J BALVIN si ED SHEERAN colaboreaza pentru prima data – „Sigue” & „Forever My Love”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SigueForeverMyLovePR

Atunci cand doua superstaruri internationale isi combina talentul și priceperea muzicală fără precedent, rezulta o colaborare muzicală inedita – un EP cu două melodii, cu titluri „SIGUE” și „Forever MY LOVE”.

Proiectul a luat naștere dintr-o prietenie organică între cei doi artisti, când Sheeran l-a auzit pe Balvin vorbind în sala de sport într-o dimineață și i-a recunoscut vocea. Ceea ce a început ca o conversație s-a transformat într-o prietenie autentică și, aproape imediat, s-a născut o colaborare. „Sigue”, un cântec de dans reggaeton optimist și „Forever My Love”, o frumoasă baladă de dragoste, arată capacitatea unică a celor doi nu doar să încrucișeze genuri muzicale, dar demonstrează și expertiza în diversificarea tipului de muzică pe care o scriu și interpretează. Cei doi au dovedit că atunci când vine vorba de limbajul muzicii, nu există nicio barieră. Prin combinarea genurilor pop și reggaeton, acest parteneriat promite să revoluționeze și să unească lumea muzicii.

„Totul ce este bun necesită timp. Acum șase luni am fost la sală și mi-am spus: „Tipul ăsta seamănă cu Ed Sheeran”. Ei bine, a fost. Am luat o cafea și am vorbit despre viață. Ne-am legat de lucruri simple, creând o prietenie autentică – chiar am vorbit despre cum este să fii tată hehe. În New York, ne-am făcut planuri să avem o zi de studio și voi veți vedea rezultatul. Primele două piese pe care le-am făcut au fost „Sigue” și „Forever my Love” și acum ies la lumină. Am vrut să vină în lumea Reggaetonului și m-a invitat și pe mine în lumea lui. A fost foarte tare să-l auzim în spaniolă și sperăm că vă plac melodiile la fel de mult ca noua. Multă pace și dragoste”, a declarat J BALVIN.

„L-am întâlnit pe J într-o sală de sport din New York, anul trecut – eram doar eu și el foarte devreme dimineața. I-am recunoscut vocea când era la telefon, așa că am urcat și ne-am salutat. Am stat de vorbă atât de mult, am ajuns să luăm prânzul și apoi ceaiul de după-amiază. Apoi am devenit prieteni care discutau fără oprire. Am fost la New York de Crăciun pentru spectacole și am decis să avem o zi în studio. Primele două melodii pe care le-am scris au fost „Sigue” și „Forever My Love” și le iubesc. El a vrut să mă aducă în lumea lui, iar eu am vrut să-l aduc in a mea. A fost o provocare sa invăț limba spaniolă pentru asta și m-am distrat atât de mult făcând-o. Sper să va placă”, a adaugat ED SHEERAN.

 

 

STING a lansat proiectul „Russians (Chitara/Cello Version), a carui profit va fi donate catre www.helpukraine.center

Streaming link: https://umusic.lnk.to/RussiansPR

Cantaretul si compozitorul Sting, care a fost de-a lungul timpul implicat in numeroase campanii sociale, lanseaza proiectul „Russians (Guitar/Cello Version” pe toate platformele de streaming.
Profitul rezultat din ascultari si descarcari va avea ca beneficiar pe www.helpukraine.center, un centru non-guvernamental creat de catre reprezentantii afacerilor locale din Ucraina, unde ajutorul medical si umanitar poate fi trimis de catre oamenii de pe glob. Fondurile sunt procesate prin fundația de caritate germană, Ernst Prost, People for Peace – Peace for People.

Pe fondul invaziei ruse a Ucrainei, Sting a decis să relanseze cântecul său din 1985, „Russians”, care a fost inspirat de Războiul Rece și a apărut inițial pe albumul său solo de debut (The Dream of the Blue Turtles).

Sting a declarat: „Am cântat rar această melodie în mulți ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va fi din nou relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase și teribil de greșite a unui om de a invada un vecin pașnic și neamenințător, cântecul este, încă o dată, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoșii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale și, de asemenea, mulți ruși care protestează împotriva acestui ultraj, în ciuda amenințării cu arestarea și închisoarea – Noi, cu toții, ne iubim copiii. Opreste razboiul.

