Începând de luni, 18 aprilie 2022, ora 19:20, Cartoon Network va difuza un nou serial original – Aventurile fraților ursuleți!  Grizz, Panda și Ursul Polar – de data aceasta în varianta lor din copilărie – vor fi prezenți pe micile ecrane și vor călători în lumi fantastice pline de peripeții.

Cine îi cunoaște deja pe Grizz, Ursul Polar și Panda, se va bucura să-i urmărească în varianta lor din copilărie.  După ce au văzut o stea căzătoare, Panda, Ursul Polar și Grizz își pun o dorință și observă cum cutia lor se transformă! Obiectul –  aparent banal –  capătă puteri magice și îi poate transporta pe ursuleți oriunde în lume! Sărind în Cutia Magică, cei trei călătoresc pe tărâmuri îndepărtate, nemaiîntâlnite și pline de aventuri. Plini de entuziasm, ursuleții întâlnesc tot felul de personaje amuzante, dar ei își doresc un singur lucru – să găsească un loc căruia să îi poată spune „acasă”.

 

Despre serial

Un spin-off al serialului Cartoon Network, „Aventurile fraților urși”, „Aventurile fraților ursuleți” îi urmărește pe Grizz, Panda și Ursul Polar – în varianta lor din copilărie – călătorind într-o cutie magică spre lumi fantastice. Ursuleții caută un loc căruia să îi poată spune „acasă”. Pe parcurs,  întâlnesc noi personaje, învață câteva lecții și descoperă că „acasă” poate însemna oriunde s-ar afla, atâta timp cât sunt împreună.

Despre personaje

Grizz este liderul grupului. Este energic, prietenos, aventuros. Considerat fratele mai mare, el este și cel mai încăpățânat dintre ursuleți.

Panda este ursulețul drăgălaș. Este fratele mijlociu. Puțin cam emotiv și dramatic, Panda este și personajul pasionat de artă. Telefonul său mobil este nelipsit din călătoriile sale.

Ursul Polar este geniul grupului. E talentat, loial și, totodată, este un expert în artele marțiale. Uneori poate fi neînțeles de cei din jur.

Ce vor face personajele?

Când ursuleții își dau seama că orice construiesc cu zăpadă prinde viață, decid să construiască cea mai mare petrecere de zăpadă din toate timpurile.

 

Ursuleții vizitează un sat medieval de legume și Grizz este convins că merită să fie regele.

 

Premiera noului serial va avea loc pe 18 aprilie, începând cu ora 19:20.

Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.