Începând din 8 aprilie, în fiecare vineri, Laura Culiță prezintă emisiunea Conectat la România, pe stirileprotv.ro, protvplus.ro și VOYO, de la ora 20:00.

 

Emisiunea aduce informații utile și sfaturi de la specialiști pentru românii din țară și din diaspora, abordează teme de actualitate, iar specialiști din diverse domenii vin cu sfaturi pentru o viață mai bună și ușoară.

 

„Emisiunea Conectat la România este pentru toţi cei care îşi doresc să fie mai bine informaţi şi pregătiţi pentru orice schimbare. Explicăm pe înțelesul tuturor, cu ajutorul specialiștilor, care sunt pașii pentru rezolvarea unor situații care apar la tot pasul – când plătim taxe, când batem la ușile instituțiilor pentru diverse documente, când vrem să deschidem o afacere, când alegem o vacanță sau când ne pregătim pentru pensie. Așadar, în fiecare ediție ne propunem să venim cu informaţii practice şi sfaturi care să ne facă viața mai ușoară. Iar pentru românii din diaspora, am pregătit ediții dedicate. Pentru asta, alături de mine voi avea experţi în dreptul muncii, în pensii comunitare, în înființarea de afaceri, în accesarea de fonduri europene, dar și din alte domenii”, spune Laura Culiță.

 

Cum putem obține pensia comunitară, cum înființăm rapid și ușor o firmă, cum schimbăm furnizorul de energie sau gaze, detalii despre crearea unui CV atractiv și obținerea finanțărilor necesare începutului unei afaceri, aspectele la care trebuie să fie atenți cei care pleacă la muncă în străinătate ca sezonieri, cum putem face să evităm statul la cozi pentru plăți sau documente, cum negociem o mărire salarială. Toate aceste subiecte și multe altele vor fi dezbătute în cadrul emisiunii, începând cu 8 aprilie.

 

Urmăritorii vor putea comenta și împărtăși părerile și experiențele lor pe contul de Facebook Știrile PRO TV, iar specialiștii îi vor ajuta să găsească răspuns întrebării “cum să fac?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.