Muzica noua de la Swedish House Mafia, COMA, Evelina Negru, Quarterhead, Iris, Conan Gray, Lauren Spencer Smith, Bas, Kay Flock si Lyn Lapid

0
7
Evelina Negru lansează single-ul, „Trăiam în paradis”, alaturi de videoclipul oficial

Streaming Link: https://EvelinaNegru.lnk.to/TraiamInParadisPR

Evelina Negru lansează prima sa piesă oficială după participarea din cadrul emisiunii concurs „Superstar”. Melodia se numește „Trăiam în paradis”, este compusă în studiourile DeMoga Music, fiind lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.

„În această perioada complicată pentru fiecare dintre noi, când 2 lumi sunt intr-un conflict și mii de familii se despart, copii și prietenii, am vrut să venim cu un mesaj frumos, pentru că muzica salvează suflete.” – Evelina Negru.

Piesă „Trăiam în paradis” a fost compusă de către Marius Moga, Bogdan Samoilenco și Mihai Dumitrescu. În același timp, pentru lansarea piesei, Evelina a filmat un videoclip alături de o echipa formată din: D.O.P / color Corection – Valentin Bostan, regie / edit: Eugen Floreac, executive producer: Sergiu Dobrunov si gaffer: Andrian Babii.

Piesa este mai mult decât o poveste, e viața mea transferată pe portativ. E despre acea dragoste pe care o simțim în atâtea feluri, o cântăm și o trăim în vers. Este temelia celor mai mari opere de artă și muza fiecărui muritor. Ea ne înalță nepământesc de dur, simultan ne tulbură și cea mai mică parte de luciditate. Despre ea cânt, pentru ea scriu și cu ea trăiesc.Iubiți sincer. În fiecare zi.„, a adaugat Evelina Negru

Vocea caldă a Evelinei se completează perfect cu linia melodia și cu versurile construite ca o poezie, care transmit o realitate crudă, ușor dramatică și emoțională. Piesă, introspectivă, vorbește despre amintirile poveștii din paradis, despre dragul nesfârșit de jocul serios, despre curajul de a crede și a reuși, despre bucuria de a descoperi că ideea fiecăruia ar putea fi cea mai bună, despre surprinderea că ai fost pregătit să te descurci atât de bine în situații reale, fără jumătatea alături de care trăiai în paradis.

Urmărește videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=e1cIRBWlIRU

„Am descoperit vocea Evelinei Negru la Superstar și am știut că, indiferent de parcursul ei în show, va ajunge un artist mare, de aceea am decis să o invităm în echipa noastră de la DeMoga Music și să scriem muzică bună și istorie împreună”, a declarat Marius Moga.

Evelina Negru are 19 ani și este din Chișinău, acolo fiind elevă în clasa a 12-a la un liceu cu profil uman. Străbunica ei avea o voce frumoasă, cânta la adunările din sat; nu a cunoscut-o pe străbunica ei, însă tatăl ei i-a spus că ea îi semăna foarte mult străbunicii. Tatăl este doctor, iar mama este designer de interior, Evelina având o legătura foarte strânsă cu familia. În paralel cu muzică, Evelina este și make-up artist și a fost implicată în numeroase proiecte foto sau video.

„Vreau să-mi mulțumesc mie, pentru că nu am ascultat de oamenii care mi-au spus să mă las de muzică și am continuat oricât de greu ar fi fost. Nu știu daca îmi ajung cuvinte să mulțumesc echipei mele DeMoga Music și MediaPro Music, m-au luat în echipă cu sufletul deschis și sunt extrem de recunoscătoare pentru o șansă unică. Părinților mei, de asemenea, le sunt recunoscatoare pe viața. Ei au reușit să îmi cumpere primul meu pian după ce am cântat un an pe un pian desenat pe foaie, și-au dedicat fiecare zi din viața pentru mine” – Evelina.

 

 

COMA a lansat single-ul „NYX”

Streaming link: https://COMA.lnk.to/NYXPR

COMA a lansat melodia “NYX”, a doua piesă de pe următorul material – “Acordul părinților”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, cand membri formației au lucrat individual.

NYX este al doilea single de pe albumul „Acordul Părinţilor”, o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către „sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de „sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni” – a declarat trupa COMA.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HREav5mLP-M

În mitologia greacă „Nyx” este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale.

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. “AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA.

