ALVARO SOLER x Topic au lansat melodia „SOLO PARA TI”

Stream: https://umusic.lnk.to/SoloParaTiPR

ALVARO SOLER scrie cântece de dragoste unice, dulci-amare, care luminează chiar și un ultim rămas bun cu o privire plină de speranță. Acum intră pe un nou teritoriu muzical lansând noul său single SOLO PARA TI, o fuziune a semnăturii lui ALVARO, pop profund simțit și pasionat cu EDM aerisit și casual, marca Topic.

„Cântecul este despre perioada de după o despărțire – când totul doare, dar în același timp știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității. asta ne leagă pe toți pentru că aproape toată lumea a experimentat-o”, a declarat Alvaro Soler.

Nominalizat la BRIT și Billboard Awards de anul acesta și premiat cu trofeul Los40, TOPIC are show-uri pe cele mai mari scene din întreaga lume. Hitul său din 2019, „Breaking Me”, care a adunat peste 1,9 miliarde de streamuri combinate, a fost pe locul 1 în topurile dance din SUA și a obținut numeroase certificari cu Discul de aur, platină și diamant în 28 de țări.

„Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile în timpul sesiunilor intensive de echipă”, a declarat Topic.

ALVARO SOLER descrie cooperarea ca fiind deosebit de organică: „Îl cunosc pe Topic de multă vreme și am fost extrem de bucuros să-i văd progresul și succesul la nivel mondial. Pentru mine este unul dintre cei mai minunati DJ din ultimii ani și că fac o piesă cu el a fost o experiență atât de tare. Sunt super mulțumit de rezultat și foarte mândru de cântec – bineînțeles că intru într-o lume nouă cu SOLO PARA TI pentru că nu aveam nimic de-a face cu EDM înainte, dar caut nerăbdător să surprind oamenii cu ea”.

Videoclipul care însoțește, ii surprinde pe cei doi artisti carismatici dintr-un unghi complet neașteptat.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=5D_A4IBWSv4

După peste 150 de premii de aur și platină la nivel mondial și un total de 5,3 miliarde de stream-uri, ALVARO SOLER și-a asigurat cea mai mare intrare în topul carierei cu actualul său album, MAGIA, în 2021. Este membru al juriului la emisiunea de succes TV „The Voice Kids”. Cu „SOLO PARA TI („Numai pentru tine”), ALVARO SOLER întoarce lumina reflectoarelor către pasiunea sa principală, prezentând colaborarea perfectă și un imn irezistibil de club.

 

Florence + The Machine a lansat melodia „Free” 

Stream: https://florence.lnk.to/Free

Florence + The Machine a lansat melodia „Free”, cel mai recent single extras de pe urmatorul album de studio al lui Florence + the Machines, „Dance Fever”.
Florence a determinat viziunea proiectului, iar directorul de creație Autumn de Wilde și coregraful Ryan Heffington au adăugat ideile lor magice tuturor imaginilor de până acum, aducând talentul lor unic și de înalt calibru fiecărei melodii. Videoclipul piesei este unul special, deoarece îl înrolează pe eroul britanic de film și dramă, Bill Nighy, care apare în rolul anxietății lui Florence.

Cu „Free”, Florence își îmbrățișează dragostea pentru electronicele lo-fi, cântând atât eminamente despre auto-analiză, cât și cunoaștere, dar în același timp sărbătorind triumfător bucuriile eliberării în lumea de după pandemie.
Cluburile, dansul de la festivaluri și, în cele din urmă, muzica au fost cele care îi lipseau cel mai mult lui Florence în timpul lockdown-ului. Speranțele și visele revederii cu cei dragi și dansul cu străinii au contribuit la menținerea dinamică a „Dance Fever”. Acel extaz, proximitate, euforie față de posibilitățile de mișcare au servit ca o reamintire a concertelor și a dansului în cluburi. La urma urmei, muzica este forma de artă unică care are puterea de a te ajuta să te pierzi și să te eliberezi de anxietăți, chiar dacă pentru o clipă.
„Dance Fever” este un album care o înfățișează pe Florence în apogeul puterilor ei, intrând într-o autocunoaștere pe deplin realizată, jucându-se cu idei de identitate, masculin și feminin, sărbătorind și pășind pe deplin la locul ei.

