Anii au trecut, pofta de cârcoteală a rămas. Cronica Cârcotașilor a ajuns la 22 de ani de emisie și rămâne cea mai longevivă emisiune de satiră din România. Vineri, 15 aprilie, de la ora 20.00, la Prima TV, Ioana și Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, gazdele Cronicii, alături de bebeluse, îi așteaptă pe fani cu o ediție incendiară. Mister Bâlbuță rămâne în continuare Most Wanted iar cârcotașii au lansat cea mai amplă operațiune de căutare. Șerban Huidu, cel care a transformat o idee într-un brand în televiziunea din România, își amintește cum a început povestea. “Ideea am avut-o pentru emisiunea de radio în 1997. La TV m-au chemat și mi-au arătat niște casete. A fost drum lung până am ajuns acolo. Dar am ajuns și sunt mândru de asta. Și da, mă așteptam ca, dacă era făcut bine, formatul ăsta să scrie istorie.”

De 22 de ani, echipa Cronicii aduce pe micul ecran satiră de calitate și un produs media de top.  Cei mai importanți realizatori ai emisiunii rămân, ca de fiecare dată, fanii cârcotași, cei care trimit imagini și semnalează bâlbele. “22 de ani de cârcoteală, ce nebunie! La mulți ani nouă, dar în special vouă, celor care în toți acești ani ne-ați trimis, fără întrerupere, bâlbe și gafe adunate de pe la televizor. Datorită vouă, Cronica Cârcotașilor este cea mai longevivă emisiune de satiră și divertisment din România. Mulțumesc că m-ați primit în casele și inimile voastre și că ați râs cu mine săptămână de săptămână. Sunteți cei mai tari cârcotași! La mulți ani!”, spune Ioana Petric.

Ediția de vineri, 15 aprilie, a Cronicii, din seara rasului romanesc la Prima TV, este o întoarcere în timp, presărată cu nostalgii, dar și multe bucurii. “Pentru că azi avem o ediție aniversară, ne întoarcem în timp să vedem de unde am pornit și cum am evoluat, dar nu ne lăsăm copleșiți de nostalgie și emoții, ci cu multă voie bună, cârcotim mai cu drag și spor ca niciodată! N-avem tort și șampanie (din păcate), dar distracția, muzica și dansul sunt cadoul nostru pentru voi, cei de acasă!” , spune cârcotașa Ioana.

Relaxarea de după pandemie a venit cu multe bâlbe, cu situații amuzante, cu texte unice și personaje spumoase la Cronica Cârcotașilor. “Orice ar fi, noi continuam a zâmbi. Pentru că zâmbetul și voia bună nu vor fi niciodată desuete. Cronica este o bornă în televiziunea din România si noi o vom păstra memorabilă. Și asta datorită vouă, cârcotași de pretutindeni”, spune Codruț Kegheș, aka Dezbrăcatu.  Personaj celebru și înregistrat la OSIM, Dezbrăcatu face show și în ediția de vineri, 15 aprilie. “Editia aniversară e…aniversară. Are și zâmbete, are si o lacrimă de nostalgie în colțul ochiului, dar mai ales are bucuria reîntâlnirii timp de 22 de ani cu cei mai dragi oameni, telespectatorii noștri”, spune Codruț.

Echipa Cronicii, emisiune ce scrie an de an istorie în televiziunea din România, este completată de actori talentari, precum Gabriela Marin, Traian Măicănescu și Răzvan Dragu, care dau viață unor personaje deja celebre. “Denise Pilafai și ale sale 40 de întrebări haioase a devenit foarte iubită de publicul cârcotaș. Este un personaj pe care îl fac cu plăcere în fiecare săptămână, iar pentru asta îi mulțumesc doamnei Rifai, dar și lui Silviu Iliuță, cel care face rubrica să fie atât de savuroasă”, spune Gabriela Marin.

Vineri, 15 aprilie, de la 20.00, nu ratați la Prima TV o ediție unică a Cronicii Cârcotașilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.