Leony a reușit de-a lungul timpului să cucerească publicul de peste tot din lume prin intermediul pieselor sale, iar succesul său a atras atenția duoului de DJi și producători Sigma, care a lansat, vineri, 29 aprilie, primul remix oficial al piesei „Remedy”.

Cei doi artiști din Londra, Joe Lenzie și Cam Edwards, au combinat versurile pline de semnificație ale lui Leony cu ritmurile specifice de drum’n’bass, ceea ce conferă piesei „Remedy” un vibe nou.


Leony a lansat piesa „Remedy”, inspirată din curentul anilor ’80, în 14 ianuarie 2022, iar de atunci aceasta s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri, printre care amintim, doar în România, Kiss FM, PRO FM, București FM și Impuls. Pe Spotify, piesa are aproximativ 20.000.000 de streamuri, iar pe YouTube are peste 2.300.000 de accesări.

„Remedy” a intrat în Top Airplay Charts în șase țări, respectiv Germania, Franța, Elveția, Italia, Austria și România. În Germania, „Remedy” s-a menținut pe cea de-a doua poziție în Airplay Charts timp de trei săptămâni consecutive, depășind 20.000 de difuzări pe radio.

Leony este, în prezent, una dintre cele mai cunoscute artiste din Germania. Piesa „Faded Love”, cu peste 75.000.000 de streamuri, a stat pentru mai mult de 30 de săptămâni în topurile din Germania, fiind timp de opt săptămâni pe prima poziție în Airplay Charts.

Pe lângă succesul de care se bucură artistă, Leony a compus piese pentru cântăreți din SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia, Norvegia și Germania.

Sigma este un duo format din Cam Edwards și Joe Lenzie, care sunt prezenți, atât individual, cât și împreună, pe cele mai importante scene hip-hop și drum’n’bass din Marea Britanie. În prezent, aceștia sunt unii dintre producătorii de muzică pop de top. Piesa lor, „Nobody to Love”, cu un sound care nu poate fi confundat, are peste 274.000.000 de accesări pe YouTube.

De-a lungul timpului, cei doi producători au lucrat cu nume sonore din industria muzicală, de la Paloma Faith la The Chainsmokers și de la Quavo la Take That, iar acum cu Leony.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.