, produs de Four Tet, care a fost aclamat de critici precum The Guardian, Rolling Stone, The Times, Q și Pitchfork. În 2020, ea și-a reeditat radical albumul de debut pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare și a primit recent premiul onorific Icon la NME Awards 2022.

Tracklisting:
Buffalo Stance (Robyn feat. Mapei)
Manchild (feat. Sia)
Woman (feat. ANOHNI)
Buddy X (feat. Greentea Peng)
Kootchi (feat. Jamila Woods)
Sassy (feat. TYSON)
Heart (feat. Sudan Archives)
Kisses On The Wind (feat. Seinabo Sey)
Manchild (feat. Kelsey Lu)
Buddy X (Honey Dijon Remix)

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Boslen a lansat piesa “FALLEN STAR”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/FALLENSTARPR

Boslen a lansat piesa “FALLEN STAR”. Noua melodie este produsă de Y2K și este al doilea cântec de pe noul proiect “GONZO”. Povestirea emoționantă a lui Boslen este evidențiată de sintetizatoarele în creștere ale lui Y2K (Doja Cat, Iann Dior, Tove Lo).

“Found myself just looking for the stars”, cântă Boslen pe refrenul melancolic, înainte de versurile ascuțite și perspicace. “Self-doubt, on my own now / Single mother paying bills, how? Built her own house”, cântă el într-o cadență hipnotică, pictând un portret emoționant al rădăcinilor sale peste peisajul sonor neclar al lui Y2K.

Boslen prezintă maleabilitatea neobișnuită a vocii sale, în timp ce se armonizează cu 808-urile, reflectând în același timp asupra riscurilor pe care și le-a asumat pentru a face muzică. „FALLEN STAR” este povestea lui de origine. “This is the day that I’ll feed my soul”, cântă el. “This is the day when the light must grow”.

„FALLEN STAR” creează anticipare pentru “GONZO”. Boslen și-a dovedit deja abilitățile de a crea un proiect prin “DUSK to DAWN” din 2021, care a acumulat peste 25 de milioane de stream-uri. Revista Atwood l-a numit „genul de înregistrare care trebuie simțit în întregime pentru a fi înțeles în esență”. Flaunt a spus că muzica lui „este ademenitoare”. HotNewHipHop a lăudat lirismul lui Boslen, declarând că el își expune „abilitățile unice de povestire cu piese introspective și imaginative”, în timp ce îl numește unul dintre „Artiștii de urmărit în 2022”.

Boslen este un pionier înnăscut. Artistul în vârstă de 23 de ani locuiește în Vancouver, iar oamenii orașului sunt cheia modului în care se înțelege pe sine și arta lui. Un tărâm al contrastelor – vârfuri înzăpezite și apă caldă, natură frumoasă și străzi aglomerate – este casa perfectă pentru un artist care împacă diferite energii, împletind stiluri și sunete care nu se conectează intuitiv. “DUSK to DAWN”, debutul său la Capitol Records, promovează această abordare aventuroasă, amestecând piese trap, pop, punk și rock și, de asemenea, este direct inspirat de orașul său Vancouver. Acest lucru îl face să fie diferit, să atingă măreția atunci când nimeni nu se așteaptă să o facă. Boslen a apărut pentru prima dată ca artist în 2018, când a abandonat școala, s-a mutat în North Vancouver și a lansat mixtape-urile “Motionless” și “Motionless II”. În 2019, melodiile energice și confruntatoare „Eye for an Eye” și „Hidden Nights”, au strâns milioane de stream-uri și au fost punctul de plecare pentru artist. În 2019, a lansat EP-ul “Black Lotus”, dar chiar și cu atât de multe melodii în lume, “DUSK to DAWN” se simte ca un pas înainte, plin de experimente vocale. Muzica se potrivește în sfârșit cu emoțiile tumultoase pe care le-a surprins în versurile sale tot timpul. Poate că nu reușește să atragă fiecare ascultător din Vancouver, dar folosește contrastele orașului ca fundal pentru a provoca pe toți să gândească dincolo de ei înșiși – să viseze.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Holly Humberstone a lansat melodia “Sleep Tight”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SleepTightPR

Holly Humberstone a lansat melodia “Sleep Tight”. Noua piesă este scrisă împreună cu Matty Healy de la 1975 și Rob Milton. În prezent, Holly se află în turneu împreună cu Olivia Rodrigo.
„Este ciudat să încerci să navighezi prin sentimentele de atașament pentru un prieten, deoarece acestea sunt adesea sentimente pe care le-am fi suprimat de ceva vreme. Când plutesc la suprafață, trebuie să cântărești riscurile de a te răni și de a le pierde. „Sleep Tight” este despre incertitudinea prieteniilor care evoluează în ceva mai mult. Prima vară din izolare a fost destul de nebună pentru prietenii mei și pentru mine, pentru că în sfârșit ne-am recâștigat libertatea și ne-am comportat de parcă nu aveam nimic de pierdut. Această melodie m-a întors la acea perioadă în simțeam că tot ceea ce faceam nu avea consecințe” – Holly Humberstone