COMA înseamnă:

Cătălin Chelemen – Voce
Dan Costea – voce/ Chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Scratches/ Samples/ Keys
Sorin Petrescu –  Chitară Bass
Răzvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară

Mai multe pe: 
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/
https://www.instagram.com/comaband/
https://bit.ly/aurora-special-merch

 

 

Swedish House Mafia a lansat albumul “Paradise Again”. 

Asculta albumul aici: https://Asculta.lnk.to/ParadiseAgainPR

Supergrupul global Swedish House Mafia, format din Steve Angello, Sebastian Ingrosso și Axwell, tocmai au lansat mult așteptatul album “Paradise Again”, exact când trio-ul se întoarce în deșertul California pentru o performanță de referință cu The Weeknd care va închide Festivalul Coachella din acest weekend. Ei au marcat ocazia cu un videoclip regizat de Nick Walker pentru „FRANKENSTEIN” featuring A$AP Rocky.

“Paradise Again” a rezultat în urma redescoperirii sinergiei lor muzicale în turneul de reuniune al trupei din 2019, petrecând nenumărate ore în studio de-a lungul anilor următori, încercând noi palete sonore, texturi și tonuri dintr-un arsenal de sintetizatoare analogice.

Noul proiect reprezintă o lărgire ambițioasă a domeniului lor muzical, așa cum demonstrează o listă largă de colaboratori și invitați, inclusiv The Weeknd, A$AP Rocky, Sting, Ty Dolla $ign, 070 Shake, Jacob Mühlrad, Seinabo Sey, Mapei și cântăreața și compozitoarea engleză Connie Constance.

„Întotdeauna există un teren nou de descoperit”, afirmă Angello. „Totuși, cea mai mare provocare a fost să facem ceea ce nimeni nu se aștepta să facem. Trebuia să găsim sunete în studio pe care nu le auzisem niciodată înainte și de care eram încântați. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai interesante momente pentru noi, pentru că ne distrăm din nou ca niște tineri de 15 ani.”
Albumul a fost prezentat inițial într-o copertă pentru Billboard Magazine vara trecută, care a dat startul unei serii importante de single-uri, inclusiv „Redlight” cu Sting „It Gets Better”, „Lifetime” cu Ty Dolla $ign & 070 Shake și colaborarea lor de succes cu The Weeknd „Moth To a Flame”.

PARADISE AGAIN TRACK LIST 

1. Time (feat. Mapei)
2. Heaven Takes You Home (with Connie Constance)
3. Jacob’s Note (feat. Jacob Mühlrad)
4. Moth To A Flame (with The Weeknd)
5. Mafia
6. Frankenstein (with A$AP Rocky)
7. Don’t Go Mad (feat Seinabo Sey)
8. Paradise Again
9. Lifetime (with Ty Dolla $ign & 070 Shake)
10. Calling On
11. Home
12. It Gets Better
13. Redlight (with Sting)
14. Can U Feel It
15. 19:30
16. Another Minute
17. For You

 

Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa “Is It Love” 

Link: https://umusic.lnk.to/IsItLovePR

Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa “Is It Love”. Colaborarea prezintă vocea texturată a lui Camylio, care captivează ascultătorul cu fiecare secundă ce trece.

Să scriem un imn de club cu un sentiment de tristețe a fost pe agenda noastră de multă vreme. Când am ajuns în studio cu Daniel Schulz, toamna trecută, am știut că este timpul să încercăm. Cântecul este despre cel mai puternic sentiment din lume: dragostea. Iar felul în care Camylio și-a exprimat vocea a fost potrivirea perfectă cu melodiile și versurile”, a declarat Quarterhead despre colaborare.

Quarterhead este un duo de DJ-i / compozitori / producători premiat cu discul aur și platină, format din multi-instrumentiști Josh Tapen și Janik Riegert din Germania. Lucrările lor includ cântece și producții cu Cheat Codes, Ofenbach, Robin Schulz, ATB, HUGEL, Felix Jaehn, Ella Henderson, Lum!x, Alle Farben, KIDDO, Juan Magan, ILIRA, Benjamin Ingrosso și mulți alții.

