După ce a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu „Umbre”, single de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R, Mario Fresh lansează „M-am trezit plângând”, prima piesă de pe EP-ul „Singurătate”, material pe care artistul urmează să îl lanseze în curând. „Spune-mi de ce n-ai putut/ Să mă iubești/ Puțin mai mult/ Doar plâng” sunt doar o parte din versurile ce construiesc povestea muzicală în care Mario își poartă fanii. Compus de către artist alături de Renvto și Vlad Măzărel, „M-am trezit plângând” dezvăluie prin versuri și muzică stările prin care trece un îndrăgostit atunci când povestea ajunge la final. Într-un minut și jumătate, Mario Fresh parcurge alături de public mai multe etape, de la la agonie, la extaz, negare și acceptarea crudului adevăr.

„Sunt foarte fericit că astăzi lansez prima piesă de pe EP-ul «Singurătate». «M-am trezit plângând» reprezintă intro-ul acestui material și este o piesă foarte sensibilă în care se vor regăsi cu siguranță toți ascultătorii. Am pus foarte mult suflet în fiecare vers și în fiecare notă cântată și încerc să le arăt oamenilor o altă latură, mai sensibilă și mai personală. Acest single este dedicat tuturor oamenilor care au sufletul rănit și sper că «M-am trezit plângând» o să îi ajute să treacă peste momentele grele”, spune artistul despre noul său proiect muzical.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA), o baladă puternică, plină de însemnătate, care a cucerit topurile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.