Colaborarea primăverii! Holograf și Ioana Ignat au lansat astăzi, 24 martie 2022, mult așteptata versiune oficială a piesei „Am ales cu sufletul”, însoțită și de videoclipul oficial.
Versurile au fost scrise de Iulian Vrabete împreună cu Ioana Ignat, cea din urmă ocupându-se și de compoziția piesei. De asemenea, artista a lucrat cu Tudor Monroe, Edward Sanda, Gabriel Maga, Cornel Ursache și Romeo Dediu la producția track-ului.
Frumoasa piesă pop-rock de dragoste vine însoțită și de videoclipul oficial, regizat de Kobzzon, care ii surprinde pe toți membrii trupei Holograf, alături de Ioana Ignat.
După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului. Trupa a lansat piesa „Cum bate inima ta” în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârșitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gula, o nouă variantă a piesei lansată inițial în 2005, „Grijile s-au dus”, și în luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs și filmat în timpul lockdown-ului, „N-ai de ce să pleci”.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 54 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesa „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4 milioane vizualizări. În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,6 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (9,9 milioane de vizualizări).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.