„Fata din diamant” este numele celui de-al doilea album pe care ADDA îl lansează, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină, ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia. Format din 11 piese statement, ADDA prezintă „Fata din diamant” în timp ce parcurge stări diferite și momente emoționante.

„Acest album este o parte din sufletul meu. E parcursul meu și al femeii spre maturizare, acceptare, putere și iubire de sine. După ce a trăit tot, după ce a simțit tot, a căzut dar s-a ridicat, devenind un diamant!”, spune ADDA.

„Tramvaiul 23″, „Sfârșitul tramvaiului”, „Lasă-mă să mor” (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri” sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din albumul „Fata din Diamant”, alături de alte șapte piese noi. Albumul este disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

„«Fata din diamant» este despre acceptarea tuturor trăirilor firești pentru care, uneori, m-am judecat singură. M-am lăsat să simt, să mă exprim și să mă eliberez. Acest album este cadoul meu pentru voi, dar și pentru mine”, completează artista.

 

Listen Here

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.