După ce a produs și cântat pe hitul internațional al lui Lum!x „The Passenger” (care acum are peste 100 de milioane de stream-uri pe toate platformele) la începutul anului 2020, duo-ul a lansat hit-ul „Head Shoulders Knees & Toes”. De la lansare, a acumulat peste 500 de milioane de stream-uri pe toate platformele, multiple discuri de platină și aur în majoritatea țărilor europene. Cu peste 52 de săptămâni în Top 50 din topurile radio germane, HSKT o clasează acum drept una dintre cele mai bune melodii radio de la începutul anilor ’20.
Îmbrăcat într-o cămașă neagră clasică pe un fundal întunecat, Camylio se sprijină în microfon, apăsă pe fildeșul tastaturii și cântă cu suficientă pasiune și putere pentru a ridica lumea în picioare. Este o scenă destinată unui stadion, dar el se află în dormitorul lui, încadrat de o cameră de pe un smartphone, dar a transmis unui public de milioane pe rețelele sociale. De-a lungul anului 2021, a evoluat astfel într-un ritm amețitor și a apărut în liniște ca un fenomen renumit pentru o voce care înregistrează Scala Richter. Pentru cea de-a 16-a aniversare, părinții lui i-au permis să aleagă fie „o mașină, fie un laptop”. Din fericire, a ales-o pe cea din urmă, petrecând nenumărate ore învățând cum să producă. În noiembrie 2020, și-a lansat contul de TikTok postând câte un videoclip zilnic. A atras atenția Republic Records și a semnat cu casa de discuri. După ce a zguduit internetul, cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul din New York, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat în mod corespunzător cu o serie de single-uri și EP-ul său de debut „ all the songs i used to love”.

 

 

IRIS Nelu Dumitrescu a lansat single-ul TRECĂTOR

Noul extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numește Trecător. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Georgeta Dumitrescu.

Trecător vine ca o continuare a single-urilor lansate de trupă în decursul acestui început de an și spune povestea unui om înțelept, trecut prin viață. Un om ajuns la o maturitate spirituală ce îi dă posibilitatea să aprecieze lucrurile cu adevarat importante.

https://www.youtube.com/watch?v=-pRr94eukdw

“Viața este ceea ce o facem noi să fie. Timpul nostru aici e limitat și, din acest motiv, trebuie să ne ancorăm în prezent și să trăim intens fiecare moment, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă și să mergem înainte. Existența noastră pe Pământ nu este în zadar, și, deși viața vine cu provocările ei, suntem construiți să învingem și să ne autodepășim.” – Georgeta Dumitrescu, autoarea versurilor piesei Trecător.

“Suntem trecători, însă prezența noastră aici lasă amprente asupra lumii, amprente ce vor dăinui peste timp. O astfel de amprentă ne dorim să lăsăm și noi prin acest single și prin toate piesele de pe noul album. O amprentă în mințile și sufletele oamenilor.” – a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Download/streaming link: https://IRIS-NeluDumitrescu.lnk.to/Trecator

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu urmează să lanseze noul album în cursul lunii următoare printr-un concert de amploare în București, iar apoi va porni într-un turneu de promovare prin țară. Datele urmează să fie anunțate atât pe site-ul trupei, cât și pe rețelele de socializare.

Până atunci, formația a încheiat un parteneriat cu magazinul AVStore, de unde fanii trupei pot să precomande în exclusivitate albumul „Zodiac” în format de vinyl sau cd, urmând să îl primească în data lansării, 13 mai 2022: https://www.avstore.ro/iris-zodiac/

Trecător
Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Costi Sandu, Matei Cioca, Cristi Dumitrescu
Textier: Georgeta Dumitrescu
Mix/master: Cristi Dumitrescu
Video: Valentin Dragomir

 

 

 Conan Gray a lansat single-ul “Memories” 

Asculta: https://conangray.lnk.to/memories

 

Conan Gray a lansat single-ul “Memories”. Acesta a anunțat și sosirea celui de-al doilea album, “Superache”.
Încă o dată, el prezintă un imn personal înrădăcinat în sentimente crude. Vocea lui se combină perfect cu pianul în timp ce el imploră: „ Please don’t ruin this for me. Please don’t make this harder than it already is. I’m trying to get over this.”

În prezent, străbătând America cu „The Conan Gray World Tour 2022”, el a lăsat fanilor sugestii în fiecare seară despre viitorul proiect. În acest weekend, turneul va face o oprire istorică pentru performanța sa de debut la Coachella 2022.

GQ l-a prezentat pe Conan în numărul lor din martie 2022 și l-a botezat „The New Prince of Sad Songs”, în timp ce Vogue l-a inclus în revistă pentru categoria de modă.
La vârsta de 12 ani, Conan a început să scrie primele versuri, totodată acesta posta intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar și gândurile lui. În anul 2018, a lansat piesa de debut, „Idle Town”, iar în următorii 3 ani, artistul a lansat „Sunset Season EP” și a susținut 3 turnee în America de Nord și 2 în Europa, lansând în 2020 albumul „Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt: “Heather” și “Maniac”, fiind certificate cu discul de platina în America.

