Primul val de piese din noul talent show One True Singer sunt acum disponibile pe toate platformele. Erika, Julian, Sonia, Gheboasă, DIME, Robert James Quinn, rareș, ADI și Dreea își fac debutul alături de Global Records, în lansări solo sau colaborări. Cu diferite backgrounduri în muzică sau chiar noi debutanți, cei 8 artiști sunt pregătiți de provocările ce vin la pachet cu dorința de a fi artistul anului.

Izolați într-o casă timp de 2 luni, aceștia au lucrat alături de producătorii și compozitorii Global Records la piesele de debut, cântate inițial în cadrul show-ului ce a fost lansat vineri.

Adi – Demonii mei
Erika x Julian x Sonia x OTS feat. Gheboasa & DIME – Only Fans
Erika x Julian x Gheboasa x OTS feat. DIME – Naughty Boy
Rose x Julian x Robert James Quinn x OTS – I Got What You Need
rares x ADI x Dreea x OTS – Cel mai bun lucru ciudat

One True Singer este un format nou de talent show ce îmbină concursurile clasice cu reality show-urile, acum publicul văzând procesul lansării unui artist/piese de la A la Z. One True Singer este jurizat de Alina Eremia și Bruja, fiecare dintre ele lider pe nișa ei muzicală, împreună cu Alex Cotoi și Șerban Cazan, doi dintre cei mai căutați compozitori români, având împreună zeci de no1 pe radio. În fiecare săptămână concurenții au șansa să creeze piese noi alături de artiști și compozitori Global Records, precum The Motans, florianrus, EMAA, Marco & Seba, Alexandru Turcu, Viky Red, iar lista continuă. Show-ul este alcătuit din 10 episoade, la finalul cărora învingătorul câștigă un contract de înregistrare de 50.000 euro, la care se adaugă alte 50.000 de euro direct în cont. Show-ul este difuzat de HBO Max, în colaborare cu Global Records,  iar premiera a avut loc pe 1 aprilie, urmând ca în fiecare vineri să apară câte un nou episod. One True Singer poate fi urmărit în Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Spania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.