Alți cinci bucătari amatori vor fi gazde săptămâna asta în show-ul Mâncare pe care. Cine-și va adjudeca titlul de ”Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, vom vedea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Acasă.

Concurenții vor găzdui masa în propria casa și vor încerca să își impresioneze invitații cu un starter, un fel principal și un desert. Acestea sunt preparatele în care vor folosi cele mai iscusite abilități culinare și pentru care vor săvârși cele mai atente gesturi ospitaliere. La sfârșitul serii, fiecare va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei create. Astfel, cel mai bun punctaj va aduce cu el și râvnitul premiu de 5000 de lei.

În această săptămână, prima persoană care va pregăti o cină delicioasă va fi o tânără de doar 19 ani, Cristiana Dobre, care se laudă cu numeroase premii obținute cu ajutorul talentelor sale. Aceasta cântă, dansează și este antreprenor. Nici înclinațiile sale către gastronomie nu se lasă mai prejos, fiindcă domnișoara va crea un meniu de „fine dining” pentru oaspeții săi.

În ciuda fineții meniului creat, doi oaspeți se vor declara nemulțumiți de preparatele alese de Cristiana, deoarece sunt vegetarieni: „O să îmi aduc de acasă o salată, ca să am și eu ce mânca acolo”, va spune unul dintre cei patru invitați.

Încă de la început, seara se va anunța a fi una promițătoare, întrucât un invitat își va face intrarea în cel mai amuzant mod: „Am dat să intru, am apăsat pe clanță și când am deschis ușa… am rămas cu clanța în mână!”.

Seara va fi cu atât mai interesantă cu cât un cunoscut designer vestimentar român își va face apariția la cină. Cera Mihăilescu va fi chiar unul dintre participanții emisiunii de săptămâna aceasta, iar intrarea sa va fi acompaniată de un comentariu neașteptat: „Muritorilor, zeița a venit!”. De asemenea, aceasta nu va ezita să își exprime opiniile în mod direct și necenzurat: „Schimbă-ți prietenul!” va fi îndemnul ei adresat gazdei, iar întrebări precum „Cum trăiești? Ești nefericit? Ești în depresie?” îi vor fi adresate unuia dintre vegetarienii declarați ai serii.

Cina se va încheia cu o surpriză inedită și cu o jurizare ca la carte. Pentru a vedea ce note va primi Cristiana Dobre din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile următoare, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Acasă.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.