În aceste vremuri nesigure, ne luăm puterea din interior. Prin grija pentru echilibrul mental ne putem ajuta pe noi înșine, dar și pe ceilalți. Sprandi lansează Campania Take Care și te încurajează să ai grijă de cei din jur. Pentru tine ce reprezintă „a avea grijă”?

 

Despre „Self Care” se vorbește de mult timp. Recent, însă, aceste cuvinte au devenit și mai relevante, iar preocuparea pentru sine – și mai necesară. „Take Care”, sloganul campaniei Sprandi pentru sezonul primăvară-vară 2022, s-a referit, în primul rând, la metode de autoîngrijire care îți permit să găsești un moment de răgaz în agitația cotidiană.

 

Astăzi, aceste cuvinte au relevanță mai mult ca oricând. Trebuie să avem grijă de noi pentru a putea avea grijă de ceilalți. Cu cât suntem mai puternici, cu atât putem ajuta mai mult. Doar rămânând calmi, perseverenți și împăcați cu noi înșine îi vom putea ajuta și pe ceilalți. Grija pentru armonie, starea mentală și sănătate este mai importantă ca niciodată.

 

În perioada aceasta, pe conturile media Sprandi și CCC, sunt distribuite o serie de sfaturi și idei despre cum să ne regăsim liniștea în contextul actual. Bucurându-ne de micile plăceri, putem rămâne conectați și construi bazele unui „eu” împlinit.

 

Campania Sprandi Take Care prezintă vedete mondiale: idolul generației Z, Finn Wolfhard, cunoscut din serialul „Stranger Things”, actorul legendar Kyle MacLachlan și Amber Valletta, supermodelul anilor ʼ90, astăzi implicată în activități ce țin de mediul înconjurător. În fotografiile campaniei, starurile poartă haine și accesorii din colecția Sprandi primăvară-vară 2022: treninguri moi cu un aer relaxat, seturi sport și adidași retro, confortabili și practici.

 

Colecția Sprandi este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.