„<<Plouă>> vorbește despre dragostea la distanță, despre dor și durere. Involuntar a luat naștere o piesă care se potrivește perfect contextului actual. Sper că mesajul ăsta să ajungă la inimile frânte!”
Holy Molly

Holy Molly, una dintre cele mai apreciate artiste internaționale de la noi, lansează single-ul „Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad.

„Plouă” este prima lansare în limba română a proiectului Holy Molly, după succese internaționale cu piese precum “Shot a friend”, care în momentul de față se află pe locul #3 în topurile radio din Polonia, “Twinkle Twinkle” sau “Menage a Trois”.

 

Totodată, este prima piesă de dragoste pe care apare Tata Vlad, unul dintre cei mai titrați artiști din industria muzicală autohtonă și fondator al legendarei trupe B.U.G. Mafia.

“<<Plouă>> este prima mea piesă în română după ani de zile. Cumva simt că mă întorc acasă, unde totul e din suflet și fără filtru. Și ce modalitate mai bună de a-ți face debutul decât alături de cel mai titrat rapper din România? Colaborarea cu Tata Vlad este o onoare. Este un om minunat, un artist complet care s-a dedicat acestui proiect întru totul și pentru asta îi sunt veșnic recunoscătoare” – Holy Molly

„Prima mea piesă de dragoste și asta cred că spune multe. O artistă în adevăratul sens al cuvântului și o echipă de nota 11 în spatele nostru au dus la o piesă și un clip foarte speciale pentru mine, și sper că și pentru fanii de muzică din România. Mulțumesc Holy Molly și Global Records pentru apel!” – Tata Vlad

Piesa a fost compusă în unul din camp-urile de creație Global Records de către Florian Rus, Holy Molly, Alex Cotoi și Alexandru Radu (Chopin), în timp ce Tata Vlad și-a scris și înregistrat strofa în studioul său. Clipul a fost realizat de Isabella Szanto și filmat în Barcelona.

„Clipul pentru această piesă a fost probabil una dintre cele mai intense experiențe pentru mine. După două zboruri pierdute, un bagaj trimis cu un alt avion și pierdut în aeroport, o întârziere de 3 zile și alte 3 zboruri, am ajuns în Barcelona și timp de 20 de ore am filmat peste tot.” – Holy Molly

Holy Molly este una dintre cele mai complete aparitii artistice din ultimii ani. Cu lansări precum „Shot A Friend”, „C’est La Vie”, „Twinkle Twinkle” și „Menage A Trois”, artista a cucerit topurile de radio din Centrul și Estul Europei, dar și cele mai importante playlisturi Dance de pe Spotify.

Tata Vlad, membru fondator B.U.G. Mafia, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători din România. Am putea puncta numeroase repere din cariera lui pentru a descrie influența pe care o are în industria muzicală autohtonă, dar e suficient de menționat faptul că în ultimii doi ani piesa “8 Zile Din 7”, semnată de B.U.G. Mafia și featuring-ul cu AMI pentru “Enigma” s-au aflat în topul preferințelor fanilor pe platformele de streaming și în heavy-rotation în playlisturile radiourilor. Tata Vlad a acceptat propunerea de a lucra cu Holy Molly pentru “Plouă” de când a ascultat prima oara varianta demo a piesei și probabil că nu ar surprinde pe nimeni ca această colaborare să devină un nou hit pentru cei doi artiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.