Însoțit de violoncelistul Ramiro Belgardt cu Sting la voce și chitară, noua interpretare, „Russians (Versiune pentru chitară/violoncel),” a fost produsă de Martin Kierszenbaum,mixată de Robert „Hitmixer” Orton și masterizată de Gene Grimaldi la Oasis Mastering.

 

 

 

Kavinsky lanseaza albumul „Reborn”

Stream: https://umusic.lnk.to/RebornPR

După câțiva ani de tăcere și după succesul albumului său de debut „OutRun”, Kavinsky revine cu cel de-al doilea album „Reborn”, incluzand piesa „Cameo”, alaturi de Kareen Lomax.

Kavinsky a obținut un succes mare cu albumul său de debut „OutRun”, din 2013, care a fost recompensat cu un Grammy francez.
Cântecele sale au fost prezentate în mai multe reclame (BMW, Volvo, TOTAL, Sony etc.) și jocuri video (GTA IV, Gran Turismo 5 etc.), iar single-ul său „Nightcall” a devenit un clasic și a fost sampleat de Kanye West , Lupe Fiasco și Childish Gambino.
În 2007, a fost ales de Daft Punk pentru a deschide turneul lor mondial „Alive”, iar mai târziu a făcut un turneu alături de The Rapture, Justice și SebastiAn.

Reborn Track Listing
1.Pulsar
2.Reborn feat. Romuald
3.Renegade feat. Cautious Clay
4.Trigger
5.Goodbye feat. Sebastien Tellier
6.Plasma feat. Morgan Phalen
7.Cameo feat. Kareen Lomax
8.Zenith feat. Prudence & Morgan Phalen
9.Vigilante feat. Morgan Phalen
10.Zombie
11.Outsider
12.Horizon

 

 

MACHINE GUN KELLY lanseaza albumul „mainstream sellout”

Stream: https://umusic.lnk.to/mainstreamselloutPR

Machine Gun Kelly a lansat albumul „mainstream sellout”, al saselea material discografic din cariera, care include colaborari cu Gunna, Young Thung, Bring Me The Horizon etc.

Recent, Machine Gun Kelly a colaborat cu WILLOW si Lil Wayne. „Emo girl”, cu WILLOW, a depășit deja 40 de milioane de streamuri și s-a clasat în top 25 din Billboard’s Alternative Airplaychart. Piesa „ay!”, lansata alaturi de legenda rap-ului, Lil Wayne, a depășit 11 milioane de streamuri numai în prima sa săptămână.
Albumul se lansează și cu 14 videoclipuri cu versuri, toate regizate de Kyle Cogan la Simian.LA, lucrând alături de muralistul Roshi.

Pe lângă avalanșa de muzică de succes, MGK a dominat recent spațiul live, cântând pe două dintre cele mai mari scene sportive: un loc principal la NHL All-Star Game din 2022 din Las Vegas și, înainte de Super Bowl LVI, el și Halsey si-au unit fortele pentru un spectacol la Crypto.com Arena din Los Angeles.

mainstream sellout Tracklist
1. born with horns
2. god save me
3. maybe feat. Bring Me The Horizon
4. drug dealer feat. Lil Wayne
5. wall of fame (Interlude) feat. Pete Davidson
6. mainstream sellout
7. make up sex feat. blackbear
8. emo girl feat. WILLOW
9. 5150
10. paper cuts (album version)
11. WW4
12. ay! feat. Lil Wayne
13. fake love don’t last feat. iann dior
14. die in california feat. Gunna, Young Thug & Landon Barker
15. sid & nancy
16. twin flame

 

 

Alexa Dragu a revenit cu piesa „Pretty Little Things”

Streaming Link: https://AlexaDragu.lnk.to/PrettyLittleThingsPR

După ce în 2021, Alexa Dragu și-a făcut debutul în mod spectaculos cu 6 piese lansate la scurt timp una față de cealaltă, care au fost urmate și de o sesiune live, aceasta a revenit și a lansat prima piesă în limba engleză, intitulată „Pretty Little Things”.

Versurile au fost scrise de Alexa Dragu, care a colaborat cu Yin Creatif pentru compoziția cântecului. Cel din urmă a realizat și producția track-ului pop. Poza de copertă a fost făcută de Vlad Andrei, iar artwork-ul este semnat de Mihai Sighinaș.

