Nimeni nu sărbătorește sezonul de premii ca E! Entertainment!

În direct de pe covorul roșu de la Premiile Oscar, în seara de duminică spre luni 28 martie, de la ora 00:00,  E! va transmite toate detaliile în timp ce vedetele de top își vor expune ținutele și se vor opri pentru interviuri cu Laverne Cox. Transmisiunea plină de staruri va include cele mai spontane și amuzante discuții cu nominalizații, plus acces exclusiv în culise, va fi presărată cu intervenții de la Karamo (Queer Eye), stilistul Brad Goreski, expertul în pop culture Naz Perez și Zanna Roberts Rassi, corespondent E!.

Imediat după transmisiunea în direct, luni, 28 martie, începând cu ora 2:00,  fanii pot revedea cele mai interesante momente, o recapitulare a celei mai importante seri din industria filmului,  în cadrul emisiunii Live From E!: Oscars Red Carpet Rundown.

 

Informații suplimentare vor fi furnizate toată ziua de luni prin intermediul paginilor E! News de pe InstagramTwitter și Facebook și E! Entertainment pe Instagram și Twitter. Pasionații de fashion pot accesa @stylecollective pe Instagram pentru o abordare diferită.

 

Live From E! este produs de Den of Thieves și îi are ca producători executivi pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

 

Nu uitați, în noaptea de duminică spre luni, de la 00:00 și în reluare, luni, 28 martie, de la 22:00 aveți bilete în primul rând pentru show-ul Live From E!: Oscars găzduit de Laverne Cox și echipa sa formată din Karamo, stilistul Brad Goreski, corespondentul E! Zanna Roberts Rassi și expertul în pop culture Naz Perez!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.