Pregătirile pentru lansarea reality show-ului “Casa iubirii” au intrat in linie dreaptă, iar Andreea Mantea, prezentatoarea acestei emisiuni atât de aşteptate de publicul larg, este nerabdatoare să vină în faţa telespectatorilor, alături de concurenţi. Pe unii dintre ei i-a cunoscut deja şi a fost impresionată de simplitatea şi intenţia lor curată de a raspunde provocării unei calatorii care ar putea să le schimbe viaţa.

 

Când sufletul pereche e atat de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la <Casa iubirii> şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.  Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe  aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atat de frumos!”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului.

 

Producţia “Casa iubirii”, realizată de Kanal D, va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, menit sa raspundă nevoilor reale ale concurentilor. Construcţia este unică în România si a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.

Andreea Mantea vă invită să fiţi cu sufletul alături de concurenţii  din “Casa iubirii”, locul unde emoţiile uriaşe  si  întâmplările cotidiene din viaţa concurenţilor te vor cuceri. Reality show-ul va începe, în curând, la Kanal D!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.