Produs de Florence Welch, Jack Antonoff și Dave Bayley, „Dance Fever” este albumul care aduce înapoi tot ce este mai bun de la Florence, fiind realizat pentru spectacole live. După ce seria de 3 nopți de spectacole intime din Marea Britanie s-a vândut în 1 minut de la vânzare, Florence + the Machine și-a anunțat turneul „Dance Fever” pentru noiembrie, care include mai multe spectacole, inclusiv două nopți la The O2 din Londra.

 

Sigrid & Bring Me The Horizon lanseaza piesa „Bad Life” 

Stream: https://umusic.lnk.to/BadLifePR

Sigrid face echipă cu Bring Me The Horizon pentru piesa „Bad Life” și anunță că noul album, „How To Let Go”, va fi lansat pe 6 mai.
„Sunt atât de încântată că piesa „Bad Life” este realizata împreună cu Bring Me The Horizon! Suntem cu adevărat mândri de acest lucru. Suntem fanii unul altuia de ceva vreme și suntem atât de fericiți că am putut colabora la acest cantec. Și filmarea videoclipului a fost o experiență uimitoare și nebună în sine”, a spus Sigrid despre noua piesă.

„Eu și Jordan am scris această melodie în lockdown, fiind la distanță. Ne-a plăcut mesajul, dar nu se potrivea cu proiectul pe care îl creăm în prezent. Când am aflat că Sigrid era fan, am simțit că se potrivește perfect pentru ea, deși inițial am fost reticent, deoarece am simțit că este o piesă atât de specială. Apoi, Sigrid a întrebat dacă aș face duet cu ea pe melodie și asta ne-a făcut să batem palma”, a declarat Oli Sykes.

La festivalurile din Reading și Leeds de anul trecut, s-a materializat una dintre cele mai impresionante melodii ale lui Sigrid de pe cel de-al doilea album al ei. După o întâlnire întâmplătoare cu trupa rock britanică Bring Me The Horizon în culise, și-au dat seama că amândoi sunt fani ai muzicii celuilalt. Acest lucru i-a determinat pe vocalistul Oli Sykes și pe Jordan Fish să trimită un demo, toți au ajuns în studio pentru a înregistra versurile și s-a născut balada rock plină de emoție „Bad Life”.

„Piesa vorbește despre momentul când viața este grea și se poate simți că nu vei înceta niciodată să te simți trist”, spune Sigrid. Îmbinând refrenul senzației pop norvegiene și cu capacitatea lui Bring Me The Horizon de a capta emoții intense, cântecul este o alegorie puternică pentru lupta zilnic pentru sănătatea mintală.

Videoclipul, regizat de Raja Verdi (Holly Humberstone, Celeste) atrage spectatorii într-o furtună de emoții, prezentându-i pe ambii interpreți trecând puternic prin frământările interioare: „Conceptul acestui film a fost despre a trece peste rău pentru a ajunge în cele din urmă în cealaltă parte – viața poate să pară cu siguranță un carusel”, spune Raja.

Anul acesta a fost un moment important de colaborare pentru Sigrid. După ce l-a cunoscut pe Griff la o prezentare de modă, cele două vedete pop au vorbit despre pizza și despre experiența lor în industria muzicală și au intrat în studio și au scris piesa „Head on Fire”, care a câștigat cea mai bună colaborare la NME Awards 2022. De atunci, Sigrid a lansat banger-ul „It Gets Dark”, prin care aceasta vorbește despre problemele sale, păstrând-o în același timp universală, privind cele două părți ale personalității ei.
Albumul cu 12 piese, „How To Let Go”, a fost scris într-un moment în care Sigrid se gândea mult la viața ei din Norvegia și la viața ei din afara Norvegiei. „Sunt două lucruri diferite. Fata relaxată căreia îi place să schieze, să facă drumeții și să gătească față de cealaltă parte a mea, care este de genul „hai să ieșim” ​​sau să cântăm pe stadione impresionante, să urcăm pe scenă și să nu ne fie frică de nimic. Eram atât de timidă când eram copil, dar atunci când sunt pe scena la Glastonbury, de exemplu, îmi place să mă pierd în lumina reflectoarelor.”