Alexa Dragu a declarat: „Într-o după-amiază drăguță de luni, după un weekend petrecut plângând din cauza unei despărțiri, m-am hotărât să opresc petrecerea milei și să scriu acest cântec ca o lecție întăritoare pentru inima mea și orice alta inima, pentru că sunt prea mari pentru a fi reținute de lucruri mărunte.
Acesta este un cântec care, pur și simplu, a revărsat din mine în acea sesiune magică de luni și mi-a dat puterea de a merge mai departe și fericirea de a vibra pe această melodie.”

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală.

 

James Bay a lansat single-ul „Give Me The Reason”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=m1SUJQ05OrQ

Cântărețul, compozitorul, producătorul și chitaristul James Bay, de trei ori nominalizat la premiile GRAMMY® și câștigător al premiului BRIT, revine cu un nou single intitulat „Give Me The Reason”.

Despre noul proiect muzical, James Bay a declarat: „Mi-am dorit ca această melodie să se simtă uriașă și emoționantă. Este vorba despre acel moment în care simți că soarele începe să apuna într-o relație, este vorba despre lupta pentru a rămâne împreună. Vreau să explodeze de energie când îl cânt live. Este despre a simți că inima ta bate repede și dragostea ți se revarsă prin vene.

Noua melodie a fost înregistrată la ambele studiouri Blackbird din Nashville și din Londra cu producătorul Gabe Simon (Lana Del Rey, Maroon 5, Calum Scott]) și a fost co-scrisa cu Foy Vance și îl prezintă pe Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Brett Eldredge) la tobe.
Piesa este prima melodie de pe noul album al lui Bay, care urmează să fie lansat în acest an, pe care l-a tease-uit în recentul său turneu sold-out, „New Songs New Stories” din Marea Britanie, în sprijinul Independent Venue Week.
În timpul turneului intim, el le-a oferit fanilor o prezentare a muzicii de pe noul album și a distribuit recent fragmente din melodii pe rețelele de socializare.

 

FINNEAS a lansat single-ul „Naked”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=39wvhjMAYd0

Muzicianul, compozitorul și producătorul, FINNEAS, revine cu prima sa melodie din 2022, „Naked”. Piesa este insotita de un videoclip muzical oficial, filmat în New York City și regizat de Sam Bennett.

FINNEAS a confirmat că va cânta în ambele weekenduri ale Coachella în acest an, atât ca artist solo, cât și cu Billie Eilish. Puteți urmări seturile solo ale lui FINNEAS duminică, 17 și 24 aprilie.
Toamna trecută, FINNEAS a primit nominalizări în toate cele patru categorii majore pentru cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor GRAMMY®, inclusiv Cel mai bun artist nou, precum și „Record of the Year”, „Album of the Year” și „Song of the Year” si a lucrat la albumul lui Billie Eilish „Happier Than Ever.” El a fost, de asemenea, nominalizat la premiul Oscar pentru munca sa la piesa tema a filmului James Bond – „No Time To Die”.

La începutul acestei luni, FINNEAS a dezvăluit o versiune acustică specială a piesei sale, „Medieval, care sărbătorește nominalizarea sa pentru cel mai bun artist nou la GRAMMY în acest an.

 

Daddy Yankee a lansat albumul „Legendaddy” prin care se retrage din industria muzicala

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LEGENDADDYPR

Daddy Yankee a anuntat doua proiecte prin care isi ia „la revedere” de la fanii sai si de la toata industria muzicala.
„Legendaddy”, albumul, si „La Ultima Vuelta (The Last Round)”, turneul, sunt ultimele doua aparitii ale legendarului artist din America Latina.
Duminică seara, artistul a postat un mesaj emotionant adresat fanilor săi pe www.daddyyankee.com, anunțând retragerea sa din industria muzicală.

Turneul „La Ultima Vuelta” va incepe in Portland, Oregon, pe 10 august 2022 si va include in cele cinci luni zeci de orase din America de Nord si America de Sud.

Daddy Yankee a spus: „Astăzi, 20 martie 2022, îmi anunț retragerea din muzică oferind cea mai bună producție și cel mai bun turneu al meu. Îmi voi lua rămas bun sărbătorind acești 32 de ani de experiență cu acest nou album – „Legendaddy”. O să vă ofer toate stilurile care m-au definit, într-un singur album”.

„Legendaddy” este primul album lansat in ultimii 10 ani de catre Daddy Yankee.

