În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, aceștia sunt pregătiți să își pună la contribuție spontaneitatea, agilitatea amintii și cunoștințele de vocabular.

Dan Negru mărturisește, în debutul ediției din această seară, că în cei 25 de ani de carieră în televiziune, este pentru prima dată când moderează o emisiune fără public spectator. Vedeta Kanal D își motivează răspunsul, afirmând că specificul acestui tip de format TV nu ar permite, din motive evidente, ca alături de concurenți să fie și susținători în public.

„Este prima dată în viața mea, în cei 25 de ani de TV, când prezint o emisiune fără public. Și explicația este extraordinară; s-a încercat formatul acesta de televiziune în diferite țări, cu public, și niciunde, în nicio țară, publicul nu s-a abținut să nu șoptească. Acesta este motivul pentru care emisiunea <Jocul cuvintelor cu Dan Negru>  este fără public”, motivează prezentatorul celui mai ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap celor cinci concurenți din această ediție,  cum se vor descurca aceștia sub presiunea timpului și cineva va câștiga puteți afla urmărind „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”  în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.