Scriind melodii pop din inimă și amintind de mari cântăreți de la Stevie Nicks la Carole King și Freddie Mercury, de la ascensiunea lui Sigrid la celebritatea pop în 2017, tânăra de 25 de ani a obținut fiecare distincție pentru un tânăr artist. De la lansarea EP-ului ei de debut, aclamat de critici, “Don’t Kill My Vibe”, până la câștigarea Sound of 2018, cântând pe tot globul la The Royal Variety Show, Premiul Nobel pentru Pace, afișând primul ei show la 3Arena din Dublin pentru 12.000 de fani și acel spectacol de la Glastonbury pentru 30.000 de festivalieri și milioane acasă: Sigrid a luminat scenele cu atitudinile ei nonconformiste și progresiste față de feminitatea din pop. Încheind 2019 cu un spectacol de 5* (The Times) la Eventim Apollo din Londra, Sigrid a devenit renumită pentru spectacolele ei live pline de energie. Nu este surprinzător faptul că singurul loc în care Sigrid simte cu adevărat că poate elimina „toate acele emoții” este să cânte live cu trupa ei.
Cu peste 1,3 miliarde de stream-uri globale și peste 1 milion de vânzări globale de albume și succesul piesei “Strangers”, Sigrid a revenit pe scena mondială cu „Mirror”, urmat de imnul inspirat de ABBA „Burning Bridges”, care a arătat talentul imens al lui Sigrid.
Bring Me The Horizon a vândut până în prezent peste 4 milioane de albume la nivel global, a cântat în peste 40 de țări, inclusiv două seri sold-out la O2 din Londra și o noapte la The Forum din Los Angeles, a uimit o mulțime tradițional non-rock la Festivalul de la Glastonbury în 2016 și 2018. De asemenea, au strâns peste 1 miliard de vizionări de videoclipuri pe YouTube.

How To Let Go Tracklisting:
1. It Gets Dark
2. Burning Bridges
3. Risk Of Getting Hurt
4. Thank Me Later
5. Mirror
6. Last To Know
7. Dancer
8. A Driver Saved My Night
9. Mistake Like You
10. Bad life
11. Grow
12. High Note

 

twocolors colaborează cu Pascal Letoublon pentru piesa “Break Up” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=l8s3MhpctXY

twocolors colaborează cu Pascal Letoublon pentru piesa “Break Up”.
„‘Break Up’ a fost o melodie la care am lucrat, într-un fel sau altul, de câțiva ani”, explică twocolors. „După câteva abordări diferite cu diferiți artiști, suntem în sfârșit gata să-l lansăm împreună cu prietenul nostru Pascal Letoublon. Piesa are toate elementele pe care le iubim într-o melodie, iar versurile surprind esența locului fragil dintre dragostea arzătoare și teama acută de separare și singurătate. Considerăm că este melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara. Sperăm că vă place la fel de mult ca și nouă!”

Pascal Letoublon adaugă: „Întotdeauna am fost atent la ceea ce face twocolors, așa că, în sfârșit, să pot lucra cu ei la o melodie a fost super interesant! Sunt foarte fericit de cum a ieșit și, așa cum au spus ei, este „melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara”!”
Noua piesă urmează după remix-ul pentru „Dry Bones” al vocalistului Gregory Porter, câștigător al unui Grammy. Înainte de asta, twocolors a lansat single-urile de succes „Feel It 2”, „Passion” și „Bloodstream”, acesta din urmă fiind remixat mai târziu de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

„Lovefool”, o reinterpretare exceptionala a piesei cu același nume de la The Cardigans, care a ajuns pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în topul global Shazam, fiind în trending în „Top 20” în peste 30 de țări, a pus duo-ul pe harta muzicii. Cu un total de peste 2 miliarde de stream-uri, twocolors a adunat peste 1,2 milioane de redări radio în 64 de țări de când s-a alăturat Universal Music Group în urmă cu 18 luni.
De când a apărut pe scenă cu single-ul de succes „Friendships” în 2017, Pascal Letoublon s-a bucurat de o ascensiune rapidă în scena deep house. Acesta a adunat peste 3 miliarde de stream-uri.

