O lună rămasă până la sezonul estival, iar Sasha Lopez și AMI deja ne dau hitul verii. Cei doi artiști lansează joi, 28 aprilie, „Butterfly Dance”, o poveste fierbinte, pe ritmuri dance.

 

Pe lângă faptul că se potrivesc foarte bine din punct de vedere muzical, pe Sasha și AMI îi leagă o foarte bună prietenie, după cum declară artista:

 

„Ce-i mai frumos decât să faci muzică și să te bucuri de ea, alături de prieteni! Serj (Sasha Lopez) și cu mine suntem buni prieteni și a venit timpul să celebrăm acest lucru printr-o piesă. «Butterfly Dance» o să fie dansat peste tot vara asta”.

 

Sasha Lopez: „Totul a început la o petrecere”

 

La rândul său, foarte încântat de colaborarea cu AMI, Sasha Lopez a declarat că totul a început la o petrecere, în urma unei discuții. De la câteva cuvinte până la un adevărat hit a fost doar un pas.

 

„Totul a început la o petrecere. AMI mi-a zis că i-a plăcut mult să cânte piesa «Smoke Me» la «Te cunosc de undeva» și că i-ar plăcea o piesă cu vioară, deoarece știe să cânte la ea și o încântă ideea să facem ceva frumos. Zis și făcut!”, a declarat și Sasha Lopez.

 

Sasha Lopez este un producător muzical cunoscut internațional pentru mega hit-ul All My People”, care a fost ascultat în toată lumea. Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta.

 

De asemenea, colaborarea din 2020 cu Misha Miller, „Smoke Me”, s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia, generând peste un milion de views și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

 

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care, s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights”, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica” sau  „Somnu nu ma ia”.

 

Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani. Cele mai noi single-uri AMI, „Enigma” feat Tata Vlad și „Fluturi”, au strâns milioane de vizualizări pe internet și au ajuns în topul clasamentelor muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.