Daddy Yankee este cunoscut drept „Regele Reggaetonului” atât de criticii muzicali, cât și de fani. El este adesea citat ca o influență de către alți interpreți urbani latini. În 2004, a lansat single-ul său internațional „Gasolina”, căruia i se atribuie introducerea Reggaetonului în publicul din întreaga lume și a făcut din genul muzical un fenomen global. De atunci, a vândut aproximativ 30 de milioane de discuri, făcându-l unul dintre cei mai bine vânduți artiști de muzică latină. Albumul lui Daddy Yankee, Barrio Fino, a făcut istorie când a devenit cel mai bine vândut album de muzică latină al deceniului 2000-2009. În 2017, Daddy Yankee, în colaborare cu cântărețul pop latin Luis Fonsi, a lansat single-ul de succes „Despacito”. A devenit prima melodie în limba spaniolă care a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 din 1996. Videoclipul pentru „Despacito” de pe YouTube a devenit cel mai vizionat videoclip de pe platformă și cel mai bine vândut single al deceniului 2010-2019. Succesul său l-a determinat pe Daddy Yankee să devină cel mai ascultat artist la nivel mondial pe serviciul de streaming Spotify în iunie 2017. În 2019, single-ul său „Con Calma” Ft. Snow a devenit cântecului latin din 2019 și a intrat in Top 10 cel mai ascultat cântec la nivel global. A devenit cel mai vizionat videoclip, pe locul 1 pe YouTube, generând peste 2,4 miliarde de vizualizări. Daddy Yankee a câștigat 110 premii și peste 300 de nominalizări. El a fost numit unul dintre „Cei mai influenți hispanici”, de către Time Magazine și CNN Network. În decembrie, Daddy Yankee a început sezonul de sărbători oferind un o nouă experiență pentru fanii săi din întreaga lume prin lansarea „DY2K20”, o versiune digitală a celor 12 emisiuni sold-out de neuitat ale sale „Con Calma Pal’Choli”.

LEGENDADDY ALBUM TRACKLIST
1) Legendaddy
2) Campeon
3) Remix
4) Pasatiempo
5) Rumbaton
6) X Ultima Vez
7) Para Siempre
8) Uno Quitao Y Otro Puesto
9) Truquito (Skit)
10) El Abusador Del Abusador
11) Enchuletiao
12) Agua
13) Zona Del Perreo
14) Hot
15) La Ola
16) Bombon
17) El Rey De Lo Imperfecto
18) Impares
19) Bloke

 

 

SURF MESA X NITTI GRITTI lanseaza single-ul „MARCHING BAND” 

Stream: https://umusic.lnk.to/MarchingBandPR

Surf Mesa, care a adunat peste trei miliarde de ascultari pe streaming cu „ily (i love you baby)” ft. Emilee, face echipă cu producătorul si DJ-ul Nitti Gritti, câștigător al premiului Latin GRAMMY®, la piesa „Marching Band”, pregătita să alimenteze sentimentul de vară și sezonul festivalurilor.

„‘Marching Band’ este o piesă de distracție”, spune Surf Mesa. „Sunt atât de încântat să o împărtășesc lumii, deoarece am adaugat-o luni de zile în seturile mele. Pe măsură ce muzica live a revenit, am avut șansa de a explora un sunet care dă un nou val de energie. Nitti și cu mine nu am putea fi mai încântați de aceasta.”

„Când Surf mi-a trimis prima dată „Marching Band”, am fost atât de inspirat încât am lucrat la cântec și i-am trimis-o imediat înapoi”, adaugă Nitti Gritti. „Sunt foarte încântat să aud reacția tuturor la aceasta!”

Indiferent cât de întunecate devin lucrurile, Surf Mesa rămâne un visător. Compozitorul și producătorul din Seattle, în vârstă de 21 de ani, și-a petrecut o mare parte din 2020 perfecționând energia de evadare a baladelor electronice nostalgice la care lucrează. El face „muzică pentru senzații bune”, ceea ce s-a dovedit o gură de aer proaspăt într-un an dificil. Ambele single-uri îndrăgite din 2020 – „ily (i love you baby)” cu Emilee și „Somewhere” cu Gus Dapperton – oferă romantism și refugiu pentru mințile obosite, îmbibate în sintetizatoare și alimentate de tobe insistente.
Certificat RIAA Platină și acum aproape dublu Platină, „ily” a acumulat peste trei miliarde de ascultari și peste cinci miliarde de vizualizări pe TikTok. Cântecul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 2 în Top 40 de radio.