 

Bow Anderson a lansat single-ul “Mama Said” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=YxX-hzharDA

Bow Anderson a lansat single-ul “Mama Said”. Acesta vine după hit-ul viral „20s” al star-ului pop, care a ajuns la peste 4 milioane stream-uri. După EP-ul de debut al lui Bow, „New Wave”, „20s” a fost startul lui Bow în 2022, precum și turnee cu Mimi Webb, Ella Eyre și Tom Walker.
„Mama Said” este un cântec liniștit, dar și puternic, care îmbină o dragoste de viață a Soul-ului anilor ‘60 cu înclinațiile R&B timpurii ale Rihannei. La fel ca „20s”, este o melodie care urmărește învățarea și creșterea din acele greșeli necesare (spune Bow). „Mama Said” este un cântec despre prima mea relație. Era nou și nu prea știam ce fac. Mama a văzut că nu este ceea ce trebuie, dar nu am ascultat-o ​​niciodată și, în cele din urmă, a devenit destul de toxic. Am vrut să scriu această melodie pentru că în sfârșit mi-am dat seama că are dreptate și că poate ar fi trebuit să ascult ce a spus „mama”. Acest cântec este dedicat mamei mele pentru că m-a ajutat să trec peste durerea inimii.”

Această mentalitate pozitivă stă la baza a tot ceea ce face Bow Anderson – și drumul ei incredibil de a face muzică pop. Venind dintr-un mediu de dans și sport, Bow știa că pentru a reuși ar trebui să combine la clasicul Motown și modele feminine precum Beyonce. Muzica timpurie a lui Bow Anderson, care continuă astăzi cu „Mama Said”, transformă adversitatea (romantică, fizică sau emoțională) într-un punct de forță.
Fie că discutăm despre inimile frânte din „Mama Said”, despre o criză din „20” sau despre o accidentare care i-a schimbat viața, Bow Anderson crede că totul se întâmplă cu un motiv. După ce a obținut suport suplimentar în Vevo Ones to Watch, Radio 1 și a devenit virală pe Viral Charts de la Spotify, în urma unui singur EP – „New Wave”, Bow Anderson lucrează în prezent la mult mai multă muzică.

 

220 KID face echipă cu ÁSDÍS pentru piesa “Release” 

Link: https://umusic.lnk.to/ReleasePR

220 KID face echipă cu ÁSDÍS pentru piesa “Release”. Melodia urmează single-ul său numărul de pe primul loc din mai multe teritorii și remixul „Wellerman”, nominalizat la BRIT Awards, dar și piesa recentă a Defected Records „Another Life” cu Jem Cooke.
Vorbind despre noul său single, 220 Kid, a spus: „Release este rezultatul unui proces de colaborare cu Tom De Mac, Jake, Amira, Joe și ÁSDÍS, a cărui voce incredibilă spune povestea melodiilor. Piesa este influențată de stilul clasic de piano house, care a permis întotdeauna vocilor puternice să spună povești emoționante. Producția pe care am făcut-o a fost mereu acolo pentru a susține versurile și sentimentele pe care le oferă vocea, păstrând-o neprocesata și întunecată atunci când povestea se instalează și apoi se construiește și se înalță atunci când adevărata tristețe ajunge la apogeu”.

Continuându-și ascensiunea ca unul dintre cei mai căutați producători de dance-pop din Marea Britanie și stabilindu-și propriul sunet unic care traversează cu succes atât cluburile, cât și undele radio, artistul folosește un bas puternic care poartă vocea vehementă și plină de semnificație a lui ÁSDÍS, piesa fiind un refugiu expresiv pentru ceea ce se simte dacă scapi de ciclul mizerabil al durerii.