 

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Flowers” 

Link: https://umusic.lnk.to/LaurenSpencerSmithFlowersPR

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Flowers”, un imn al creșterii personale, despre frângerea inimii și vindecare. Este emoționant, deoarece împărtășește anecdote personale printr-o lentilă universală.
Vorbind despre melodie, Lauren spune: „”Flowers” este despre a privi o experiență trecută și a ști că merit mai mult. Îmi doresc ca oamenii să poată contempla propriile situații, să învețe de la ei și să se vindece dacă au nevoie. Nu ești singur și totul devine mai bine.”
Lauren a adăugat: „Când scriu mă gândesc mereu la ce se întâmplă în lume. Cum se simt oamenii? La ce se vor raporta? Vreau să ascult o melodie și să știu despre ce este vorba, de aceea scriu cu detalii despre viața mea, dar mereu mă gândesc, cum se vor raporta fanii mei? Vreau să se simtă universală.”

La începutul acestui an, ea a împărtășit single-ul ei „Fingers Crossed”, o melodie la fel de personală care a rezonat cu milioane de oameni, un fragment din cântec a avut 25 de milioane de vizualizări pe TikTok înainte de a ajunge în topuri, fiind în Top 50 pe Spotify în 23 de țări, inclusiv Top 10 în topul global, pe locul 2 în SUA și pe locul 1 în Marea Britanie. În prezent, cântecul are peste 170 de milioane de stream-uri globale.

Lauren se află, în prezent, în studio, lucrând la proiectul ei de debut. Când se apropie de microfon, cântăreața și compozitoarea din Insula Vancouver împărtășește genul de povești dintre cei mai buni prieteni, mult timp după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind urcușurile și coborâșurile vieții și tot ce se află între ele. Echilibrând un loc de muncă, școală și învățând singură pian și chitară, ea a postat videoclipuri pe rețelele de socializare. Într-o zi, ea a cântat „Always Remember Us This Way” a lui Lady Gaga din “A Star Is Born” în camioneta tatălui ei. Clipul improvizat a acumulat zeci de milioane de vizualizări pe Facebook. American Idol a invitat-o ​​să apară în sezonul 2020 și s-a clasat în Top 20. Ea a câștigat popularitate pe platformele de streaming cu un cover pentru piesa „All I Want” a Oliviei Rodrigo și melodiile „For Granted” și „Back To Friends”. Cu toate acestea, „Fingers Crossed” a pregătit-o pentru o succes. Un videoclip de pe smartphone cu interpretarea melodiei de către Lauren a generat peste jumătate de miliard de vizualizări pe TikTok. După ce a câștigat aprecieri de la Billboard, Genius, Stereogum și multe altele, Lauren prezintă în 2022 o serie de single-uri și viitorul ei debut de lungă durată.

 

Bas a lansat EP-ul “[BUMP] Pick Me Up” 

Link: https://Asculta.lnk.to/BUMPPR

Bas a lansat EP-ul “[BUMP] Pick Me Up”. Noul proiect are 4 piese și conține colaborări cu Galimatias, Gunna, J. Cole, Lil Tjay și Ari Lennox.
Îndrăgitul artist de la Dreamville a livrat un EP cu patru piese, „[BUMP] Pick Me Up”, și găzduiește melodii de care fanii le-au plăcut deja și altele care cu siguranță vor deveni favorite.

[BUMP] Pick Me Up introduce și „[Admire Her]” al lui Bas și Gunna ca single cu un videoclip. Hit-ul lui Bas, J. Cole și Lil Tjay, „The Jackie”, ajunge și el pe EP, alături de piese care găzduiesc versuri de la Ari Lennox și Galimatias. Acesta este un cadou Dreamville de la unul dintre artiștii preferați ai colectivului înainte de viitorul său album.

Tracklist
1. [Eyes On You] with Galimatias
2. [Admire Her] with Gunna
3. [The Jackie] with J. Cole ft. Lil Tjay
4. [The Others] with Ari Lennox

 

Kay Flock face echipă cu Cardi B, Bory300 și Dougie B pentru piesa “Shake It” 

Link: http://kayflock.lnk.to/ShakeIt

Kay Flock face echipă cu Cardi B, Bory300 și Dougie B pentru piesa “Shake It”.
Cardi B a fost luat cu asalt de fanii Hip Hop după ce a distribuit videoclipuri care o arată că se întoarce în orașul ei natal pentru a filma un videoclip muzical. La acea vreme, s-a declarat că rapper-ul „Up” se unește cu Kay Flock și unii credeau că, Cardi este încă un artist care va sări pe valul New York Drill. Cu toate acestea, Cardi și echipa ei au spus clar că ea nu își atașează numele nimănui pentru influență.