Vara trecută, BRITs Rising Star, câștigătoarea premiului NME și nominalizata Ivor Novello, Holly Humberstone, a început să se îndragostească de un prieten și nu a știut cum să treacă peste riscul de a-l pierde. „Sleep Tight”, noul single al lui Holly lansat astăzi, s-a născut din aceste emoții în timpul unei sesiuni cu colaboratorul de lungă durată Rob Milton și Matty Healy de la 1975. „Sleep Tight” este cea de-a doua colaborare a cântăreței cu Matty, după „Please Don’t Leave Just Yet”.
Holly a cântat pentru prima dată live la Coachella weekend-ul trecut, câștigând fanii din SUA. Aceasta s-a alăturat acum colegei câștigătoare a premiului BRIT și artistă câștigătoare a premiului Grammy, Olivia Rodrigo, în turneul ei din SUA. Câștigând prestigiosul BRITs Rising Star la începutul acestui an, Holly a susținut o interpretare captivantă a baladei dureroase „London Is Lonely” în direct la spectacolul de premiere. Tocmai ce a fost nominalizată pentru cel mai bun cântec din punct de vedere muzical și liric la Ivor Novello’s din acest an pentru „Haunted House”, alături de Adele, Ed Sheeran și Dave. Holly este o compozitoare și artistă ale cărei versuri și melodii transformă experiența dureroasă în bucurie colectivă. Artista va avea apariții la Live At Leeds, Primavera, Best Kept Secret, Splendor in the Grass și Glastonbury Festival.

După ce și-a lansat cel de-al doilea EP, „The Walls Are Way Too Thin”, în care artista cântă despre a fi pierdut și a pune la îndoială locul în care îți este locul, anul trecut, Holly a devenit următorul mare talent din Marea Britanie, acumulând peste 260 de milioane de stream-uri globale. Este povestirea sinceră din inima lui Holly care a captat inimile și mințile fanilor la nivel global, cu versuri care sunt specifice vieții ei, de la luptele surorilor ei cu sănătatea mintală până la creșterea separată de prietenii ei. EP-ul include „Scarlett”, „favorita” lui Holly, “The Walls Are Way Too Thin”, „Haunted House” și „Friendly Fire”.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

The Wanted a lansat piesa “Gold Forever”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GoldForeverForTomPR

The Wanted a lansat piesa Gold Forever. Acest lucru s-a născut inițial dintr-o cerere a familiei lui Tom de reda Gold Forever la memorialul său. The Wanted a decis să creeze o versiune mai potrivită și a fost produsă varianta Gold Forever (pentru Tom).

Piesa a fost redată la memorial, iar trupa a postat-o în aceeași noapte, astfel încât fanii să o poată auzi. Reacția lor a fost atât de caldă și de pozitivă, încât la cererea fanilor, Gold Forever (pentru Tom) este acum pus la dispoziție pentru descărcare și păstrare în memoria lui.

The Wanted, Island Records, scriitorii și producătorii vor dona toate veniturile nete* către The Brain Tumor Charity, o organizație caritabilă din Marea Britanie dedicată finanțării cercetării, sensibilizării și furnizării de sprijin și informații persoanelor cu tumori cerebrale.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Cuco a lansat single-ul “Caution” și a anunțat albumul “Fantasy Giveaway”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CucoCautionPR

Cuco a lansat single-ul “Caution” și a anunțat albumul “Fantasy Giveaway”. Noua piesă vine cu imagini animate create de Grin Machine. Proiectul cu 12 piese deschide un nou capitol pentru Cuco și include colaborări cu Kacey Musgraves și Adriel Favela.

Cuco vorbește despre semnificația din spatele single-ului, „Caution este o melodie care vorbește despre trecerea prin diferite probleme de sănătate mintală și despre faptul că nu vrei să bombardezi oamenii din jurul tău cu problemele tale, așa că le ții doar pentru tine, dar, uneori, punând toată acea greutate asupra ta are ca rezultat un sentiment de scăpare de sub control atunci când totul explodează.”

Odată cu anunțul „Fantasy Gateway”, Cuco își împărtășește viitoarele date pentru turneul din vara anului 2022. După spectacole la Primavera în Spania și la Festivalul Viva în Los Angeles din luna iunie, Cuco își va începe turneul principal din America de Nord, începând cu Phoenix pe 14 august, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie.

Albumul lui Cuco și anunțul turneului urmează single-ul său în colaborare cu boy pablo, „La Novela”, lansat la începutul acestui an, împreună cu single-urile din 2021 „Under the Sun”, care au sosit cu o performanță la Late Night with Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”.
De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, Wannabewithu din 2016 și EP-ul Chiquito din 2018 au amestecat piese atrăgătoare în engleză și spaniolă. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii ascultări, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor.

După lansarea formidabilului și unic Para Mí din 2019, creșterea și dezvoltarea exponențială a lui Cuco ca artist au devenit incontestabile. Prin Fantasy Gateway, Cuco împinge limitele sunetului său, prezentând un nou capitol al carierei sale în care creșterea și capacitatea sa de a-și asuma riscuri.

“Fantasy Giveaway” Tracklist
1. Heaven Is Lucid Dreaming
2. Caution
3. Aura
4. Paraphonic
5. Artificial Intelligence
6. Fin Del Mundo (feat. Bratty)
7. Time Machine
8. When the Day Comes To An End
9. Sitting In The Corner (feat. Kacey Musgraves and Adriel Favela)
10. Foolish
11. Sweet Dissociation
12. Decir Adios (feat. DannyLux)

 

Stream/Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.