Cu o colaborare autentică și semnificativă, 220 Kid a devenit unul dintre cei mai prolifici colaboratori ai muzicii dance din Marea Britanie, lucrând cu oameni ca JC Stewart, Becky Hill, Nathan Evans, Billen Ted, GRACEY, Brynn Christopher și Dillon Francis.
În ciuda faptului că a ieșit pe scenă abia în urmă cu doi ani, cu hitul său „Don’t Need Love” cu GRACEY, care i-a adus ulterior o nominalizare pentru Best British Single la BRITs, în februarie, 220 Kid a revenit pe covorul roșu al BRITs, de data aceasta nominalizat la categoria Song Of The Year pentru single-ul său „Wellerman”, cu Nathan Evans și Billen Ted, care l-a scos pe Drake de pe locul 1.

 

Jack Savoretti a lansat single-ul “Dancing Through The Rain” 

Link YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=4UpX85iX8Bg

Jack Savoretti a lansat single-ul “Dancing Through The Rain”. Piesa este a doua melodie nouă care va fi disponibilă pe Europiana Encore, o ediție specială extinsă a albumului său. Noul proiect va fi lansat pe 20 mai.
Redată în premieră în emisiunea de dimineață de la Radio 2, „Dancing Through The Rain” este o piesă plină de speranță, condusă de sintetizatoare. „Nu există niciodată un moment greșit pentru un cântec despre speranță”, a spus Jack despre cântec. „Acum mai mult ca oricând simt nevoia să cânt acest cântec și să dansez în ploaie!”

„Europiana Encore”, o ediție specială extinsă a apreciatului album al lui Jack, Europiana, conține șase piese noi, inclusiv single-urile „You Don’t Have To Say You Love Me/ Io Che Non Vivo Senza Te (Medley)”; „Late Night” și „Why Not”. „În același mod în care nu vrei să se termine noaptea, nu vreau să se încheie această călătorie Europiana. Mai mult decât un repack, Europiana Encore este continuarea”, a spus Jack despre album.

 

easy life a lansat single-ul “BEESWAX” 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=C3cMfzxH3ys

easy life a lansat single-ul “BEESWAX”, alături de un videoclip realizat de Racer. Este primul material nou al trupei de succes de la albumul de debut, „life’s a beach”, care s-a clasat pe locul 2, fiind al doilea proiect al trupei care ajunge în top 10. Acesta a fost urmat de o serie uriașă de spectacole sold-out. Easy life se află în prezent într-un turneu în Europa și SUA, înaintea unei veri incarcate de festivaluri, inclusiv Glastonbury, Big Weekend de la Radio 1, TRNSMT și Summersonic din Japonia.
Noua piesă este un flux de conștiință despre confidențialitate și viață privată prin care oamenii sunt îndemnați să-și vadă de propriile treburi. „BEESWAX” prezintă abilitățile de producție ale liderului Murray Matravers (pentru aceasta el a colaborat cu Fraser T. Smith), precum și abilitatea înnăscută a trupei de a surprinde detaliile vieții britanice.
În propriile cuvinte ale lui Murray, „Piesa este în esență despre oamenii care sunt băgăcioși. Într-un univers de după lockdown, este ușor să simțim că trăim sub microscop, totul se simte mult mai invaziv și copleșitor după ce am fost închis atât de mult timp acasă. Anxietatea socială a fost ceva despre care am scris întotdeauna, dar simt că acesta este un sentiment universal acum mai mult ca niciodată. Am vrut să lansăm „BEESWAX” mai întâi pentru că din punct de vedere sonor pune bazele a ceea ce urmează: în ceea ce privește producția, saturația și distorsiunea sunt o parte masivă a acesteia. De asemenea, m-am jucat mult cu producția vocală și mi-a plăcut să mă fac să par de nerecunoscut. Sper că fanii easy life apreciază ritmul și urgența acestei melodii.

În ultimii ani, easy life a deschis o nouă lume pentru trupele din Marea Britanie. Observațional, universal și profund personal, albumul de debut „life’s a beach” a explorat o fantezie de evadare a tristei Anglie de mijloc: iată un memento pentru a găsi aspectele pozitive, chiar și în cei mai întunecați dintre ani, povestite prin prisma unei evadari la mare. La lansare, câștigătorii premiului NME au devenit prima trupă care a cântat în Fornite (cel mai mare important din lume), apărând și la „Jimmy Kimmel Live!”. Iată o trupă care merge acolo unde ceilalți nu o fac și își aduce publicul global mai aprope de următorul capitol al experienței easy life.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.