Atât producător Latin Billboard, cât și câștigător Latin GRAMMY®, DJ de renume mondial și acum artist nominalizat la GRAMMY pentru proiectul său SIDEPIECE, Nitti Gritti este un nume care este sinonim cu muzica electronică care depășește limitele.
Producătorul certificat de 10 ori Platinum/Diamond a colaborat cu artisti precum pe Bad Bunny, Cardi B, Diplo, Major Lazer, Enrique Iglesias, Pitbull, si a avut turnee pe cinci continente, cântând la festivaluri și locații apreciate precum Tomorrowland, EDC Las Vegas, Electric Zoo, Electric Love Austria, Red Rocks, Exchange LA și multe altele.
În 2020, Nitti Gritti a fost clasat pe locul al 14-lea ca cel mai bun producător din lume de către 1001 Tracklists și a obținut numărul 1 cu „On My Mind”, lansat ca parte a proiectului SIDEPIECE menționat mai sus. În 2021, Nitti Gritti a colaborat cu alte staruri dance la nivel mondial, Valentino Khan, Timmy Trumpet și Marshmello, alături de megastarul Megan Thee Stallion, ocupând topurile Billboard cu single-ul din ianuarie „Where I Belong” și atingând 1,7 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

 

Rawdolff a lansat single-ul „Medina”

Stream: https://Rawdolff.lnk.to/MedinaPR

DJ-ul și producătorul Rawdolff, originar din Normandia, Franța, a fost pasionat de muzică de la o vârstă fragedă. El s-a inspirat din o gamă variată de genuri muzicale, dar, în special, din house, hiphop și rap-ul american, creându-și astfel un stil propriu și contemporan, care păstrează și esența stilurilor consacrate.

Din 2012, Rawdolff a avut spectacole în cele mai mari și renumite cluburi și festivaluri, precum Arc Club (Paris), VIP Room (Dubai), Fratelli (România), The Temple (Egipt), Theatro (Marrakech), Soho Garden (Dubai), și Spring Break (Cancun).

De asemenea, acesta a remixat atât piesele artiștilor francezi, dar și ale celor internaționali, incluzând remix-ul său din 2021 pentru single-ul „Come Into My World” al superstarului din România, Alexandra Stan, în colaborare cu NERVO, care se află în prezent pe locul #5 în topul UK Commercial Pop, dar acesta a colaborat și cu Nas „I Can (Rawdolff Remix)”]; Gorillaz „Feel Good Inc. (Rawdolff Remix)”; Jidenna „Little Bit More (Rawdolff & DJ Sol Dubai Remix)”; DJ Khaled & Drake „To the Max (Rawdolff & Ron BNZ Remix)”.

Acum, în 2022, Rawdolff ne dezvăluie influențe orientale în single-ul „Medina”, produs de Sidney Samson, în care artistul s-a inspirat din anii în care a fost DJ în cluburi din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Rawdolff a spus:„Am avut multe deplasări în Orientul Mijlociu și, în ultima mea vizită, în timp ce am avut un spectacol în Dubai, mi-a venit ideea unui refren cu un vibe arăbesc și l-am folosit într-un mash-up. Mulțimea a avut o reacție foarte pozitivă. Următoare zi, am intrat în studio și am mixat vocea cu o linie melodie tech house și piesa a început să prindă contur. Am testat track-ul în turneul meu din Orientul Mijlociu și am fost șocat de cât de repede a reacționat publicul la piesă. Apoi, am postat un clip scurt din track pe rețelele de socializare și am fost copleșit de comentariile pozitive și de cât de multă lume mi-a dat mesaj să lansez piesa oficial. Sunt un mare fan al DJ-ului și producătorului olandez Sidney Samson, așa că l-am rugat pe el să finiseze single-ul.
Precum titlul, „Medina” – o porțiune istorică din mai multe orașe din Africa de Nord – acesta este o piesă care te îndeamnă să te lași purtat de val, un track care te face să simți că ești într-o aventură pe ringul de dans, oriunde te-ai afla în lume.”