Cardi B, Dougie B și Bory300 îl ajută pe Kay să finalizeze „Shake It”. Elementul vizual a fost mult timp prezentat în mediul online, deoarece artiștii se unesc pentru o petrecere epică în Boogie Down Bronx, dar, desigur, Kay Flock nu li s-a alăturat. Rapper-ul este în prezent încarcerat în timp ce așteaptă procesul său pentru crimă de gradul I. Necazurile sale juridice nu i-au oprit cariera și „Shake It” a fost foarte așteptat.

 

Lyn Lapid a lansat EP-ul “The Outside” 

Link: https://lynlapid.lnk.to/theoutsiderPR

Lyn Lapid a lansat EP-ul “The Outside”. Proiectul, dedicat tuturor „străinilor” precum Lyn, conține 8 cântece, inclusiv noul ei single „Pager”, alături de favoritele fanilor precum „In My Mind”, „I Guess That Was Goodbye” și „The Outsider”.

În EP, Lyn spune: „Cel mai bine aș descrie „The Outsider” ca o colecție a diferitelor părți ale mele pe care le-am descoperit când am crescut și cum am învățat să accept și să mă deosebesc de comunitatea în care am crescut și de oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții. Piesa „Pager” surprinde perfect genul de idee pe care am avut-o și este singura piesă de pe EP în care vorbesc în mod specific despre tipul de comunitate în care am crescut. Am crescut într-un mediu riguros din punct de vedere academic și comunitate competitivă în care carierele în artele plastice au fost extrem de stigmatizate și descurajate, așa că vă puteți imagina ce fel de reacție am primit când am decis să nu merg la facultate și să urmez o carieră de muzician; a fost cam groaznic și am primit o mulțime de comentarii îndoielnice. Știam că muzica este adevărata mea pasiune încă de când eram mică și, în cele din urmă, mi-am dat seama că nu voi putea niciodată să-i cuceresc pe toți cu alegerea pe care am făcut-o pentru mine. Am învățat să rămân cu oamenii care au fost cu adevărat în spatele meu și să rup legăturile cu oricine nu a făcut-o.
Ea continuă: „Celelalte piese de pe „The Outsider” vorbesc despre diferitele moduri în care m-am simțit ca un străin când am crescut și despre cum am învățat să rup legăturile cu oamenii toxici din viața mea și să-i găsesc pe cei care continuă să mă susțină astăzi. Sper că oricine ascultă „The Outsider” știe că întotdeauna va exista un cerc de oameni care vor accepta pe deplin cine ești și tot ce trebuie să faci este să mergi acolo și să-i găsești.”

Depășind 284 de milioane de stream-uri globale în catalogul său și strângând până în prezent 5 milioane de urmăritori TikTok, Lyn s-a afirmat ca fiind un artist de urmărit în 2022 cu “The Outsider”.
La sfârșitul anului 2019, Lyn și-a lansat pagina TikTok, construind o audiență de 5 milioane de urmăritori și peste 1 miliard de vizualizări într-un ritm rapid. Între timp, un fragment din piesa, „Producer Man”, a explodat. Produsă de Dan Nigro [Olivia Rodrigo, Conan Gray, Carly Rae Jepsen, Lewis Capaldi, Sky Ferreira, Empress Of], piesa a adunat până acum peste 70 de milioane de vizualizări și 8 milioane de aprecieri și a devenit „cel mai vizionat demo nelansat de pe un videoclip TikTok în 2020.” După succesul „Producer Man”, Lyn a debutat cu o serie de lansări virale în 2021, inclusiv „Itsy Bitsy”, „Infinite” și „In My Mind”. Ca să nu mai vorbim că a primit laude de la Billie Eilish, Jungkook de la BTS și Sabrina Carpenter, a adunat până în prezent peste 284 de milioane de stream-uri globale și a fost lăudată de publicații precum Rolling Stone, Buzzfeed, E! Online, Refinery29, HYPEBAE, Idolator, Ones To Watch și multe altele.

THE OUTSIDER TRACKLIST 

  1. “Pager”
  2. “How Did I Ever”
  3. “Comatose”
  4. “Off Day”
  5. “I Guess That Was Goodbye”
  6. “My Little Island”
  7. “In My Mind”
  8. “The Outsider”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.