 

KESHI a lansat albumul de debut – „GABRIEL”

Streming link: https://umusic.lnk.to/GABRIELPR
Astăzi, 25 martie 2022, keshi a lansat albumul de debut, intitulat GABRIEL. Pentru prima dată, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul este surprins în rolul principal în universul său muzical inedit. În timp ce titlul, „GABRIEL”, nu are legătură cu cineva anume, lui keshi îi place foarte mult acest nume și consideră că a pune un titlu unui album este la fel cum ți-ai numi primul copil

keshi a dezvăluit: „GABRIEL este un material discografic care a ajuns să fie mult mai personal decât plănuisem la început. S-a transformat într-o modalitate prin care am procesat experiențele pe care le-am resimțit trecând de la o viață destul de privată la o viață mult mai publică, cu care îmi este destul de greu să mă obișnuiesc. M-am gândit la succes, țeluri, presiune și eșec, la cum timpul este singurul lucru care îmi aduce alinare și la cum sexul se rezumă doar la piele, la cât de puțin îmi pasă despre părerea altora, dar și la cât de importantă este opinia celor din jur în același timp. Mi-am adus aminte de cât de distractiv ar trebui să fie să creezi muzică și toate aceste amănunte se regăsesc în versurile albumului. Sper că este o înregistrare onestă, plină de varietate și una la care oamenii să se întoarcă mereu”.

Lansarea albumului „GABRIEL”, care include și videoclipul oficial (regizat de Joshua Valle) al single-ului „ANGOSTURA”, surprinde linii melodice caracteristice artistului îndrăgit pe tot mapamondul. Printe multe alte piese, pe material sunt incluse și hit-uri precum „GET IT”, „HELL/HEAVEN” si „ANGEL”.  Ascultă „GABRIEL” aici, vizionează „ANGOSTURA” aici și află informații despre turneu aici.

Pentru „GABRIEL”, keshi a lucrat cu producătorul și compozitorul din Baltimore Elie Rizk (cunoscut pentru „Build a Bitch” semnat Bella Poarch), care a co-produs albumul împreună cu el. Cu peste 1,6 miliarde de stream-uri în întreaga lume, keshi a devenit o senzație pe streaming cu apreciata sa trilogie de EP-uri – „Skeletons” (2019), „Bandaids” (2020) și „Always” (2020).

GABRIEL – LISTA DE PIESE:

  1. GET IT
  1. SOMEBODY
  1. WESTSIDE
  1. TOUCH
  1. MILLI
  1. PÈRE
  1. HELL/HEAVEN
  1. UNDERSTAND
  1. ANGOSTURA
  1. LIMBO
  1. ANGEL
  1. GABRIEL

 

 

 

ALESSO & SENTINEL AU COLABORAT PENTRU PIESA „ONLY YOU”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=OP-bXPcqCCQ

Artistul și producătorul Alesso a avut o lună ocupată, lansând două single-uri, ce se fac remarcate prin sound-uri aparte.  Apelând la Sentinel pentru crearea single-ului „Only You”, versatilitatea lui Alesso cu care acesta combină stilurile și genurile muzicale este scoasă în relief. Ascultă AICI. Track-ul „Dark”, lansat pe 1 martie, a fost compus special pentru coloana sonoră a filmului THE BATMAN. Ascultă AICI.

„Only You” este o piesă plină de energie, din care Alesso a inclus un teaser în spectacolele lui încă de la începutul lui 2022. Mesajul este unul universal, care face referire la speranță și spontaneitate – la a trăi în prezent și a accepta faptul că unele lucruri nu sunt menite să dureze o veșnicie: „We know it’s over but it’s alright / We’ll keep dancin’ in these bright lights.” „Only You” și „Dark” vin în susținerea modului spectaculos în care Alesso și-a început anul 2022, după ce acesta a colaborat pentru prima dată cu superstarul pop la nivel mondial, Katy Perry, pentru single-ul When I’m Gone.”

Un superstar global în lumea muzicii dance, Alesso a dovedit de nenumărate ori că muzica sa depășește bariere și combină mai multe stiluri muzicale – motive pentru care acesta a colaborat cu o gamă largă de artiști precum solistul trupei One Repulic, Ryan TedderCalvin HarrisTove LoLiam Payne, Sebastian Ingrosso din Swedish House Mafia, Hailee SteinfeldFlorida Georgia LineAnitta, și mulți alții. Până în prezent, acesta a făcut parte din line up-ul de la festivaluri de renume, începând cu Tomorrowland până la Ultra Music Festival și Electric Daisy Carnival, și are în discografie nenumărate hit-uri internaționale precum „If I Lose Myself”, „Under Control,”  „Calling (Lose My Mind),”  „Let Me Go”, „Is That Me”, „Midnight,” și „THE END”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.